ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΚΡΥΠΤΕΙΑ”. ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ

    Κοινοποίηση:
    krypteia1

    Ο  Πατρινός κομματόσκυλος αρχηγός της αστυνομίας, με μια κίνηση «ματ», επί των ημερών του, διέλυσε και την τελευταία  υποτιθέμενη “ακροδεξιά” παρωνυχίδα, καταφέρνοντας έτσι καίριο χτύπημα  σε μια αυτοαποκαλούμενη οργάνωση που ήρθε να μιμηθεί  τους «κακούς» και «εγκληματίες» Σπαρτιάτες της Αρχαίας Ελλάδας.

    Και αυτό ο Ανδρικόπουλος, από το 460 προ Χριστού, το πέτυχε  με «ναυαρχίδα» του, όχι το περιβόητο τμήμα προστασίας του πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας, αλλά το Τμήμα κατά της ρατσιστικής βίας, που συνέλαβε 48χρονο «νοσταλγό» που από το σπίτι του στο Χαλάνδρι ονειρευόταν να συστήσει   την πρώτη [ένοπλη  τάχα] «μυστική  οργάνωση» που έδρασε ποτέ στον ελλαδικό χώρο από την περίοδο των Σπαρτιατών. Η «Κρυπτεία», περί ου  ο λόγος, ήταν ένας από τους πιο βίαιους θεσμούς της αρχαίας Ελλάδας, με αποστολή  να τρομοκρατεί τους εξαθλιωμένους είλωτες της αρχαίας Σπάρτης, δολοφονώντας  πάντα τη νύχτα τους πιο απείθαρχους και αντιδραστικούς από αυτούς ώστε να επιβάλουν την δια του φόβου τάξη. Και έτσι στο νέο «πονοκέφαλο» της Ελληνικής κοινωνίας ήρθε -παραμονές εκλογών- για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία για να δώσει τις απαντήσεις σε ότι αφορά τις καταβολές και κυρίως τις πολιτικές ρίζες της συγκεκριμένης … πανάρχαιας οργάνωσης.

    Ο «ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ» ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου, ο οποίος διέμενε στο Χαλάνδρι σε πολυτελή κατοικία μαζί με τη γυναίκα του. Ο νοσταλγός της «Κρυπτείας», βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για εμπρησμό, φθορές ξένης περιουσίας και απειλές κατ’ εξακολούθηση, καθώς επίσης και για οπλοφορία. Η ακροδεξιά οργάνωση την οποία κατηγορείται ότι διηύθυνε έκανε την εμφάνισή της το 2017, όταν με τηλεφώνημα σε ιστότοπο είχε αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ από το Αφγανιστάν τον Νοέμβριο του ίδιου έτους,  αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε μόνο με την ταμπέλα του σχολείου του. Η «Κρυπτεία», μεταξύ άλλων, είχε πραγματοποιήσει εμπρηστική επίθεση στην Αφγανική Κοινότητα τον Μάρτιο του 2018 και σε Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια τον Απρίλιο του 2018, ενώ, όπως αναφέρεται είχε επιχειρήσει να τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό σε οίκημα αντιεξουσιαστών στην περιοχή του Φιλοπάππου. Η ρατσιστική οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη και για τον εμπρησμό του καταυλισμού μεταναστών-εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, στις 7 Ιουνίου 2018, αλλά και για την επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΜΑΙΚ ΤΕΤΡΑΠΟΔΕ ΄Η ΤΡΙΠΟΔΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΛΑΟΥ……………….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ Σ΄ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΟΥΣ…………………..

    2. Σαν να μην έφτανε ο νόμος Παρασκευοπουλου , Βγάζουν από την φυλακή και τους εγκληματίες δολοφόνους ληστές βιαστές , για να εξοντώσουν τους Έλληνες , και βάζουν μέσα τους Εθνικιστές ώστε να μην έχουν κανέναν να φοβούνται οι αποφυλακισθέντες . Περαστικά σας ραγιάδες . Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε με όσα έρχονται
      Θα έχετε όλοι στα σπίτια σας και από μια Μυρτω . Οι πιο τυχεροί από εσάς. …

    3. Α καλα ενταξει φασιστα ρατσιστή ,από ποτε σε επιασε πονος για τα αδεσποτα? από τον καιρο που ειχε μαζεψει ο μιχαλολιακος κατι ζωα όπως τσακανικας,ρουπακιας,Δεβελεκο και σια? όχι ρε δεν είναι μαχαιροβγάλτες ουτε μπραβοι ουτε νταβατζηδες εεε? όχι ουτε καν τα αλβανικα ζωα δολοφονοι που κατά καιρους στελεχωνει στα ταγματα εφοδου εεεε? ειδαμε ποσο αντρες είναι ολοι τους στης τηλεφωνικες συνομιλιες εκαναν σαν κοριτσακια ολοι τους το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα ετσι??? η φυλακη είναι για τους λεβεντες !!!!

    4. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΜΩΣ: ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΨΙΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΑΡΑΙΟΙ…………….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ- ΟΡΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ….. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΑΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ(ΜΚΟ)

    5. Μπα ξερεις από κορανι και χαλαλ εσυ? τα λεφτα για τους μετανάστες τα δινει η Ε.Ε. και τα ζωα που πανε και σφαζουν τα αγοραζουν δεν τα κλεβουν μην λες ψεμματα

    6. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΄΄ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ΄΄ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΥΠΟΥ HOT SPOT, ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΓΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΛ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ…………………………

    7. Εσυ βρε ηλιθιε πας εκει κάθε μερα και ψωνιζεις μαυρους και σε πηδανε???? με αυτές της καρτες που λες τους πληρωνεις????

      1. εγώ επειδή μένω σε λαϊκή γειτονιά τους βλέπω εκεί, εσείς στην Εκάλη τους φέρνετε να σας κάνουν έρωτα στην βίλα, είναι αστείο ένας αριστερός κίναιδοςνα κατηγορεί κάποιον άλλον ότι τον πηδάνε οι λαθραίοι, οι λαθραίοι είναι ερωτεύσιμη ύλη του αριστερού και του ανθελληνικού τόξου.

    8. Εύχομαι στον αρχηγό της αστυνομίας του σύριζα και των λάθρο, να ψωφάει από τη χειρότερη αρρώστια και να μη βγαίνει η ψυχή του

    9. Η ΕΥΠ παρακολουθεί τα πάντα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλλάβει τους πάντες, τρομοκράτες, ρουβίκωνες, αναρχικούς, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών, κλπ. Τώρα γιατί δεν τους πιάνει ή γιατί τους πιάνει παραμονές εκλογών ή παραμονές συμφωνίας των Πρεσπών ή άλλες …βολικές στιγμές ή δεν τους πιάνει καθόλου, δεν μπορώ να το καταλάβω! Όχι δεν το πιστεύω ότι είναι παρακρατικοί ή ότι οι μαφιόζοι και οι ναρκέμποροι πληρώνουν το κάτι τις τους, αυτά είναι … συκοφαντίες!!!

    10. Δες εδω πραγματα κι θαματα, εε;;;
      .
      Χθες εγραψα κατι περι της Κρυπτειας, κι ως μαγιας να κι ενα αρθρο, με καποια ΔΗΘΕΝ, “ενεργως”, εγληαματικος οργανισμος που αυτο αποκαλουντε (ή τους εχουν βαπτισει καποιοι αλλοι;;;;;;;;;), ως “κρυπτεια”.
      .
      Βεβαια η δικη μου αναφορα προς την Κρυπτεια ηταν προς εκεινην της Αρχαιας Σπαρτης, των Λακεδαιμιονων !
      .
      Καλο, HUNTING/κυνηγι, στα μισθωτα υπαλληλακια της ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ κι ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΥΠ !!!!!!!!
      (θα λογαριαστουμε ΚΑΙ με εσας ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ – λες κι δεν ξερουμε τα εργα σας)

    11. Ότι να ναι α καλα εσυ το χεις τερματησει παλι ο σορος σου φταιει οι λαθρομετανάστες με καρτες χωρις πιν….οηε μαστερ καρτ…….μα ποσο μπετοστοκος εισαι μωρε? αμα ειχανε οι λαθρο καρτες για να σηκωνουν λεφτα θα κλεβανε ρε παπαρα? αντε αλλου να τα πουλήσεις αυτά βλημα ε βλημα

      1. τράβα στον Σταθμό Λαρίσσης στο ΑΤΜ της Εθνικής έξω από το μετρό να δεις τις ουρές, μπορείς να βρείς την εμφάνιση της κάρτας στο ίντερνετ, είναι μπλε με το σήμα της UNHCR, mastercard και το σήμα της OpenSociety, είναι ανώνυμες χωρίς ΡΙΝ και έχουν μόνο έναν αριθμό, βγάζουν καμμιά 500αριά ευρώ το μήνα, τους τις δίνουν όταν έρχονται και κάνουν αιτήσεις ασύλου, αφού σηκώσουν τα λεφτά και πάρουν και άλλα επιδόματα μετά επιδίδονται σε κλοπές και εκπόρνευση ανηλίκων στο πεδίο του Άρεως, μαχαιρωματάκια και άλλα τέτοια, αλλά αφού δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα είναι λογικό να έχεις τέτοιες απόψεις και να ψηφίζεις αντίστοιχα.

    12. σε πολυτελη κατοικια….περιεργο..και εμεις περιμεναμε οτι οι εθνικιστες ειναι τιποτα φτωχοι χαχαχαχα

      1. Καμιά φορά βρίσκεις και έναν εθνικιστή πλούσιο,μπροστά σε εμάς σύντροφε είναι λιγουρηδες

        1. μη τα μπερδευεις συνελληνα. λιγουριδες ειναι επειδη δεν εχουν δει ποτε χαρα στα σκελια τους οχι για τα φραγκα.

      2. Οπως οι αριστερουληδες με δεξιες τσεπες! Χαχαχαχα

    13. με το νομο παρασκευοπουλου σε λιγο θα ειναι εξω

    14. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ,ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ,ΤΟΥ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ.ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ-ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ όνομα”τσίπρας αλέξης”,το χειρότερο της ανυποληψίας γενικώς και παγκοσμίως ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΚ@Τ@ΜΟΥΤΡΟ που ονειρεύεται ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ(!!!…)”ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ”ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ”ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(!!!τρομάρα του ο βρ@μ@κ@λ@ς μπολσεβίκος… καθώς κ τρομάρα κ λαχτάρα ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΨΗΦΟ!!!)ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕ(κατά τη χθεσινή του ομιλία…) κάτι”ὁλίγου δεῖ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑ,ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ-“ΑΜΑΡΤΗΜΑ” ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ!!!ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Είναι ντροπή κατάντια και καταισχύνη ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ!!!

    15. Ολες οι παρανομίες πρεπει να πολεμουντε.
      Κανε ν ας δεν μπορει να παρη τον νομο στα χερια του…

    16. Ποια νεοταξικη προπαγαντα ρε βλακες της χυσης αυγης παντου συνομοσιες βλέπετε? εσεις βγαινετε με μαχαιρια στους δρομους και αυτά τα καθαρματα στην μανολαδα είναι δικα σας ετσι περιμενετε να λυθουν τα προβλήματα? με την βια ? ανεγκεφαλοι ειστε μεχρι και ο αρκουδογυφτος αρχηγος σας ,σας βριζει και σας αποκαλει βλακες αλλα εσεις χαμπαρι δεν παιρνετε αιντε χαιβανια

      1. το “θαύμα της Μανωλάδας” κατά Τζέφρυ, ήταν ιδιοκτησίας ΠΑΣΟΚτζήδων και οι ΑΛΒΑΝΟΙ μπράβοι πήγαν να καθησυχάσουν τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ λαθρομετανάστες παράνομους εργάτες που ζητάγανε τον μισθό, γι’αυτό η όλη υπόθεση τελείωσε πολύ γρήγορα. Αν εσύ τώρα δεν βλέπεις τον λαθραίο εποικισμό, την προπαγάνδα και την εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού είσαι βλάκας, πήγαινε μια βόλτα στο Σταθμό Λαρίσσης από τέλος του μήνα και αρχές του επομένου να δεις τις ατελείωτες ουρές λαθραίων να σηκώνουν λεφτά από το ΑΤΜ με τις ανώνυμες και χωρίς ΡΙΝ κάρτες του ΟΗΕ σε συνεργασία με την Μάστερκαρντ και το Όπεν Σοσάιετυ του Σόρος.

    17. ενταξει θα βαλουν τα κλαμματα θα λιποθυμησουν θα βαλουν και τα μεγαλα μεσα και θα ειναι σε λιγο εξω.

    18. προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον χεσμένο προβατο-ψηφοφόρο ότι υπάρχουν ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου κλουκλουξκλαν που και καλά σκοτώνουν λαθραίους. Και όμως οι περισσότεροι του ανθελληνικού τόξου τα πιστεύουν αυτά. Ενώ ταυτόχρονα από ακροαριστερούς καίγονται άνθρωποι στην Μαρφίν, πυροβολούνται έξω από γραφεία κομμάτων και λοιπά………..

    19. Ρε ολα και ολοι παρακολουθουνται που πας ρε καραμητρο..ειδικα απο εδω μεσα κατι πατριωτικα σαιντ

    Comments are closed.