ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΤΡΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ – ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    COVID-19; coronavirus; doctors; hospital; nurses; pandemic; Αθήνα; ; Κορωναϊός; ιατροί; ; κορονοϊός; κορωνοϊός; νοσηλευτές; νοσηλευτής; νοσοκομείο; πανδημία; Evangelismos; Ευαγγελισμός; ασθενοφόρο; απολύμανση; προστατευτικά;

    Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι στην οδό Ιάχου, με τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναζητείται ένα μαύρο τζιπ το οποίο δεν είχε στοιχεία κυκλοφορίας και το οποίο πέρασε από το σημείο την ώρα της επίθεσης.

    Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και μεταβαίνει και ο επόπτης Διεύθυνσης Αθηνών.

    Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

    Οι τραυματίες είναι από την Κρήτη και ήρθαν στην πρωτεύουσα για μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών, ενώ οι δύο εξ αυτών είναι αδέρφια. Ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές κατά των τριών τραυματιών, σχεδόν εξ’ επαφής, θέλοντας έτσι να στείλει “μήνυμα” στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αλβανική κρητική βεντέτα φενετε αυτό και εινσι σοβαρό πολλή διαφέρει από άλλες εκτελεσις η πυροβολισμός

    2. Μη μας πιάνετε στο στόμα σας ψευτορωμιοι.
      Στο έγκλημα είμαστε πολύ μπροστά και δεν το παίρνετε και χαμπάρι, αν σας την κάνουμε. Αυτά που κάνετε τώρα στο Ισλαμοελλαδισταν, γινοντουσαν πριν μισό αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι όλοι σας, ακόμα και οι Άραβες, από εμάς ψωνίζετε. Δεν προλαβαίνουμε τις παραγγελίες με τα καράβια γι αυτές τις χώρες, με μεσολαβητες Έλληνες που τους τα πιάνουν τα λιμενικά διαφόρων χωρών. Και σας τα παίρνουμε και άμα γουστάρουμε τα δίνουμε και στις αρχές γιατί κι αυτοί πρέπει να βγάλουν κάτι, μόνο τα στραβά μάτια θα κάνουνε; Και ειλικρινά συγκρίνετε τον χοντρό, τον μπουλη σας, με τον Εσκομπαρ; Πιστεύετε ότι εδώ κάτω θα τολμούσαν τα μουσλιμια και οι γύφτοι, να είναι κράτος εν κρατει; Θα τους ψάχνατε στα στομαχια των αλιγατορων!!!

    3. Η Κολομβια φιλε Στεφανε ηταν ετσι πριν 25 και πλεον χρονια. Μην την αναφερεις λοιπον σαν παραδειγμα. Και ψαξε να δεις το Ελ Σαμβαδορ ποιον εχει προεδρο και τι φυλακες εφτιαξε σαν πρωτο μεγαλο εργο για τη χωρα. Να δεις γινονται ανθρωποι η οχι.

    4. Νόμιζαν ότι είναι στη λεβεντοκλάνα και φάανε πακέτο

    5. Εγγύηση ! Οι τσικινομαγκες είδαν συνηθίσει σε κλεφτοκοταδες αλλά έπεσαν σε περίπολο της νύχτας

    6. Κρητική μαφία, η πιο ισχυρή στην Ελλάδα, έχει αρχηγούς σε όλα τα κόμματα.

    7. Το ρεπορταζ πιο μαφιοζικο και απο το χτηπημα.
      Να εκτελεσει θαμωνες του μπαρ πηγε ή να στειλει μηνυμα στον ιδιοκτητη; Αποκλειεται να ηθελε να στειλει μηνυμα στον ιδιοκτητη εκτελοντας τυχαιους θαμωνες, δεν εχει λογικη.

      1. Μάλλον αγοράσαν πρέζα χωρίς να πληρώσουν ή πήγαν να το παίξουν είμαστε γαμάο,αλλά πέσαν πάνω σε μαγκίτες

    8. τι αναζητα η αστυνομια…εναν “γρηγορη” η κανα “b-eat” να φαει τσαμπα καμια τυροπιτα γκουρου!

    9. Ενα δικαιο το ειχε ο παπαθεμελης Τωρα που αλλαξαν τα κοζια παραξενο θα ειναι να μην ακουμε τετοιες ειδησεις

    Comments are closed.