ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ – ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΦΙΛ – ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ; ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ; ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    dofcxbzwsaay7xw (1)

    Νέο «πονοκέφαλο» μέτρων για την Ελληνική Αστυνομία προκάλεσε η διπλή δολοφονία Σουηδών στο Βέλγιο. Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα από άτομο που ανήκει στον ISIS για τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρα μας αυτό σήμανε αναπροσαρμογή των σχεδίων ασφαλείας. Το τμήμα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ασχολείται με την διεθνή τρομοκρατία αλλά και η Κρατική Ασφάλεια είναι σε συναγερμό καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αυτές τις πρώτες ώρες, τι ντόμινο εξελίξεων μπορεί να προκαλέσει η δολοφονία των Σουηδών στο Βέλγιο και αν πρόκειται για μια κίνηση ενός «μοναχικού λύκου» του Ισλαμικού Κράτους ή κάτι πιο γενικευμένο που θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες ή μέρες σε κάποια άλλη χώρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αυξηθούν και να γίνουν πιο εντατικές οι περιπολίες σε μέρη όπου συχνάζουν πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ή υποψίες ότι μπορεί να θελήσουν να μιμηθούν τον εκτελεστή του Βελγίου. «Πρόσωπα που να έχουν τέτοιου είδους προφίλ ή τάσεις στη χώρα μας, δεν έχουμε εντοπίσει. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε όλες τις «κεραίες» μας τεντωμένες» λέει υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνύματα τα οποία αναρτούν μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας θα είναι στο «μικροσκόπιο» των ελληνικών αρχών όπως επίσης θα γίνει επαναξιολόγηση προσώπων που είτε πέρασαν παράνομα στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε ήρθαν μέσω της νόμιμης οδού.

    Την ίδια ώρα, σε ισχύ παραμένουν και τα μέτρα ασφαλείας για τους Ισραηλινούς στόχους στη χώρα μας καθώς ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Κομβικό σημείο, σύμφωνα με εκτίμηση των ελληνικών αρχών, θα είναι η χερσαία επέμβαση που ενδεχομένως θα πραγματοποιήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα. «Μετά το αρχικό σοκ της επίθεσης από τους Παλαιστίνιους και την «απάντηση» των Ισραηλινών, θεωρούμε ότι μια χερσαία επέμβαση θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται πχ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να έχουν μαζικότερη συμμετοχή και ενδεχομένως ένταση» λέει στέλεχος των αρχών ασφαλείας. Επίσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν αποκλείουν οι Έλληνες επιτελείς να υπάρχουν και αυξημένες μεταναστευτικές ροές προς την χώρα μας, Παλαιστινίων αλλά και Ισραηλινών, λόγω της κατάστασης που θα επικρατεί στην περιοχή. «Αν τελικά γίνει χερσαία επέμβαση, εκτιμούμε ότι στον επόμενο μήνα θα αρχίσουν οι ροές, είτε μέσω θαλάσσης είτε μέσω ξηράς. Θα παίξουν βέβαια ρόλο ακόμα και οι καιρικές συνθήκες εκείνη την εποχή» λέει αξιωματικός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών με εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο πρωθυπουργος του Βελγιου ζητησε απο τις αρχες να του πουν , γιατι ο μακελαρης ενω ηταν παρανομος δεν ειχε απελαθει! Μα γιατι σας εχει….φαει η φιλεσπλαχνια , ειστε ολοι στην Ευρωπη για τα πανιγυρια και καθε τοσο οι λαθρο θα σας σφαζουν , αν δεν τους διωξετε! Αυτα στο Βελγιο , φαντασθητε τι μπορει ανα πασα στιγμη να συμβει στην Ελλαδα με αυτους ολους τους ισλαμιστες που μαζεψαν λαθρολαγνοι πολιτικαντηδες Ανθελληνες , που προτιμουν να νταντευουν λαθρο , παρα να βοηθησουν του Ελληνες να βελτιοσουν την ζωη τους! Ουτε ξερουν ποσοι παρανομοι λαθρο βρισκονται μεσα στην χωρα. Καταντησαμε να περπαταμε στην Αθηνα και να φοβομαστε για την ζωη μας! Ελαβε λεει μετρα η ΕΛ. ΑΣ!! Τι μετρα ρε καραγκιοζηδες , απελασεις πρεπει να κανετε , για να μην αναγκασθητε , οπως οι Σουηδοι και οι Γαλλοι , να κατεβασετε σε λιγο τον στρατο στους δρομους!! Φτανει πια με τους λαθρο!

    2. ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΔΑΥΤΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ “ΆΠΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ”(ΌΠΩΣ ΕΜΕΙΣ)!…

    3. Πώς τους ψάχνουν ακριβώς, όλοι γεννήθηκαν 1 Ιανουαρίου 2006 περίπου, με 5-6 διαφορετικές εθνικότητες και 10 ξεχωριστά ονόματα γιατί πολύ απλά ό,τι δηλώσουν είναι. Θέλω να πιστεύω πως και οι τζιχαντιστές μας έχουν χεσμένους όπως η Ευρώπη γενικότερα, ώστε να μην αρχίζουν να μας κόβουν τα κεφάλια στους δρόμους.

    4. Ας ρωτήσουν τον μυταράκη τους ξέρει έναν έναν καλά και ξέρει και τα ονοματά τους που χρησιμοποιούν για να πέρνουν πολά επιδόματα ανάλογα με τα πόσα ονόματα έχουν δηλώσει. Ο μυταράκης ξέρει ρωτήστε και θα σας πεί ακριβώς, ξέχασα την κυρά τασία και αυτή ξέρει.

    5. σε μια κουζινα που ειναι γεματη μπαγκλαντεζ ρωτουσαν τον ελληνα μαγειρα αμμα γινει πολεμοσ που θα παει να πολεμησει?
      και τουσ ειπε εδω!
      τι ξερουν? τι θα μαθουμε τελευταιοι?

    6. Οι Κρατικές Υπηρεσιες είναι ανέκδοτα για να γελάνε τα λαθροσκουπιδια και οι τουρκοπράκτορες.
      Τη τυφλα τους τη μαυρη.

    7. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ.!!!!! ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…;;;;;

    8. Τι να εντοπίσετε ρε κερτεγγελοι?δημόσιοι σφουγκοκωλαριοι κ υπηρέτες των 300 κ του κάθε αυλικου τους!σας έμεινε χρόνος να τους καταγραψετε?από το να κυνηγάτε τον κοσμάκη για κλήσεις να ξεσπιτωνετε οικογένειες με τα funds κ να πίνετε καφέδες όλη μέρα κάνετε τόσο καιρό τίποτα αλλο?τρέξτε τώρα να μαζέψετε αυτούς που έφεραν τα αφεντικά σας.κ φυσικά όπως κ παντού το ψαρι βρωμάει από το κεφαλι

    9. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνο το πρόβλημα που μας φόρτωσαν τα καθάρματα, οι τρίπουστες βρωμοάγγλοι, δηλαδή τα σικέ μεταναστευτικά ρεύματα. Στην ουσία με τη δημιουργία του Ισραήλ εξυπηρετούσαν το σκοπό του ¨διαίρει και βασίλευε” αφού ο πόλεμός τους είναι εμφύλιος αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τις εξελίξεις από το 1948 και ύστερα. Τα δυτικά αποβράσματα έτσι κρατώντας απασχολημένη Ασία και Ευρώπη παίζουν μπάλα ανενόχλητοι από τη θάλασσα της Μάγχης και πέρα. Προσοχή!!! Μην μπαίνετε στη λογική ότι κι αυτοί έχουν προβλήματα με μετανάστες και ο δήμαρχος του Λονδίνου είναι Ινδός και κουραφέξαλα. άντε μπες στο μασονοσιωνιστικό City κι έλα μετά να κουβεντιάσουμε.

    10. Ποιους να πρωτοψαξει η ΕΛ.ΑΣ απο τα τρια τεσσερα μιλιουνια που φερανε οι κεφαλοκυνηγοι του Ψωρος στη μπανανια?

    11. Δεν φτανει που μας τους φερατε τους ελληνοποησατε κιολας.
      ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ

    12. Κατ’ αρχήν, η Αστυνομία να “μαζέψει” όλους αυτούς που έχουν δώσει 2-3 ονόματα στις Αρχές και γυρνάνε ανεξέλεγκτοι (με ένα χαρτί στο χέρι που φέρει την σφραγίδα των Ελληνικών Αρχών) στην Επικράτεια, κυρίως στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
      Όταν η Αστυνομία λέει ότι ήρθαν “μέσω της νόμιμης οδού”, πόσοι είναι αυτοί?
      Επί πλέον οι διαδηλώσεις υπέρ της HAMAS, έπρεπε να είχαν απαγορευτεί άμεσα και όχι να λένε, ότι περιμένουν να γίνουν μαζικότερες και με μεγαλύτερη ένταση.
      Τι σόϊ Κράτος είναι αυτό? Κουτόχορτο τρώνε οι Αρχές?
      Κρίμα, μα πολύ Κρίμα, λυπάμαι για τα χάλια των Αρχών που πάνω από την Ελλάδα και τους Έλληνες, βάζουν την καλοπέραση και τα δικαιώματα των “παράτυπων μεταναστών” σαν να φοβούνται μην τους χάσουν και σταματήσουν τις εισβολές τους!
      Ο Μητσοτάκης ας φροντίσει την Ελλάδα πρώτα, και μετά να πάει στο Israel για να δώσει μαθήματα στον Bibi.

    13. Kαθενας εχει απο 35 ονοματα…Ψαξτε να βρειτε τα προφιλ τους να σωθειτε…..

    14. Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώστε σε όλους τούς λάθρο σπίτια, μισθούς,ρεύμα,τηλ.νερο,ψώνια, επιδόματα καί μην μιλάτε.χαχαχαχα.Η δολοφονία των Ευρωπαίων από τον μουσουλμάνο είναι ρατσιστική γιατί δεν τό λέει κανένας;

    15. Προσοχή!
      Όταν θα πέφτουν κεφάλια μην ξεχάσετε ποιοί τους φέρνουν, στηρίζουν, καλύπτουν, πληρώνουν τόσα χρόνια.

    Comments are closed.