ΣΗΨΗ; ΘΥΜΟΣ; ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ – ΝΕΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – 12 ΧΡΟΝΗ ΕΣΒΗΣΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ 13ΧΡΟΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ξύλοδαρμός

    Καθημερινές είναι πλέον οι ειδήσεις που αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας για την παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε κάποια κλοπή, αλλά κυρίως στη βία που επικρατεί. Ξύλο για τα οπαδικά, ξύλο στα σχολεία, ξύλο και απειλές στις βόλτες των παιδιών μας. Ξύλο και βία παντού! Θυμός ή σημάδια της σαθρής κοινωνίας μας;

    Στον Πειραιά σήμερα, μια μητέρα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 12χρονου γιου της από πέντε συμμαθητές του. Στο Ρέθυμνο πριν λίγες ημέρες, σε βίντεο είδαμε τον καυγά παιδιών, στη Ρόδο τρία κορίτσια “ξεμαλλιάστηκαν” με συνοδεία απο κλωτσιές και μπουνιές. Και πολλά ακόμα…

    Σήμερα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το περιστατικό συνέβη μετά το σχόλασμα των μαθητών του Γυμνασίου στον Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου. Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια την επόμενη ημέρα, δίνοντας μάλιστα και ένα βίντεο στους αστυνομικούς. Το βίντεο είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 12χρονος γιος της και σε αυτό φαίνονται παιδιά να είναι από πάνω του, κάποια να φωνάζουν και να πραγματοποιούν κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον του.

    Σήμερα το πρωί, άνδρες της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σχολείο προκειμένου να συλλέξουν επιπλέον στοιχεία από μαθητές, καθηγητές αλλά και γονείς, οι οποίοι δηλώνουν ανάστατοι από το περιστατικό.

    12χρονη μαθήτρια έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης συμμαθήτριάς της

    Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε μία 12χρονη και σε μία 13χρονη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, με το ένα κορίτσι να σβήνει στο στήθος του άλλου τη γόπα του αναμμένου τσιγάρου της.

    Όπως αναφέρει στην επώνυμη καταγγελία της η μητέρα της 13χρονης, η κόρη της είχε μια παρεξήγηση με μια 12χρονη φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έδωσε ραντεβού.

    Η 13χρονη πηγαίνει στο ραντεβού και δέχεται επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και από άλλα 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης που έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της 13χρονης.
    Οι γονείς της 13χρονης κάνοντας μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί έμαθαν από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 06/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

    Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης: «Η κόρη μου δέχτηκε να την συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της κόρης μου.

    Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί μάθαμε από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

    Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξύλο και την βιοπραγία;»

    Λήστεψαν με μαχαίρι τρία ανήλικα στην Ακρόπολη

    Στο στόχαστρο ληστών μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας (25/9) τρία ανήλικα παιδιά τα οποία έκαναν βόλτα στην Ακρόπολη.

    Σύμφωνα πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, όταν τέσσερις άγνωστοι προσέγγισαν τους τρεις ανήλικους και με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και απέσπασαν δύο κινητά τηλέφωνα. Τα παιδιά απευθύνθηκαν στις Αρχές με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Θεσσαλονίκη: Αίτηση μετεγγραφής σε άλλο σχολείο υπέβαλαν οι γονείς του 17χρονου που δέχτηκε επίθεση από ανήλικους

    Αίτηση μετεγγραφής κατέθεσαν στο σχολείο του παιδιού τους οι γονείς του 17χρονου μαθητή, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσά τους και συμμαθητές του.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς του 17χρονου έχουν καταθέσει ήδη αίτηση μετεγγραφής του παιδιού σε άλλο σχολείο, η οποία έχει γίνει δεκτή.

    Υπενθυμίζεται ότι οι ανήλικοι “έστησαν” καρτέρι στον 17χρονο μαθητή, έξω από το σχολείο του, το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Ομάδα περίπου 10 ατόμων χτύπησαν τον μαθητή σε όλο του το σώμα, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ο 17χρονος έφερε εκδορές στο πρόσωπο.

    Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις σημερινές ειδήσεις βίας που έγιναν γνωστές ως αυτή την ώρα. Πού θα φτάσει η κατάσταση κανείς δεν γνωρίζει. Η κυβέρνηση πάντως… απούσα για μια ακόμα φορά.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαθητής μπήκε στην τάξη με σουγιά, απείλησε συμμαθήτριά του

    Θεσσαλονίκη: Δύο περιστατικά βίας με θύματα ανήλικους ερευνά η Αστυνομία

    Κηφισιά: Για τα «μάτια» ενός κοριτσιού η άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τους δύο τραυματίες

    Ρόδος: Άγρια συμπλοκή και ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας γυμνασίου (βίντεο)

    Κηφισιά: Προσαγωγή έξι ανηλίκων για τη συμπλοκή με τραυματίες δύο 15χρονους

    Συμπλοκές ανηλίκων σε Ταύρο και Άγιο Δημήτριο: Επτά συλλήψεις

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Βασικά στην κωλοχώρα που ζούμε, αν είσαι κάτω των 18 δεν μπαίνεις φυλακή παρά μόνο αν κάνεις φόνο εκ προμελέτης. Και πάλι, θα μπεις για κάνα χρόνο το πολύ. Αν κάνεις φόνο εξ αμελείας, δείρεις, σακατέψεις, κλέψεις, βιάσεις κτλ, είσαι ελεύθερος την άλλη μέρα.

      Να χαίρεστε το μπουρδελοκόμμα σας τη ΝΔ που υποτίθεται ότι θα έφερνε ευνομία.

    2. Κ@λόπαιδα ρωμιών που τους δημιουργούν οι άχρηστοι γονείς τους ένα τεράστιω υπερεγώ που αν τους το θίξουν μπορεί να σκοτώσουν γι’ αυτό. Καταστρέψατε τη χώρα, καταστρέψτε και τα παιδιά σας τώρα ρωμιοί, να συνεχίζεται η κατρακύλα. Σε 20 χρόνια γ@φτοι και αμόρφωτοι παντού. Κράτος αναρχίας.

    3. Τραπ και λοιπα σκουπιδια ακουνε οι νεοι αυτα που ακουνε κανουνε!!!! Σκουπιδια ακουνε σκουπιδια γινονται και οι ιδιοι!

    4. Απελαση ολων των λαθρο που μπηκαν στην χωρα απο τις αρχες του ’90 και γεννοβολανε ασυστολα για τα γαμω επιδοματα

    5. Η παιδεία της “προόδου” που λέει και η Δόμ(ου)να! Είναι προφανές ότι έχει καταργηθεί η παιδεία! Τα σχολεία είναι απλά εκπαιδευτήρια! Και αυτό εσκεμμένα, άρχισε από το προδοτικό ΠΑΣΟΚ το 1982 με το γαλάζιο ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει το καταστροφικό έργο!

    6. ΜΗΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΕ ΌΛΗ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ(ΣΑΦΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ-ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ Ή ΊΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!…
      ΆΛΛΟ ΤΟ ΈΝΑ-ΆΛΛΟ ΤΟ ΆΛΛΟ!…
      ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΑ-ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!…

    7. Δυστυχώς η κοινωνία βρίσκεται σε απόλυτη σήψη. Θεωρώ όμως πως για αυτήν την τραγική κατάσταση περισσότερο ευθύνη έχουν οι γονείς παρά τα παιδιά. Τα παιδιά είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο καθρέφτης της οικογένειας…. Γονείς που δεν μπορούν να θέσουν όρια στα παιδιά τους… 12χρονα που τα αφήνουν ανεξέλεγκτα στις πλατείες μέχρι τις 12 το βράδυ….12χρονα που καπνίζουν με την συναίνεση των “γονέων” τους. Γονείς που οι ίδιοι είναι πιο ανώριμοι από τους εφήβους… Θέλουν να μιλούν την αργκό τους…..να φοράνε τα ίδια ρούχα….. να φαίνονται πιο νέοι…. Γονείς που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την τηλεόραση…. Αλλά παρ όλα αυτά δίνουν συμβουλές που οι ίδιοι δεν τηρούν….. Όσες συμβουλές και να δώσουμε στα παιδιά μας, το καλύτερο παράδειγμα είμαστε πάντα εμείς…. Κανένα παιδί δεν γεννήθηκε κλέφτης… Όταν όμως οι γονείς βρίσκουν ένα ξένο αντικείμενο μέσα στην σχολική του σάκα και το περνάνε στο ντούκου? Τί θα κάνει το κάθε παιδί?Σήμερα γόμα, αύριο κασετίνα και μεθαύριο ληστεύουν τα ανήλικα στους δρόμους….

    8. Πασοκ νδ και Συριζα τα αγαπούν υα Αλβάνια. Ποιος Έλληνας τωρα και πράσινα άλογα

    9. Αλβανακια ρωσοποντιοι και αλλες μπολιασμενες φαρες που πρεπει να περασουν 3 γενιες μεχρι να ενσωματωθουν στα ελληνικα φρονηματα

      1. Τα εισαγώμενα μη ΕΛΛΗΝΙΚΑ σκουπιδια όσες γενιές και να περάσουν δεν πρόκειται να αποκτήσουν Ελληνική συνείδηση.
        ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι δεν γίνεσαι.
        Ολα ξεκινάνε από το
        ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
        Τώρα Νεοέλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ομως ΕΛΛΗΝΑΣ.

    10. ΑΥΤΑ ταηθη λανσαρει εδω και χρονια ο κουλης και η παρεα τουΟυτε ηθικη ουτε υψηλους σωστους στοχους Τινα δει η νεολαια και να παρει παραδειγματα Τις κλεψιεςΤην ανυπαρκτη αστυνομια την καθοοδηγουμενη δικαιοσυνη την αναξιοκρατια Τα καθημεριν α ανωμαλα παραδειγματα της τηλεορασηςΒρωμια και δυσοδιαΔεν φταινε τα παιδια αλλα αυτοι που κανουν το παν για να καταστραφουμεΑντιδραστε

      1. Το κακό Ελληνίδα μου δεν είναι τωρινό. Ξεκίνησε από τη δεκαετία του 80 αλλά τα τελευταία χρόνια παραγινε το κακό.Πραγματι τι προτυπα να πάρουν από αυτά που παίζουν τα κανάλια που είναι βρώμα και δυσωδία όπως πολύ σωστά λες.Και ακομαμε μαθηματική ακρίβεια πάμε προς το χειρότερο να μη πω όλεθρο. Η ιστορική λέξη Ελληνίδα και Έλληνας θα εξαφανιστεί απαξ δια παντός!

    11. Η αποστασία απο τον Θεό κάνει τον άνθρωπο αγρίμι!

      1. Και τα εγκλήματα στο όνομα του Θεού κάνουν τον άνθρωπο αγρίμι.

    12. Από τα 13 και κάτω στα νησιά και στην Αθήνα τα μισά είναι παιδιά των λαθρό, σε ορισμένες τάξεις υπάρχουν 3-4 Ελληνόπουλα και 20 λαθρό.

      Φέρνουν την κουλτούρα τους στην Ελλάδα. Αυτή θα είναι η Ελλάδα σε 2-3 χρόνια που θα έχουν πιάσει το 50% του πλυθησμού.

      Γιατί είμαστε μόνο 7-7.5εκ Έλληνες πλέον στην Ελλάδα από 9εκ το 2011. Και οι αλλοδαποί από 1εκ το 2011 έχουν περάσει τα 5εκ πλέον. Γι αυτό και η ΕΛΣΤΑΤ μιλά μόνο για “μόνιμους κατοίκους” πλέον.
      Αν έλεγαν στον κόσμο ότι οι Έλληνες είναι κάτω από τα 7.5εκ θα είχαν πάρει τα όπλα μέχρι και οι μπετόβλακες που στηρίζουν ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ.

    13. Δεν είναι σημερινή η βία μεταξύ ανηλίκων, ειδικά στους σχολικούς χώρους. Αυτά γινόταν και στο παρελθόν με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Όταν έβρισκαν παιδιά λίγο καλοπέσουλα και ήσυχα, που έδειχναν ένα φόβο, δεν δίσταζαν να τους κάνουν πόλεμο. Είτε νε χαστούκια, είτε με κοροϊδίες, είτε με γελοιοποίηση, αποκλεισμούς κλπ… Και οταν αγρίευαν κσι οι ήσυχοι, χαρακτηρίζονταν εγκληματίες. Ευθύνονται πολλοί και πολλά για αυτές τις καταστάσεις.

    14. Δηλαδή για να καταλάβω. Δουλεύουμε όλη μέρα οι μαλ@κ€ς ραγιάδες γονείς για να πληρώνουμε τους γαμw φόρους σας και ότι άλλη μ@λ@κια έρθει στο κεφάλι σας. Στέλνω τα παιδιά μου υποχρεωτικά στα μπουρδ€λο σχολεία σας και τα πλακώνουν στο ξύλο άλλα μ@λ@κισμένα μέσα στο σχολείο. Και περιμένετε πως δεν θα ξεφύγει η κατάσταση από τους αγανακτισμένους γονείς?
      Ευτυχώς μετά την Κούλα έρχεται και η φρέσκο-ψηφισμένη Ρούλα για να μας ξανασώσει…Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε……

      Zombie Dust is coming….

    15. Τι καλή δουλειά έκαναν κάποτε οι βοιδοβιτσες!! Τα χώνεις σε ένα υπόγειο και αρχίζεις, λίγες τρως πολλές τρως. Εκεί να δεις πως θα μαζευτούν όλα τα καλόπαιδα. Από τότε που σταμάτησαν οι τιμωρίες, έχουν όλα ξεφύγει. Χωρίς τιμωρία και χωρίς πειθαρχία τίποτα δεν γίνεται. Αλλά μάλλον το σύστημα τα θέλει αυτά, για κάποιο λόγο. Αλλιώς σε 24 ώρες μαζεύονται όλα.

      1. Μην έχεις αυταπάτες. Αυτό το σύστημα με τις βοιδόβιτσες, έφερε την βία και την αγανάχτηση. Ο θυμός, έφερε την οργή και η οργή την ανεξελεξία. Οι γονείς που έφαγαν ξύλο ( απο δασκάλους και γονείς ), αντέδρασαν με τα παιδιά τους εναντίον των εκπαιδευτικών. Δεν έχουμε πλέον 1960.

        1. Μακάρι να βρισκόμασταν στο 1960.Καλυτερα τότε ήταν τα πράγματα. Κάτσε τώρα εσύ στο 2023 και υπέμενε όλα τα καλά! Εκτός κι αν δεν έχεις παιδιά οπότε δε σε νοιάζει!

      2. Ειναι ο δυτικος τροπος ζωης. Παιδια κακομαθημενα που ειχαν τα παντα. Παιδια ανεξελεγκτα που δεν γνωρισαν φτωχια πεινα πολεμο παρα μονο αναρχια και να γινετε το δικο τους. Παιδια που δεν μπορεις να τα ελεγξεις γιατι θελουν να βγαινουν απο πανω νομιζοντας οτι τα ξερουν ολα. Παιδια πισωγλεντικα με πολλα ψυχολογικα προβληματα.

    16. Μη φοβάσαι φίλε Στέφανε αυτή η μόδα ήρθε και στον Πύργο Ηλείας γυμνασιόπαιδα μαζεύονται στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και πλακώνονται στο ξύλο η τηλεόραση έχει κάνει μεγάλο κακό στην κοινωνία .

    17. Για να μην γράφω τα ίδια, συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο “αναμορφωτηριο με μπόλικο ξύλο”. Με κάλυψες απόλυτα φίλε.

    18. ότι ο ραγιάς πνίγεται μέσα στον εκφυλισμό που ο ίδιος επέλεξε μέσω των ελευθεριών του, ο Θεός δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε, οι συνέπειες των επιλογών είναι φυσικός νόμος και ο Θεός απλά σε ενημερώνει μέσω των θρησκειών για την σωστή στάση που πρέπει να κρατάς αν δεν θέλεις να έχεις κακό τέλος, τώρα οι ίδιοι οι ραγιάδες θα πρέπει να διορθώσουν αυτά που έκαναν ή απλά να χαθούν και να τους ξεχάσει η ιστορία, οι νέοι κάτοικοι της χώρας είναι εδώ και συνεχίζουν να έρχονται, η σφαγή θα γίνει προς το τέλος που θα έχουν μείνει λίγοι ανήμποροι, όσο για τις γυναίκες…θα πρέπει να επιλέξουν αν θα πεθάνουν ή αν θα γεννήσουν τα παιδιά των νέων κατοίκων με σκληρή πατριαρχία και μπούργκα, δεν είναι ηλίθιοι οι έποικοι να πιστεύουν σε δημοκρατίες, δικαιώματα, μη-του και λοάτκι….

    19. ……..ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!…..ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ…..ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!……ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!!……ΡΑΓΙΑΔΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ !!!!!

    20. Είναι και Έλληνες! Οι Έλληνες γονείς δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους ή ασχολούνται σε υπερβολικό βαθμό και τα κάνουν κακομαθημένα υπεροπτικά βασιλόπουλα!

    21. Ο/Η αναμορφωτήριο με μπόλικο ξύλο να στρώσουν τα κωλοπαιδα λέει:

      αναμορφωτήριο τα κωλόπαιδα με μπόλικο ξύλο να στρώσουν επιδερμίδα και φυλακή οι γονείς τους… μην ακούσω κανέναν να πει δεν είναι παιδαγωγική μέθοδος… η πολύ ελευθερία και δημοκρατία μας έφαγε…. κι εμείς ήμασταν παιδιά και μεγαλώσαμε παιδιά, αλλά τέτοια ζώα δεν βγάλαμε στην κοινωνία ώστε να ξεσπάνε τα ψυχολογικά τους πάνω στο κάθε παιδί

      1. Η μόνη διόρθωση που θα σου κάνω είναι ότι τα τελευταία τουλάχιστον 20 έτη δεν είναι ελευθερία αλλά ελευθεριότητα μην μπερδεύουμε την πουτσα με την βούρτσα άλλο ελευθερία και άλλο η ελευθεριότητα η ελευθερία προκύπτει μέσα από την πειθαρχία ο πειθαρχημένος άνθρωπος είναι και ελεύθερος ενώ η ελευθεριότητα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος ενώ είσαι σκλάβος των παθών σου

    22. Τα φαινόμενα βίας είναι γενικό δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλεύονται ένα κομμάτι της γενικής βίας που υπάρχει και αφορά τις δολοφονίες γυναικών για να βγάλουν χολή για την πατριαρχία. Στην σημερινή ελληνική κοινωνία που 9/10 οικογένειες κάνει κουμάντο και διαχειρίζεται τα οικονομικά η μάνα η μητριαρχία είναι το συνηθέστερο φαινόμενο. Ψάξτε λίγο το γιατί συμβαίνει να υπάρχει τόση βία στα διαζύγια και στις μονογονικές οικογένειες. Παιδιά μεγαλώνουν με τον έναν γονέα μόνο και ποτίζονται καθημερινά με το δηλητήριο για το άλλο φύλο από τον μπαμπά ή την μαμά που χώρισε.

      1. Η πατριαρχία έφερε την κατάσταση σε αυτά τα χάλια

    23. Αυτα φερνει η φτωχοποιηση ενος εθνους η καταπτωση της γλωσσας γιατι κανενα απο αυτα τα παιδια δεν μιλαει με πανω απο διακοσιες λεξεις και φυσικα το κερασακι η τραπ αηδιες που διδασκουν χρημα ναρκωτικα και βια φυσικα απο εκπροσωπους του περιθωριου.

    24. ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ .. προοδευτικές δυνάμεις – ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΈΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

      ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ – ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ.

      ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ ΑΒΟΥΛΑ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .

      ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .
      ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ .

    25. Αλβανάκια τα περισσότερα και συνήθως τα θύματα Ελληνάκια, όχι ότι δεν υπάρχουν κωλόπαιδα Ελληνάκια, αλλά η πλειοψηφία των παραβατικών ανηλίκων είναι αλβανάκια και ρομά.

    26. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΒΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΘΗΣΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.

      1. Α μάλιστα, δηλαδή για αυτή την κατάντια φταίει το πολίτευμα. Τι άλλη παπαριά θ’ακούσω ο άνθρωπος.

    Comments are closed.