ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ – ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΛΟΝΙ ΕΝΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥ ISIS

    Κοινοποίηση:
    milano

    Η Τζόρτζια Μελόνι φαίνεται πως ήταν ένας από τους στόχους του Αιγύπτιου και του Ιταλοαιγύπτιου που συνελήφθησαν νωρίτερα στο Μιλάνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εισαγγελίας, οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας, στις συνομιλίες τους, αναφέρονταν με απειλές κατά της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι.

    Παράλληλα, είχαν ανταλλάξει μηνύματα με απειλές κατά του εβραϊκού λαού και με αναφορές στην ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, οι δυο συλληφθέντες έστελναν χρήματα σε χήρες τρομοκρατών του Isis, στην Υεμένη, στην Παλαιστίνη και στην Συρία. Είναι ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών και στην Ιταλία εργάζονταν στον τομέα καθαρισμού κτιρίων. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων χρησιμοποιούσαν Whatsapp, Facebook και Telegram.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Όλοι τώρα σε κατάσταση συναγερμού. Πρώτα δίνει η ΕΕ χρήμα για να έρχονται και να μένουν όλοι οι απλυτοι στις χώρες της και μετά τρέχατε ποδαράκια μου. Ρε για πόσο βλάκες μας περνάνε. Αφού είναι μπίζνα δισεκατομμυρίων. Κονομανε αυτοί που πρέπει και τώρα αυτοί που κινδυνεύουν είναι ο κοσμακης. Αν αρχίσουν τα τυφλά χτυπήματα όπου τους βολεύει στο όνομα του Αλλάχ δεν θα πληρώσουν αυτοί που τους έβαλαν στις χώρες της Ευρώπης αλλά κάποιοι άτυχοι άνθρωποι που θα βρεθούν στον τόπο του εγκλήματος. Ωραία πράγματα. Στο διάολο η παγκοσμιοποίηση σας και η πολυπολιτισμικότητα σας, φονιάδες είστε. Άντε πια, ο καθένας στη χώρα του αφού υπάρχει κίνδυνος να τελειώνει αυτή η κατάσταση.

    2. σας παιζουν ρε οι ξανθομπάμπουρες πάνε για νεο παγκόσμιο βόδιαααα

    3. Φαντάσου τι γίνεται εδώ που ο μέσος στόκος που στο σχολείο ήταν στουρνάρι νομίζει πως οι άραβες και οι ισλαμιστές γενικότερα είναι φίλοι μας! Αν ήξεραν ιστορία θα είχαν καταλάβει πως μας γενοκτονούν από τον 6ο αιώνα μΧ αφού υπήρχαν εκατομμύρια Έλληνες σε περιοχές της Μέσης και Εγγύς Ανατολής που εξαφανιστήκαν από αυτές τις σφαγές, ενώ αν εξαιρέσουμε τους Τούρκους, το ίδιο έκαναν και στην Μ. Ασία και φυσικά στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, με τις μεγαλύτερες σφαγές να γίνονται από τους άραβες στην Κρήτη τον 8ο αιώνα μΧ που εξαφάνισαν τον ελληνικό πληθυσμό. Οπότε ζώα που υποστηρίζετε την Παλαιστίνη, να ξέρετε πως υποστηρίζετε τους φονιάδες γηγενών Ελλήνων. Και ναι, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτή η σύγκρουση, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά αν μας κάνουν κακό, θα πρέπει να τους εξαφανίσουμε!

    4. Πω ρε γαμωτο ούτε η εβραιωπη ήξερε τόσο καιρό ότι φέρνει και συντηρεί λάθρο, να δεις που δεν θα ήξεραν ούτε τι πάνε να κάνουν Εβραίοι και Άραβες.Βρε ξαφνιάστηκαν όλος ο πλανήτης, τους ήρθε απότομο και ας συμμετείχαν σε όλα… Δικαιοσύνη βλέπεις συμμετέχω αλλά δεν ξέρω τπτ χαχαχαχα

    5. Έχουν ξεφύγει οι Μουσουλμάνοι, και να δούμε πως θα τους μαζέψουν!

    6. Να προσέξουν μόνον μην είναι για ξεκάρφωμα αυτό κι ετοιμάζουν κάτι πραγματικό μεγάλο. Για διάσπαση προσοχής κι αντιπερισπασμο.

    Comments are closed.