ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ FBI ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΚΑΡΛΑΝΤ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ

    Κοινοποίηση:
    trump-06-1-640x426

    Του Παναγιώτη Τραϊανού

    Το πιο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα το σύστημα εξουσίας είναι ότι δεν μπορεί πλέον να «σκηνοθετεί» με μεγάλη άνεση τις καταστάσεις που βολεύουν την πολιτική του. Οι «μάρτυρες» των γεγονότων, οι οποίοι μέχρι τώρα «παραπλανούνταν» εύκολα και μετέφεραν φήμες για να επιβεβαιώσουν ή ν’ απορρίψουν ό,τι βόλευε αυτούς που τους «δούλευαν», σήμερα έγιναν αξιόπιστοι «ρεπόρτερ»! …Έχουν μαζί τους κάμερες και αυτά τα οποία «βλέπουν» τα «μεταφέρουν» ατόφια και στους υπολοίπους! Κάτι, το οποίο δεν το είδαν σε μια ώρα σύγχυσης, μπορούν να το δουν στο σπίτι τους με την άνεσή τους. Κάτι, το οποίο νόμισαν ότι είδαν μέσα στην ταραχή τους, μπορούν να διαπιστώσουν εκ των υστέρων ότι δεν είχε συμβεί. Όλα αυτά δίνουν χαρακτηριστικά στην εποχή μας και οφείλονται στην τεχνολογία παραγωγής και μεταφοράς τής εικόνας, η οποία είναι διαθέσιμη προς όλους.

    1

    Ζούμε σε μια εποχή που ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μαζί του μια κάμερα κι έχει πλέον συνηθίσει να απαθα­να­τίζει τις στιγμές που θεωρεί σημαντι­κές. Είτε πηγαίνει σε μια συναυλία είτε σε μια πολιτική συγκέντρωση είτε σε μια αθλητική εκδήλωση των παιδιών του, έχει μάθει να βιντεοσκοπεί τα γεγονότα που θεωρεί ότι είναι άξια μνημόνευσης. Εάν αυτό συνδυαστεί και με το γεγονός ότι μπορεί —μέσω πλατφορμών τύπου ΤιkTok— να «μοιραστεί» στα social media την εμπειρία του, μιλάμε για κοσμογονική εξέλιξη. Ως εκ τούτου είναι μαθηματικά αδύνατον σ’ έναν χώρο, στον οποίο συγκεντρώνονται άνθρωποι, να μην αποτυπωθεί ένα σημαντικό γεγονός από χιλιάδες διαφορετικές γωνίες και αυτό το αποτέλεσμα να μεταφερθεί μέσα σε λίγα λεπτά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν μέχρι τώρα μπορούσε το σύστημα εξουσίας να «φιλτράρει» και να δίνει στον κόσμο ως πληροφορία μόνο ότι βόλευε το ίδιο σήμερα αυτό δεν μπορεί να το κάνει. Σήμερα «φεύγει» η πληροφορία ανεξέλεγκτη και δεν ξέρεις που μπορεί να «φτάσει».

    2

    Αυτά, τα οποία παλαιότερα με μερικούς αναξιόπιστους «μάρτυρες» η εξουσία τα μετέτρεπε σε «επίσημη» ιστορία, σήμερα ΔΕΝ μπορούν να επαναληφθούν! Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση της απόπειρας δολοφονίας τού Τραμπ. ΔΕΝ μπορεί το σύστημα εξουσίας να καταγράψει σαν «ιστορία» μόνο αυτά τα οποία το βολεύουν! Ακόμα και τώρα έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία, τα οποία αφορούν την υπόθεση της απόπειρας κατά του Τράμπ…Άπειρα στοιχεία, «αποθηκευμένα» σε τόσες πολλές κάμερες, που είναι αδύνατον για την εξουσία να στήσει μόνη της την «αλήθεια» που τη βολεύει. Τι μας λένε αυτά τα στοιχεία; …Ότι γίναμε μάρτυρες μιας προμελετημένης πολιτικής εκτέλεσης, η οποία απλά απέτυχε …Είδαμε Live αυτό το οποίο ονομάζουμε «inside job» …Στην κυριολεξία τον πήγαν τον Τραμπ σαν «αρνί» για να τον «σφάξουν»! …Τον είχαν βάλει στο στόχαστρο για να τον εκτελέσουν κι απλά απέτυχαν, γιατί πάντα υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο …όσο πετυχημένος κι αν είναι κάποιος σχεδιασμός.

    Για να καταλάβει κάποιος το πόσο σημαντικό είναι αυτό το οποίο λέμε και αφορά την αξιοπιστία της διαχεόμενης πληροφορίας, αρκεί να σκεφτεί το εξής απλό: Ακόμα και σήμερα —με τα τόσα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα γι’ αυτήν την επίθεση— υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι —για πολιτικούς ή ιδεολογικούς λόγους— θεωρούν πολύ πιθανόν πως η δολοφονική αυτή επίθεση ήταν μια «στημένη» παράσταση …«Στημένη» από τον ίδιο τον Τραμπ και το «επιτελείο» του. Θεωρούν δηλαδή «λογικό» να σταθεί κάποιος εκατό μέτρα μακριά από έναν ερασιτέχνη σκοπευτή, για να τον σημαδέψει αυτός στο αυτί με επιδίωξή του την «αυτοηρωοποίησή» του …Να σταθεί μπροστά σε έναν άσχετο «Γουλιέλμο Τέλλο», για ν’ αυξήσει τα εκλογικά του ποσοστά …Θεωρούν «λογικό» στη συνέχεια αυτής της «παράστασης» να δεχθεί ο σκοπευτής να τον σκοτώσουν σαν το σκυλί! …Κι όμως! …Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι είναι έτοιμοι ν’ απορρίψουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και βέβαια τη λογική και να πιστέψουν την «αλήθεια» τού συστήματος που τους βολεύει. Εάν αυτά συμβαίνουν σήμερα, ας φανταστεί ο αναγνώστης τι έχει συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογα γεγονότα και πλέον όλοι μας τα θεωρούμε σαν ιστορική «αλήθεια»!

    3

    Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός σε θέματα ασφαλείας, για να καταλάβει τα «κενά» ασφαλείας που θα μπορούσαν ν’ αποβούν μοιραία για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και είναι φανερό ότι αυτά δεν έγιναν από άγνοια! Πρώτο απ’ όλους βγήκε το «αμαρτωλό» FBI, για να παραπλανήσει τον κόσμο …Πήγε να προλάβει τις εξελίξεις και να τις «σπρώξει» προς την κατεύθυνση που δεν οδηγούν πουθενά …Να «παρακάμψει» τα στοιχεία που είχαν οι αυτόπτες μάρτυρες και αφορούσαν αυτήν καθ’ αυτήν την εκδήλωση. Εστίασε αμέσως στην ταυτότητα του δράστη, για να «εξηγήσει» την απόπειρα δολοφονίας με τους δικούς του όρους …Τα γνωστά «παραμύθια» των μυστικών υπηρεσιών! …Και πάλι άρχισε να διαρρέει πληροφορίες για τον «μοναχικό λύκο», ο οποίος για ιδεολογικούς λόγους ενεργοποιήθηκε μόνος του, για να εκτελέσει έναν πολιτικό σε μια πολιτική συγκέντρωση …Έναν «πολύ δολοφόνο» με «πολύ βολικό» προφίλ για το FBI τού Σιωνιστή Δημοκράτη Γκάρλαντ …Έναν δολο­φό­νο «ρεπου­μπλι­κάνο» και «οπαδό» τής βαριάς «οπλοφορίας».

    Αυτό γίνεται εκ του πονηρού.. Γιατί; …Γιατί αυτό είναι το προνο­μια­κό πεδίο των μυστικών υπηρε­σιών και των χαφιέδων …Γιατί εκεί πρέπει να βρεις σχέσεις κι εξαρτή­σεις, οι οποίες μπορεί να μείνουν για πάντα κρυφές και να μην αποκαλυφθούν ποτέ …Να μην αποκαλυφθεί τίποτε, γιατί μπορεί και να μην υπάρχει τίποτε! …ΔΕΝ εξηγεί τα πάντα η ταυτότητα του εκτελεστή! …Μπορεί κάποιοι να τον «ψάρεψαν» από το διαδίκτυο και να του ανέθεσαν μια αποστολή —η οποία θα τον έκανε πλούσιο ή διάσημο—, χωρίς καν να τους γνωρίζει …Μπορεί κάποιοι άλλοι να τον «ψάρεψαν» από κάποιο «εργαστήριο» ψυχικών ερευνών και με ψυχοφάρμακα να τον μετέτρεψαν σε «ζόμπι», που είχε έναν σκοπό στη ζωή του. ΠΟΤΕ δεν θα μάθεις τίποτε όταν αυτός πεθάνει, γιατί ΠΑΝΤΑ αυτοί πεθαίνουν ανεξαρτήτως αν θα ολοκληρώσουν επιτυχώς ή όχι τη «δουλειά» τους! Δεν μάθαμε ποτέ τι είχε να μας πει ο Λη Χάρβεϊ Όστβαλντ και δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα έλεγε ο Τόμας Μάθιου Κρουκς.

     

    Το σημαντικό λοιπόν σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι η ταυτότητα του δράστη! Δυνάμει δράστες πάντα θα υπάρχουν, είτε κινούνται με τα «ελατήρια» των εντολών είτε με αυτά της ηλιθιότητας. Η δουλειά των δυνάμεων ασφαλείας είναι να τους σταματάνε και όχι να τους «αναλύουν». Το σημαντικό δηλαδή σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι να διαπιστώσουμε εάν κάποιοι υπεύθυνοι ασφαλείας βοηθούν αυτούς τους δράστες να γίνουν αποτελεσματικοί! …Να διαπιστώσουμε εάν υπήρχε συνωμοσία! Το σημαντικό είναι να δούμε ποια ήταν η συμπεριφορά των υπηρεσιών, όταν αυτές ήρθαν «αντιμέτωπες» με τον δράστη! Το σημαντικό είναι να διαπιστωθεί εάν αυτές πρόδωσαν ή όχι τον Τραμπ! …Εάν διευκόλυναν τον δράστη να τον σκοτώσει ή όχι! …Εάν πρόσφεραν στον θύτη τον στόχο του στο «πιάτο»! Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο κρίνεται άμεσα και με απόλυτη αντικειμενικότητα. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό επηρεάζεται από τα στοιχεία τα οποία —λόγω τεχνολογίας— διαθέτουν πλέον ΟΛΟΙ οι αυτόπτες μάρτυρες.

    Δεν χρειάζεται να περιμένεις χρόνια για έρευνες, οι οποίες αφορούν τα πρόσωπα και τις μεταξύ τους σχέσεις …Έχεις το οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο δεν πρόλαβε η εξουσία να επεξεργαστεί ή να καταστρέψει και μελετάς τις συμπεριφορές των ανθρώπων τής ασφάλειας …και από εκεί βγάζεις με απόλυτη ακρίβεια το συμπέρασμα για το εάν η φρουρά ήταν «στημένη» ή όχι …Για το εάν συνεργάστηκε με τον δράστη ή εάν υπηρέτησε με αυταπάρνηση τον πολιτικό τού οποίου είχε αναλάβει την ασφάλεια. Εάν διαπιστώσεις —από τα υπάρχοντα στοιχεία— ότι αυτοί διευκόλυναν τον δράστη στην εκτέλεση της αποστολής του, εύκολα «οδηγείσαι» στα «αφεντικά»; Γιατί; …Γιατί τα αφεντικά τόσο τού δράστη όσο και των συνενόχων του ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Άρα είναι πιο εύκολος ο «δρόμος» να φτάσεις στο «τέρμα» μέσα από τους επαγγελματίες παρά μέσα από τους τυχαίους ηλίθιους.

    6 7

    Τι είδαμε μέσα από τα ηλεκτρονικά «μάτια» των αυτοπτών μαρτύρων σ’ αυτήν την περίπτωση; …Το τσίρκο Medrano και μάλιστα σε μια χώρα η οποία δήθεν επαίρεται για τις μυστικές της υπηρεσίες …Μια χώρα, η οποία θεωρεί τις δικές της υπηρεσίες ασφαλείας σαν την «ελίτ» των «ελίτ» των αντιστοίχων υπηρεσιών …Μια χώρα, η οποία έχει στήσει ολόκληρη «βιομηχανία» στο Χόλυγουντ, για να «εξάγει» την τεχνογνωσία της στο θέμα τής ασφάλειας των υψηλών προσώπων. Όλα αυτά «καταρρέουν» μέσα σε μία στιγμή στην εποχή που ο κάθε πολίτης έχει και ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα και μπορεί να βιντεοσκοπεί και άρα ν’ απαθανατίζει αυτά τα οποία «βλέπει».

    Τι «είδαμε» μέσα από τα «μάτια» των χιλιάδων μαρτύρων τής εκδήλωσης; …Είδαμε έναν χώρο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση …Έναν εύκολο χώρο στη μελέτη του, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο έλεγχός του …Έναν υπαίθριο επίπεδο χώρο, τον οποίο οι υπηρεσίες ασφαλείας σίγουρα είχαν μελετήσει ημέρες αν όχι εβδομάδες πριν για την ασφάλειά του. ΔΥΟ «ύποπτα» σημεία είχε όλα κι όλα! …Έναν υδατόπυργο κι ένα οικοδόμημα λίγα μέτρα μακριά από την εκδήλωση. Μια στατική εκδήλωση με πολύ λίγες απαιτήσεις από πλευράς ασφαλείας. Δεν ήταν παράδειγμα ανοικτή ομιλία σε μια πλατεία μεγάλου αστικού κέντρου με χιλιάδες πιθανά επικίνδυνα σημεία. Δεν ήταν ένα κομβόι ανοικτών αυτοκινήτων, το οποίο περνούσε μέσα από μια μεγαλούπουλη με χιλιάδες διαμερίσματα, όπως ήταν η περίπτωση της δολοφονίας τού Κένεντυ …Μια ομιλία σε ένα «χωράφι» ήταν, που γύρω του δεν είχε πολλά ύποπτα σημεία …Ένα κτίσμα με λευκή σκεπή είχαν να επιτηρούν, που, ακόμα και μια γάτα ν’ ανέβαινε επάνω της, φαινόταν από χιλιόμετρα.

    Ταυτόχρονα, από τις εικόνες που διακινούνται στο διαδίκτυο, δεν είδαμε κάποιον δαιμόνιο εκτελεστή με δολοφονικά ένστικτα! …Δεν είχαμε να κάνουμε με κάποιον δολοφόνο τύπου «Τσακάλι» …Ένα μισόχαζο παιδί ήταν! …Ένας αγύμναστος ερασιτέχνης, ο οποίος με κόπο κατάφερε να σκαρφαλώσει στην οροφή ενός σχετικά χαμηλού κτηρίου. Δεν ήταν ο «σπάιντερμαν».  Νοικοκυρές, οι οποίες πήγαν για πικνίκ σε πολιτική εκδήλωση, τον αντιλήφθηκαν να σκαρφαλώνει με κόπο στη σκεπή τού κτιρίου απ’ όπου θα επιχειρούσε …Με φορητή σκάλα ανέβηκε στη σκεπή. Είναι δυνατόν σ’ έναν χώρο, ο οποίος βρίσκεται εντός τής περιμέτρου ασφαλείας μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης, ενός τόσο σημαντικού —για την πολιτική ηγεσία— προσώπου, να περιφέρεται ένας οπλοφόρος με μια σκάλα και να μην τον σταματά για να τον ελέγξει κανένας …Να τον έχουν αντιληφθεί οι απλοί πολίτες και να ενημερώνουν την αστυνομία και αυτή ΝΑ ΜΗΝ ενεργεί! …Να τον έχουν «πυροβολήσει» οι πολίτες με τα κινητά τους και οι επαγγελματίες να μην τον έχουν αντιληφθεί;;;

    Όλα αυτά ΔΕΝ είναι φυσιολογικά και μπορούν από μόνα τους να οδηγήσουν στην αλήθεια των όσων συνέβησαν. Ποιος ήταν ο αστυνομικός που δέχθηκε την καταγγελία των πολιτών και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον οπλοφόρο «ύποπτο»; Με ποιους επικοινώνησε και σε ποιους ανέφερε το συμβάν; Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία; Ποιοι αποφάσισαν να ΜΗΝ ενημερωθεί η φρουρά τού Τραμπ για το συμβάν; Ακόμα όμως και χωρίς αυτήν την επικοινωνία τού «ασήμαντου» αστυνομικού, η ίδια η φρουρά φαίνεται να μην εκτελεί σωστά τα καθήκοντά της. Υπάρχουν βίντεο —αρκετά δευτερόλεπτα πριν τους πυροβολισμούς— που δείχνουν τους ελεύθερους σκοπευτές των μυστικών υπηρεσιών να έχουν εντοπίσει τον «κουμπουροφόρο» ύποπτο και να του επιτρέπουν να ολοκληρώσει αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει να κάνει …Βίντεο, τα οποία δείχνουν να τον πυροβολούν μόνον μετά από την απόπειρα!!!…

    8

    Σε κανονικές συνθήκες οι ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι σκότωσαν τον δράστη, τώρα θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί και ν’ ανακρίνονται. Γιατί; …Γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που μια δολοφονική επίθεση έφτασε στο σημείο να εκδηλωθεί! …Είδαν τρία λεπτά νωρίτερα —και με τις υποδείξεις τού κόσμου— έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανήκε στην ομάδα τους, να σημαδεύει με όπλο τον Πρόεδρο. Είχαν όλες τις επιλογές μπροστά τους. Μπορούσαν να ενημερώσουν τη φρουρά του να τον «κατεβάσει» από το πόντιουμ μέχρι να διαπιστωθεί η ταυτότητα του υπόπτου. Μπορούσαν να τον πυροβολήσουν, εφόσον ήταν οπλισμένος σ’ έναν χώρο στον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες θεωρούσαν «σφραγισμένο». Δεν χρειαζόταν να τον σκοτώσουν! …Μπορούσαν να τον πυροβολήσουν απλά για να τον εξουδετερώσουν. Τι έκαναν απ’ όλα αυτά; …ΤΙΠΟΤΕ! …Τον άφησαν να σημαδέψει με την ησυχία του και μόνον μετά από τους πυροβολισμούς τον εκτέλεσαν …όπως οι μαφιόζοι, οι οποίοι δεν αφήνουν μάρτυρες πίσω τους! …Τρία ολόκληρα λεπτά είχαν ν’ αποφασίσουν …και μάλιστα μ’ έναν κόσμο να τους «πιέζει» με τις φωνές του να εξουδετερώσουν την απειλή.

    Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε τώρα να έχουν συλληφθεί και ν’ ανακρίνονται …Να μελετηθούν όλες οι επικοινωνίες τους για όλο το διάστημα που οι μυστικές υπηρεσίες ενδιαφέρονται. Με ποιον συνεννοήθηκαν για να ενεργήσουν με τον τρόπο που ενήργησαν; Ποιοι ήταν οι κανόνες εμπλοκής και σε ποια σημεία τους παραβίασαν; Ποιον ενημέρωσαν μόλις εντόπισαν την «απειλή»; Ποιος τους έδωσε εντολή να περιμένουν; Ψάχνουν δήθεν —ακόμα και τώρα— να βρουν εάν ο δράστης έδρασε μόνος του. Όχι βέβαια! …ΔΕΝ έδρασε μόνος του! …Απλά οι συνεργάτες του δεν βρίσκονται από την «πλευρά» που ψάχνουν! …Αυτός έδρασε μ’ αυτούς που τον βοήθησαν και ήταν εκείνοι που «φρουρούσαν» τον Τραμπ! Συνεργάτης δεν είναι μόνον αυτός ο οποίος παίρνει «φορτίο» για τον ίδιο στόχο …Συνεργάτης είναι κι αυτός που κάνει «πλάτες», για να ολοκληρώσει κάποιος μόνος του τον στόχο του. Γι’ αυτόν τον λόγο —και μόλις ο εκτελεστής απέτυχε στην εκτέλεση του στόχου— μέσα σε δευτερόλεπτα κάποιοι έδωσαν εντολή να σηκώσουν τον Τραμπ, για να τον βάλουν στο αυτοκίνητο και να τον φυγαδεύσουν. Πώς ήταν τόσο σίγουροι ότι δεν υπήρχε απειλή; …Ότι δεν υπήρχε και κάποιο άλλο όπλο στημένο να σημαδεύει το κεφάλι του;

    Για το τέλος αφήσαμε και το πιο γελοίο τής υπόθεσης! …Αφήσαμε το γελοίο, το οποίο εκθέτει τη WOKE Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία σήμερα θέλει να κυριαρχήσει στον Κόσμο και είναι αυτή η οποία κυρίως εχθρεύεται τον Τραμπ! …Αφήσαμε την αξιολόγηση του προσωπικού, που διατέθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες για τη φύλαξη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ! Εκεί —ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ— τα πράγματα άγγιξαν τη γελοιότητα …Είδαμε —μετά τους πυροβολισμούς— τρεις κοντές χοντρές κι ανεκπαίδευτες γυναίκες να τρέχουν ασκόπως δεξιά και αριστερά σαν ακέφαλες κότες! …Να μην κάνουν τίποτε με μεγάλη «βιασύνη», παριστάνοντας τις πρακτόρισσες! …Τις καθαρίστριες του Λάνγκλεϋ διέθεσαν στον Τραμπ για την ασφάλεια του; …Αυτές ούτε security σε παιδικό πάρτι δεν τις βάζεις!

    Αναφερόμαστε στο ύψος τους όχι για λόγους ρατσισμού, αλλά για αντικειμενικούς λόγους! …Δεν προσλαμβάνεις για ασφάλεια —πιθανών στόχων— με ποσοστώσεις, για να μην «αδικηθούν» οι γυναίκες σ’ έναν επαγγελματικό χώρο. Το ύψος ενός ανθρώπου, ο οποίος επιλέγεται να εκτελέσει τον ρόλο τού σωματοφύλακα, είναι ανάλογο του ύψους αυτού που καλείται να προστατεύσει. Όταν το ύστατο σημείο αυτής της φύλαξης είναι το να συνθέσουν οι σωματοφύλακες ένα «τείχος» ασφάλειας με τα κορμιά τους, εννοείται ότι πρέπει να καλύπτουν απόλυτα τον φυλασσόμενο! Αυτό το «τείχος» ασφαλείας στην περίπτωση του Τραμπ —του οποίου το ύψος είναι το 1,90— είχε πάντα ένα τεράστιο κενό, λόγω αυτών των γυναικών …Λόγω αυτών των κοντών γυναικών! …Των γυναικών αυτών, που, αντί να καλύψουν με τα σώματά τους τον «στόχο», κρύφτηκαν οι ίδιες πίσω απ’ αυτόν! …Των γυναικών αυτών, που, για λόγους ασφαλείας, έτρεχαν δίπλα από το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Τραμπ και ήταν πιο κοντές κι απ’ τα χερούλια των πορτών του. Ακόμα και να ήθελαν οι άνδρες ασφαλείας του να κάνουν τη δουλειά τους, το «τείχος» το μετέτρεπαν σε «κεφαλογραβιέρα» οι γυναίκες συνάδερφοί τους.

    Αυτά τα λέμε για να δείξουμε «πόσο πολύ» πήραν στα σοβαρά την ασφάλεια του Τραμπ οι μυστικές υπηρεσίες. Πως αντιμετώπισαν θέσεις τόσο σημαντικές για την ασφάλεια των προσώπων, σαν να επρόκειτο για θέσεις εργασίας σε λογιστήριο ή βιοτεχνία. Το μόνο κέρδος από αυτήν την κατάσταση ήταν οι ωραίες «ηρωικές» φωτογραφίες τού Τράμπ. Αυτό, το οποίο για τους σωματοφύλακες είναι ο εφιάλτης —και είναι η «έκθεση» του κεφαλιού τού προστατευόμενου στη στόχευση του εκτελεστή—, έγινε δυνατό, επειδή πάντα στη ζώνη των ανθρώπινων κορμιών υπήρχε η παρεμβολή μιας κοντής σωματοφύλακα, η οποία άφηνε εκτεθειμένο όλο το κεφάλι τού φυλασσόμενου στόχου. Εάν στη θέση τού φωτογράφου, ο οποίος «πυροβολούσε» με τη μηχανή του για μια τόσο καθαρή φωτογραφία τού προσώπου τού Τράμπ βρισκόταν κάποιος εκτελεστής και πυροβολούσε πραγματικά με όπλο, τότε δεν θα είχαμε μια καλή φωτογραφία, αλλά σίγουρη κηδεία. Κάθε «καθαρή» φωτογραφία τού Τραμπ θα μπορούσε να είναι μια σφαίρα στο κεφάλι του! …ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός τής απόλυτης αποτυχίας της σωματοφυλακής του!

    Όμως, για την επιλογή αυτής της σωματοφυλακής κάποιοι δεν είναι υπεύθυνοι; Ποιοι είναι αυτοί που την τη συνέθεσαν; Ποιοι αποφάσισαν να επιλέξουν αυτούς τους άχρηστους; Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν παραιτείται από τη θέση της η διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών; Γιατί δεν παραιτείται αυτή, η οποία είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία φύλαξης υψηλών προσώπων; …Για ένα φιάσκο, το οποίο εκθέτει τις αμερικανικές υπηρε­σίες στον κόσμο ολόκληρο; …Για ένα φιάσκο, το οποίο τις έχει κάνει περίγελο όλων των αντίστοιχων υπηρεσιών; Μιλάμε για ένα «κοκτέιλ» προδοσίας κι ανικανότητας, που κανένας δεν μπορεί να πει με ασφάλεια ποιο από τα δύο είναι το χειρότερο! Γιατί όμως να παραιτηθεί η υπεύθυνη αυτού του «κοκτέιλ», εάν έκανε αυτά τα οποία της έδωσαν εντολή να κάνει; Γιατί να παραιτηθεί, όταν εκτέλεσε τις εντολές των «αφεντικών» της, οι οποίοι είναι οι Σιωνιστές Γκάρλαντ και Μαγιόρκας; Γιατί να παραιτηθεί, όταν απλά συνέβησαν αυτά τα οποία ήταν προβλέψιμα ότι θα συμβούν;

    Πού να ξέρει η γυναίκα τι σημαίνει αυτό το οποίο υπέγραψε; …Στην Pepsi εργαζόταν πριν αναλάβει τις Μυστικές Υπηρεσίες τής «Υπερδύναμης»! Αυτή απλά «αποφάσισε» —σε καθαρά υπηρεσιακό επίπεδο— ότι το 30% του προσωπικού ασφαλείας που θα προσλαμβάνεται στις υπηρεσίες ασφαλείας θα είναι γυναίκες. Τι σημασία έχει εάν αυτές δεν μπορούν να διαχειριστούν φασαρία με μεθυσμένους σε καφενείο; …Η «ισότητα» πρέπει να τηρείται!!! …Να προσλάβουν και μερικούς από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για τους ίδιους λόγους! …Άλλωστε κι αυτήν που τους προσλαμβάνει απ’ αυτήν την ποσόστωση πήρε τη θέση της στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Πάλι καλά δεν την έβαλαν διευθύντρια σε κάποια τράπεζα σπέρματος, γιατί μπορεί και να επιχειρούσε να πάρει το 30% τού σπέρματος από γυναίκες.

    Όλα αυτά τα οποία περιγράφουμε —κι αποκαλύπτουν τα τραγελαφικά που συνέβησαν σ’ αυτήν την από σύμπτωση όχι μοιραία για τον Τραμπ απόπειρα— όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε έγιναν δυνατά εξαιτίας τής τεχνολογίας. Η τεχνολογία μάς επιτρέπει να δούμε όσο πιο καθαρά γίνεται τα πραγματικά γεγονότα και άρα αυτά τα οποία στο μέλλον θα καταγραφούν ως η ιστορική αλήθεια. Εάν δεν υπήρχε τεχνολογία, σήμερα δεν θα είχαμε τα ακριβή κι αληθή δεδομένα, τα οποία μάς επιτρέπουν να μελετήσουμε με μεγάλη άνεση την κατάσταση. Θα είμασταν στο «σκοτάδι» τής παραπληροφόρησης αυτών που γράφουν την ιστορία όπως ακριβώς τούς βολεύει …Στο έλεος των μονοπωλίων τής ενημέρωσης, που είναι καθαρή προπαγάνδα.

    9

    Για εμάς —με βάση τα δεδομένα που αναλύσαμε— υπήρχε προδοσία από πολύ «ψηλά» …και από πολύ «μέσα»! …Από την ίδια τη διεύθυνση των κεντρικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και βέβαια από τους προϊσταμένους τους, οι οποίοι βρίσκονται στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ οδηγήθηκε στη «σφαγή» κι απλά ήταν τυχερός. Όμως, εκτός από «ψηλά» πιστεύουμε ότι υπήρξε προδοσία και «μέσα» από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Αναρωτιόμαστε και για το εάν ο Σιωνιστής γαμπρός του —με τις στενές του σχέσεις με τη Μοσάντ— γνώριζε ότι πηγαίνουν τον πεθερό του για «σφαγή» …Εάν γνώριζε ότι η σύζυγός του προοριζόταν να μείνει «ορφανή» …Αν γνώριζε ότι ο παππούς των παιδιών του ετοιμαζόταν για το «μεγάλο ταξίδι» …ΔΕΝ είδαμε αυτόν, ο οποίος ακολουθούσε ΠΑΡΑΤΥΠΑ τον πεθερό του ακόμα και στις επισκέψεις του στο Βατικανό, να περιφέρεται κάπου στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων μετά την απόπειρα! …Μήπως αποστήθιζε κάποιον —αχρεία­στο πλέον— συγκινητικό επικήδειο λόγο;

    Είναι πολλά τα σκοτεινά σημεία —δυστυχώς για τον Τραμπ—. Με δεδομένο λοιπόν τη συμμετοχή τόσο ισχυρών υπηρεσιακών παραγόντων —και των εκλογικών αναγκών μιας απόλυτα διεφθαρμένης εξουσίας— ένα πράγμα είναι βέβαιο …Ο Τραμπ ΔΕΝ έχει εξασφαλισμένη τη μακροημέρευσή του …Θα δοκιμάσουν ξανά να τον σκοτώσουν και μάλιστα πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι μπορούμε να φανταστούμε …Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Στο χώρο για να μπει κάποιος είχε πρόσβαση μόνο από 3 μεριές.
      Την πύλη των προστατευομένων (Τραμπ, οικογένεια, πολιτικοί), την πύλη των δημοσιογράφων και την πύλη του κόσμου. Και οι 3 αυτές πύλες είναι σε 3 διαφορετικά σημεία ποτέ μαζί και ποτέ σε μικρή απόσταση.

      Και στις 3 αυτές πύλες υπάρχουν μαγνητόμετρα, όπου δεν μπορείς να περάσεις καρφίτσα, ποσό δε όπλο, σφαίρες και σκάλα.
      Επίσης ΟΛΗ η περιοχή καλύπτεται από αυτά τα μαγνητόμετρα και οποιαδήποτε κίνηση φαίνεται στο σύστημα, δεν πιάνουν μόνην πύλη που περνούν οι άνθρωποι.

      Το ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας, περίμεναν να ρίξει 8 σφαίρες ώστε να πυροβολήσουν το δολοφόνο (σκότωσε 1, τραυμάτισε άλλους 2 επιπλέον του Τραμπ, να μην το ξεχνάμε) δείχνει συνεργεία στο έγκλημα.

    2. “o Θεος να ευλογει το λαο του Ισραηλ” ειπε προσφατα ο Τραμπας. Χα χα χα χα

    3. rembrant, ίσως επικοινωνούν σε κρυφές συναντήσεις που κάνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες του χρόνου σε βίλες ή εξοχικά που δεν γίνονται γνωστές προς τα έξω.

      1. Ευχαριστώ Χιος for ever.Απλά,είχα αυτή την απορία.Διότι ξέρεις,όλοι τους στοιχίζονται στις βρώμικες εντολές,ωσάν ένας.’Αρα κάπως πρέπει να επικοινωνούν.

    4. Συμφωνώ με το άρθρο. Έστησαν ενέδρα θανάτου στον Τραμπ. Δεν είχα σκεφτεί το γαμπρό του. Η μαφία των μυστικών υπηρεσιών κυβερνά τον κόσμο. Και σκοτώνουν τους προέδρους. Θα μπορούσαν να τον πυροβολήσουν στα πόδια αν ήθελαν να μάθουν την αλήθεια, ποιος τον έβαλε να το κάνει.

    5. Δεν ξέρω αν ανέβει το σχόλιό μου αλλά θα το πώ.Πρώτον,παρακολουθώ τα σχόλια του κ.Π.Τρα`ι`ανού και συμφωνώ απολύτως με αυτά.Δεύτερον,αν κάποιος ή ο ίδιος κ.Τρα`ι`ανου μπορεί να απαντήσει.Πώς όλοι αυτοί με τα δαιμονικά,προδοτικά τους σχέδια επικοινωνούν;Ηλεκτρονικά,τηλεφωνικά και το λέω αυτό διότι υπάρχουν πανέξυπνοι χάκερς.Ούτε ένας δεν μπορεί να αποκαλύψει συνομιλίες αυτών των δολοφόνων;Πώς για παράδειγμα,ο ελεύθερος πλέον,Τζούλιαν Άσσαντζ εμφάνισε τα ηλεκτρονικά μηνύματα της Χίλαρυ.Κανένας άλλος δεν το έψαξε και τελικά η κυρία αυτή αναγκάστηκε να καταστρέψει τις ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας.¨Οταν τη ρώτησαν γιατί…εκείνη δεν απάντησε.Λοιπόν,γιατί κανείς δεν τους εκθέτει;

    6. Κε Τραιανού, εξαιρετικό το άρθρο σας, όπως και οι παρατηρήσεις σας …
      Ελπίζω ο Ντ.Τραμπ να αντιλαμβάνεται ότι και οι @βραίοι σφάζονται μεταξύ τους, για την πακόσμια “πρωτοκαθεδρία”, και πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό, και ας τους “ευαγγελίζεται” ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία … Πολλοί ήδη του σκάβουν τον λάκκο, βγει δεν βγει ξανά πρόεδρος …

    7. Το φοβερό δεν είναι πως πάνε να μας βγάλουν τρελούς πως δεν ήταν αληθινή η απόπειρα κατά του Τραμπ. Αυτό είναι αναμενόμενο από το βαθύ κράτος, πρέπει να καλύψουν τον κ@λο τους μετά από ό,τι έγινε. Το φοβερό είναι πως έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο από ένα σωρό ψεκασμένες θεωρίες που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτοί που τις διαδίδουν είναι οι ίδιοι τρολλίστες του Κούλη που τολμούσαν επί ψευτοπανδημίας να αποκαλούν τους άλλους “ψεκασμένους”…. Και τι δεν έχουμε διαβάσει από αυτούς, από το ότι είχε αμπούλα με κέτσαπ στο χέρι ο Τραμπ μέχρι του ότι όλοι εκεί ήταν ηθοποιοί του Πούτιν… Στο τέλος θα βγάλουν και τα βίντεο ολογράμματα… Ποιοί; Αυτοί που μας λένε εμάς ψεκασμένους….

    8. ο Τραμπ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ελεος με τα ψεματα

    9. Μέρα απ όλα αυτά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει η ελπίζει ότι θα βγει ο τραμπ?? Με τίποτα είναι όλα δρομολογημενα βάσει σχεδίου..η βρώμα η χάρις θα την βγάλουν με νοθεια όπως όλες οι εκλογές πλέον είναι κανονισμενες..αυτοι που στην ουσία κυβερνούν είναι άλλοι κ όχι οι πολιτικοί..αυτοι είναι μπροστινοι..παγκοσμιως απλά πιόνια είναι…ξυπνηστεεεεεε

      1. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8% – 10% ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ.

      2. Και ομως αγαπητε μου , ο Τραμπ οπως εχω ξανα πει θα ειναι ο επομενος προεδρος.Απο γνωστους μου στην Αμερικη , ο Τραμπ αγαπαει το Θεο και πολλοι προσευχονται για αυτον. Μαλιστα η ιδια γυναικα που προφητεψε οτι θα γινοταν προεδρος την 1η φορα , εχει κανει ξανα την ιδια προβλεψη. Οποτε οσο και να χτυπιουνται τα ερπετα ο Τραμπ θα ανεβει στην εξουσια , διοτι ειναι Θεου θελοντος. Πολυ καλο και σωστο το αρθρο. Συγχαρητηρια

        1. σιγα μην ειναι ο Θεος με το δαιμονα, δλδ τον τραμπ

    Comments are closed.