ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣΩΝ ΣΕ ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΕΤΥΑΚ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΠ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση καταστροφής αρχείων, εγγράφων και υλικού της ΕΥΠ, που μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά για τους μέχρι στιγμής χειρισμούς στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

    Συγκεκριμένα, η επιχείρηση καταστροφής αποδεικτικών υλικών λαμβάνει χώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στο Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Πρόκειται για την «παραΕΥΠ» με την οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η οποία συστάθηκε το 2020 με νυχτερινή τροπολογία της κυβέρνησης, υπάγεται απευθείας στον διοικητή της ΕΥΠ, με δικό της προϋπολογισμό και τη νομοθετική δυνατότητα να συνάπτει συμβάσεις και απευθείας αναθέσεις χωρίς να δημοσιεύονται στη Διαύγεια.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έναρξη της επιχείρησης καταστροφής αποδεικτικού υλικού ξεκίνησε τη στιγμή της ανακοίνωσης της ΑΔΑΕ για διενέργεια ελέγχων σε ΕΥΠ, ΚΕΤΥΑΚ και ΕΛ.ΑΣ (ΔΙΔΑΠ). Μόλις έγινε γνωστή η εντολή, δόθηκε εντολή από τον υψηλόβαθμό στέλεχος της ΕΥΠ και διατελέσαντα στο παρελθόν στενότατο συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ξεκινήσει η καταστροφή πολλών αρχείων, κρίσιμων για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Υπηρεσίας ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb ασφαλείας, γνωστά και ως iron keys, και κυρίως αυτά που χρησιμοποιούνται από τον τομέα Μερικής Διαχείρισης, με σκοπό να συγκροτηθεί άμεσα Επιτροπή Καταστροφής Υλικού.

    Σημειώνεται ότι σε αυτά τα «κλειδιά» είναι καταγεγραμμένες όλες οι συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί, αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις παρακολουθήσεις χιλιάδων ατόμων.

    Πάντα σύμφωνα με το ΚΕΤΥΑΚ, τα «κλειδιά» περιλαμβάνουν και στοιχεία που αφορούν το ΚΕΤΥΑΚ, το οποίο διαχειρίζεται άγνωστα ποσά και κονδύλια.

    Όσον αφορά στα στοιχεία των επισυνδέσεων ωστόσο, αξίζει να τονιστεί πως αυτά μπορούν να ανακτηθούν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να διατηρήσουν τα αρχεία , εφόσον βέβαια η ΑΔΑΕ και οι εισαγγελικές Αρχές τους απευθύνουν σχετικό αίτημα.

    Την όλη επιχείρηση εκκαθάρισης φέρεται να συντονίζει ο Α.Λ., επίσης υψηλόβαθμό στέλεχος της ΕΥΠ.

    Η αιφνιδιαστική επιχείρηση εκκαθάρισης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά και ανησυχία στις τάξεις των υπαλλήλων της ΕΥΠ, δεδομένου ότι φοβούνται για το υπηρεσιακό τους μέλλον.

    Δεδομένων πάντως των ελέγχων που προανήγγειλε η ΑΔΑΕ – για άγνωστο λόγο στα όρια της προειδοποίησης ακριβώς για να επισπευσθούν οι καταστροφές στοιχείων –, είναι στο χέρι των ομάδων εργασίας της Ανεξάρτητης Αρχής να πάρει καταθέσεις και από τους υπαλλήλους των υπό έλεγχο Υπηρεσιών και Διευθύνσεων, και να μην αρκεστεί μόνο στα υψηλόβαθμα στελέχη…

    Θυμίζουμε ότι και στην εφημερίδα μας σήμερα ασχολούμαστε με την καταστροφή αρχείων από την ΕΥΠ με αφορμή την παρακολούθηση της Τουλουπάκη. Δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί με συνεχή ρεπορτάζ που καίνε τους βρώμικους! 

    Εξωφυλλο-30-8-2022

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μιχαλακη μου λες ότι η Μοσάντ ξέρει σε καθημερινή βάση πόσες φορές τη μερα κατουραω?
      Μπράβο της,τι να πω.

    2. Οτι και να καψουνε και το Μαυρικη να καθαρισουνε, τελειωμενοι ειναι! Απλα κοιτανε να κατσουνε κομματι παραπανω στη καρεκλα για να εκτελεσουνε τις….μεταρρυθμισεις των φριτς και ν απογιομησουνε τη παντελονα τους!
      Και μην δειχνετε δημοσκοπησεις του κωλου οτι οι ψηφοφοροι της Νεας Δημοκρατιας ειναι ενωμενοι υπερ της Κουλαρας στο θεμα των υποκλοπων! Το κομμα πρεπει να τον στειλει αυτον και τους α(χ)ριστους του απο κει που ηρθανε…. χτες!

    3. Ο θλιβερος ελληνακος Καραγκιόζης και προσκυνημένος πισωγλεντης για πάντα!!!!! Θα τους ξαναψηφίσει και με τα πόδια γιατί πολύ απλά του αρέσει η Μαλακια. Από αυτήν ζει και αναπνέει!!!!! Η χώρα του Μαλακα ραγιά!!!!! Μια ζωή ξευτιλας λαός και άχρηστος. Για αυτό βγάζει τα σκουπίδια να τον πηδάνε. Αυτό είναι το ποιόν και η κουλτούρα του. Σε όλα πάτος!!!!!!

    4. Έχουν μιλήσει για παρακολούθηση πλουτοκρατών πόσοι άραγε ,του προλεταριάτου ήδη εξακολουθούν να παρακολουθούν; Προφανώς εφόσον δεν παύθηκε η λειτουργία της ΕΥΠ συνεχίζει το εργο της ανενόχλητα.

    5. Ρε τους άθλιους….δήθεν παρακολουθούσαν το μισό πλυθησμό της Ελλάδος για εθνική ασφάλεια! Απατεώνες!
      Παίρναν μάτι τις γυναίκες όλων τα σπίτια και τις δουλειές των πολιτών και τώρα καταστρέφουν τα πάντα!Έχουν δει τσόντα αυτοί εκεί!
      Πρωτη φορά το ακούσαμε και αυτό η μισή χώρα επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια !
      Γιατί να μην υπάρχει η Φίνος Φιλμ να γυρίσουμε κωμωδίες!

    6. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είναι στην φυλακή αλλά πρόκειται για πολιτικό παρακρατική δικαστική μαφία σε ένα ολόκληρο κράτος.Μπορουν να καλύψουν τα πάντα εκτός την οργή του λαού αυτό ο Κούλης να το θυμάται.Οι εταιρείες κινητών τηλεφώνων για τον λόγο αυτό δεν έχουν ικανοποιητικό σήμα γιατί επεμβαίνουν παράσιτα σύγχρονων μηχανημάτων παρακολουθήσεων στις κεραίες.

    Comments are closed.