ΣΕ ΔΙΚΗ ΔΕΚΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ

    Κοινοποίηση:
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    Σε δίκη ενώπιον του Εφετείου Πλημμελημάτων οδηγούνται –στις αρχές Σεπτεμβρίου- δέκα πρώην στελέχη της ΕΛΑΣ, νομικοί κι άλλοι ιδιώτες που μνημονεύονται στην πολυσυζητημένη δικογραφία της ΕΥΠ για την διαφθορά στις διωκτικές αρχές που δημοσιοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο!

    Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος,  πρόκειται για την πρώτη ακροαματική διαδικασία για την εν λόγω υπόθεση για την οποία είχαν κληθεί να δώσουν αρχικά έγγραφες εξηγήσεις 27 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά στα περιλαμβάνονταν -πέρα από δικηγόρους και πρώην στελέχη της ΕΛΑΣ- κι ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων , λεσχών όπως και ποινικοί. Τέσσερα από τα αναφερόμενα άτομα στην εν λόγω δικογραφία έχουν δολοφονηθεί την τελευταία τριετία

    Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα δέκα πρόσωπα που θα οδηγηθούν σε δίκη είναι για δωροδοκία κρατικού υπαλλήλου (αρθρο 236 του Ποινικού Κώδικα) κι οδηγούνται απευθείας σε δίκη λόγω του κινδύνου παραγραφής του συγκεκριμένου αδικήματος , αφού η σχετική έρευνα φαίνεται να έχει πραγματοποιηθεί το 2016. Με πολλούς από τους κατηγορουμένους να μιλούν για «έωλες κι αναπόδεικτες κατηγορίες κι ημιτελή έρευνα των μυστικών υπηρεσιών που εξαντλήθηκε σε αποσπασματικές υποκλοπές και παρακολουθήσεις»

    Στο 70σελιδο έγγραφο της ΕΥΠ που συντάχθηκε μετά από την διετή έρευνα σημειωνόταν ότι «κύκλωμα αποτελούμενο από δικηγόρους πολίτες εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της αστυνομίας διευκολύνει και παρέχει την απαραίτητη κάλυψη για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων κι έχει έσοδα περίπου 1.000.000 ευρώ μηνιαίως . Εχει καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέχοντας την απαραίτητη «κάλυψη» σε καταστήματα με παράνομη δραστηριότητα χρηματίζοντας εν ενεργεία υψηλόβαθμους αστυνομικούς, με τη βοήθεια αποστράτων αξιωματικών. Κατά την έρευνά μας στα προγράμματα κάλυψης συμμετέχουν περίπου 350 οίκοι ανοχής, 250 studio 300 παράνομα καζίνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αφού τα παίρνουν βρε παιδιά.
      Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση εγκληματικότητα δίχως πλάτες ?
      Στη προκειμένη περίπτωση οι πλάτες στο έγκλημα
      είναι η εκκωφαντική απουσία της αστυνομίας.
      Ξεφτίλησαν και την έννοια Αστυνομία οι διεφθαρμένοι μέχρι μεδούλι λαδομπασκίνες.

    2. Ο μαφιόζος της γειτονιάς μου πριν πάρεις την αστυνομία το έχεις μάθει πρώτος -από μεσα

    3. Ονόματα και οι μάπες τους στον τακο….όπως κάνουν και σε άλλους…. Α λα καρτ δικαιοσύνη δεν υπάρχει…

    4. Τώρα μάλιστα. Κατάντια. Το ένα δεν ξέρει τι να κάνει και κουνάει τα χεράκια και το άλλο είναι δυσλεξικό και δεν μπορεί να μιλήσει. Τι ειν η πατρίδα μου μην ειν οι κάμποι μην είναι τα άγρια ψηλά βουνά μην ειν ο ήλιος της που χρυσολάμπει. Ο θεός μαζί μας μάλλον ο Αλάχ σύντομα και εις άλλα με υγεία ζήτω η νέα μακελαρία.

    5. Ε καλά τώρα…..θα τους κάνουν τον κ.λο κρέας.Αφού ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα. μία από τα ίδια χρόνια τώρα

    6. εδώ αθώωσαν τα παιδια της ENERGA με τα συμβόλαια θανάτου
      (θυμάστε επι κυβέρνηση Σαμαρά — ανταγωνισμος με τη ΔΕΗ– δολοφονία δικηγόρου..απόπειρες δολοφονιών)
      μια απο τις πρωτες αθωωσεις μόλις ανέλαβε ο Κούλης…
      την πάτησαν όσοι έφυγαν απο την ΔΕΗ γιατί ενω πληρωναν κανονικα, τα χρήματα καπου αλλου πήγαινα και μετα η ΔΕΗ τους έκοβε τα ρεύμα
      δεκαδες εκ. απάτη αλλά αθώοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Τους πιάνουν και μετά τους αφήνουν ελεύθερους, έτσι δεν λένε και οι ίδιοι?

    8. Θα επιχειρησει ο κορακας να βγαλει το ματι αλλου κορακα…….Θα πεσει το γελιο της αρκουδας.

    9. Μεσαίωνας χάος Κολομβία ντραγκετα καμμόρα
      ΜΠΆΧΑΛΟ την καταντήσατε παλιομούναροι

    10. Όλα μπουρδελο.
      Να δούμε ποιος από αυτούς θα πάει φυλακή.

    11. Θα επιληφθεί η δικαιοσύνη και μη γελάτε..θα περάσουν κι από ΕΔΕ κι απ την επαυριο ελεύθεροι γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κουμάντο και στον υπόκοσμο..κι αν όχι η αστυνομία τότε ποιος? Ο φουφουτος???
      Μπράβο στους δικασταδες!
      Γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληρά θα τιμωρηθούν..ισως όχι τόσο σκληρά όσο τον φορτηγατζη που αρνήθηκε τη μάσκα βέβαια..αλλα αρκετά σκληρά ώστε να κουνηθουν κάποιες τρίχες από τα αρχιδια τους! Εδώ γελάτε ελεύθερα.

    12. Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που παραγράφονται κακουργήματα σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!

    13. Επιτέλους τώρα που τους πιάσανε μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος. Νίκησε η δημοκρατία.
      Αύριο θα είναι πάλι έξω, αθώες περιστερές.
      Με τα συστημικά κόμματα μην περιμένουμε να ξεβρωμίσουμε.

    Comments are closed.