ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Κ@ΥΛΑΝΤΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚΟΦΟΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΝΒ

    Η πρωτοφανής απόφαση της ΕΕ να αναστείλει τη Συμφωνία Βίζας για τουριστικές βίζες στους Ρώσους πέρασε στα ψιλά στην Ελλάδα. Οι προσκυνημένοι δημοσιογραφίσκοι και τα καλοπληρωμένα κανάλια έθαψαν το θέμα προφανώς γιατί αν κάνουν τον υπολογισμό πόσο αυτή η απόφαση θα ζημιώσει την Ελλάδα, τότε θα κλάψουν μανούλες.

    Επειδή όμως δεν είναι όλοι λ@μόγια και κωλογλείφτες του Μητσοτακέϊκου, όπως προκύπτει, η ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία πρόκειται να χάσει 21 δις ετησίως, χωρίς Ρώσους τουρίστες.

    Να το πούμε πιο απλά. Στην επόμενη τουριστική περίοδο, θα υπάρξουν αμέτρητα λουκέτα και αμέτρητοι νέοι δεν θα βρίσκουν δουλειά στην πιο βαριά οικονομία της Ελλάδας. Τον τουρισμό.

    Ο Μητσοτάκης γιατί έδωσε την συγκατάθεσή του για μία τέτοια απόφαση; Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε;;; Ο Μητσοτάκης, αυτός ο πολιτικός αλήτης που έχει φτάσει τον λαό στα όριά του, εργάζεται για τον προσωπικό του πλουτισμό και της αναθεματισμένης οικογένειάς του παρά για το καλό του ελληνικού λαού. Τα λέμε, τα ξαναλέμε και θα τα επαναλαμβάνουμε μέχρι να ξεκουμπιστεί αυτός και όλα όσα τον συνδέουν.

    Με την ευκαιρία δείτε βίντεο με τις σχετικές ανακοινώσεις που μετά τον κορονοϊό, βάζει ταφόπλακα στον τουρισμό μας:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. πηγαν στην τουρκια και εβγαλαν 5 πλασια λεφτα απο εμας που ταχα ειμασταν καλυτερα απο το 2019 .

    2. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν περάσει στα χέρια ξένων.
      Γιατί τέτοιος θόρυβος.
      Ξένοι εισπράττουν…

    3. Τι τον νοιάζει αυτόν, τα έχει κονομησει και για τα τρισέγγονα του. Εμάς μας βλέπει για κάτι λιγότερο από σκουλήκια. Και οι 300 συν μια μαϊμού είναι για όλοι για ειδικά δικαστήρια.

    4. γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα εχθρούς με τη Ρωσία ??? δεν μας συμφέρει τους Έλληνες αυτό…η γνώμη μου….

    5. Που υπάρχουν…μήπως είναι ηθοποιός; 🤔

    6. Τελικά ζείτε σε άλλη χώρα, έέέ;

    7. Το τσ#υλι όμως με τον κουραδοκοφτη εκεί να βγει σελφι να δει όλη η Ελλάδα τον πάτο της ..βρε καλά τα είπε ο Δωδώνης

      1. ηθοποιος ειναι σποτακι προπαγανδας ειναι πρεπει να δειξουμε οτι ειναι κουλης και οχι κουλα παρολο που εχει πατο σαν πηγαδα

    Comments are closed.