«ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ» – ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΕΠΣΤΑΙΝ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ – ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ; – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_23-12-2023

    Διαβάστε σήμερα στο Μακελειό γιατί οι «Έλληνες πολιτικοί αναγκάζονται να στηρίζουν τον Νετανιάχου και τις δολοφονίες αμάχων στη Γάζα». Αποκαλύψεις για τη λίστα του Επστάιν που έχει γίνει “φόβος” για τους Έλληνες πολιτικούς που «κακοποιούν ανήλικα και οι Εβραίοι τους εκβιάζουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ο Άδωνις πήγε να προσκυνήσει στο Άουσβιτς τους Εβραίους για να δείξει ότι έπαυσε είναι πατριώτης και ένας υποτακτικός των διεθνών συμφερόντων των σιωνιστών.
      Επικοινωνιολόγος του ο Ζαν Κοέν…

    2. Για αυτό χρόνια πριν έχουν κατορθώσει να ελέγχουν απόλυτα τη δικαιοσύνη στα υψηλά κλιμάκια της έτσι ώστε μέχρι σήμερα με όλα τα αισχη και τις παρανομίες που γίνονται να μην υπάρχει περίπτωση τιμωρίας. Ούτε καν ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις. Τόσες καταγγελίες και απλά πάνε στο συρτάρι και όλοι τους αλωνιζουν ελεύθερα. Μεγάλο κόλπο η μίζα και το μπούκωμα με χρήμα ώστε να μην κινείται κανείς δικαστικός λειτουργός.

    3. @ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ

      Προσέξτε όμως γιατί υπάρχουν και πούτσες μπλέ.

    4. Αυτοί έχουν έτσι κι αλλιώς ,,( το ακαταδιωκτο,,)

    5. Οποίοι έχουν στοιχεία και αποδείξεις ας πάνε να τα καταθέσουν στην δικαιοσύνη, τα άλλα είναι να χουμε να λέμε.

      1. Μπλε ήταν ανέκαθεν όπως είναι η Σημαία μας,η θάλασσα και ο ουρανός.Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
        Εγω θα αλλάξω το ερώτημα σου λέγοντας όποιος θίγεται και είναι καθαρός να κάνει μήνυση στο Χίο.
        Τέλος αν θέλεις πες μας με τι ασχολείσαι? Μήπως είσαι πουθενά βολεμένος οικογενειακώς?

        1. Μούτρο με κατάλαβες ε; ο Άδωνις ειμαι βρε.

    6. Να γιατί εξαφανίστηκε η λίστα με τα ονόματα της ανήλικης του Κολωνού, και έκλεισε αρον αρον η υπόθεση…

    7. ……αυτη η τακτικη του φωτογραφικου εκβιασμου συνεβαινε απο το 1915 και μετα στην ελλαδα απο τους γυφτοισπανους εβραιους της ελλαδος γιαυτο τους εχουν δεμενους ολους για τα επομενα διακοσια χρονια….εννοω τους πολιτικους που ”ανεβαζουν” αυτοι μεχρι και τα εγγονια των εκβιαζομενων…..ολα τα μπουρδελα ηταν δικα τους στην γη γιατι ετσι ολους τους ειχαν πλεον για ”’αλφαμιτες”’ τους.

    Comments are closed.