ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΞΟΦΛΗΣΕ Ο.. ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MAKTV ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΕΡΙΦΗ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Στην Μύκονο βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο νησί των Ανέμων έρχεται μετά την δημόσια προαναγγελία από τον ίδιο για συλλήψεις για την Μαφία της Μυκόνου. Ο κος Χρυσοχοΐδης μίλησε στο δημαρχείο του νησιού. Εκεί ήταν ο δημοσιογράφος Πετρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV.

    Δείτε την αστεία συνέντευξή του σαν άλλη… Αναστασία…

    Πολλά λόγια και από… ξεδόντιασμα μπράβων άλλον τίποτα.

    Επειδή εμείς όμως δεν παίζουμε και γράφουμε αλήθειες, το Σαββατοκύριακο με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα κυκλοφορεί και το περιοδικό ΜΑΚΤV με όλη την αλήθεια για τον βίο και την πολιτεία του Υπουργού. Το τέλος ενός βρώμικου Σερίφη!

    24_mak tv.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο βαψομαλλιάς που εμπλέκεται ως συνεργός στην απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου, αντί να είναι φυλακή, το παίζει υπουργός; (!)

    2. Καλά τούχει κάνει ένα μαλλί ο Τρύφωνας, σκατουλί.

    3. Ο αποτυχημένος υπουργός του δημοσίου εγκλήματος και της δημόσιας ασυδοσίας. Περιμένουμε να πιάσει τους δολοφόνους του Γκόλια.

    4. Ο υπόκοσμος είναι στην ουσία τα πιόνια της βουλής αλλιώς θα πηδούσαν και τους πολιτικούς που τους είναιεμπόδιο.

    5. Αφου οι αστυνομικοι ειναι οι μαφιοζοι και οι εμποροι ναρκωτικων. Ποιος θα πιασει ποιον δεν ξερω. Και σε λιγο θα ειναι γνωστος για την παραβατικοτητα η Μυκονος και για τιποτε αλλο.

    6. παραιτησου ρε αποτυχημενε βαψομαλλια μας κλεβουν στις οχτω το πρωι καθικι

    7. Τόσες φόρες που εξευτελίστηκε θα έπρεπε να είχε αλλάξει κρατος

    Comments are closed.