ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ- ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΝΕΟ DANIEL ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ”. ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    xartis

    «Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο» τονίζει… με ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς, με αφορμή τις προβλέψεις ότι έρχεται νέα «ισχυρή κακοκαιρία» ανάλογη με την «Daniel» στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τρίτη (19.09.23) ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης επεσήμανε σχετικά με το νέο «κύμα» κακοκαιρίας ότι θα θυμίζει το πρόσφατο της «Daniel», το οποίο μάλιστα αναμένεται να «χτυπήσει» και πάλι τη Θεσσαλία. «Μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αν και θα έχουμε βροχές, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

    Πιο αναλυτικά, η ανάρτησή του έχει ως εξής:

    Στο μεταξύ, νωρίτερα ο κ. Μαρουσάκης προέβλεψε ότι ο Σεπτέμβριος θα μας αποχαιρετίσει με νέα κακοκαιρία, σαν την «Daniel», όμως η ένταση δεν θα είναι τόσο μεγάλη.

    Σύμφωνα με την πρόβλεψη του κ. Μαρουσάκη, ο καιρός θα είναι καλός μέχρι και το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα χαλάσει φέρνοντας βροχές και καταιγίδες. Συγκεκριμένα, μέχρι την Κυριακή θα θυμίζει καλοκαίρι με τη θερμοκρασία να βρίσκεται πάνω από τους 34 βαθμούς Κελσίου.

    Στη συνέχεια, όμως, το σκηνικό μετά θα αλλάξει, καθώς έρχονται βροχές και στις καταιγίδες. Και αυτό διότι καταφθάνει στη χώρα μας μια μια ψυχρή αέρια μάζα από την Κεντρική Ευρώπη, που με τη σειρά της θα φέρει ένα κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία, όπως εκτιμά ο κ. Μαρουσάκης.

    Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα έχει κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές και δυστυχώς οι βροχές θα απασχολήσουν και την περιοχή της Θεσσαλίας.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, «πάμε πλέον σε μια κυκλοφορία ανάλογη της κακοκαιρίας “Daniel” που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν θα είναι στην ίδια ένταση, όμως η κυκλοφορία θα θυμίζει τον σχηματισμό του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού του “Daniel”, που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί πάλι μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι με κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές.

    Και, δυστυχώς, οι βροχές αυτές θα απασχολήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας. Σε αντίθεση, πάντως, με τον “Daniel”, δεν  θα καθίσει για πολλές μέρες στο Ιόνιο, καθώς θα βρει διέξοδο προς τα ανατολικά τμήματα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. μπορει να κλασει να σκορπισουν τα συνεφα!!!!

    2. Ο Μαρουσάκης πάντως έπεσε μέσα με τον χιονιά του περασμένου Φεβρουαρίου προβλέποντας ότι θα χιονίσει μέχρι τις βάρκες της Γλυφάδας και ο άσχετος και ξερολας Καλλιανος τον ειρωνευόταν λέγοντας στον εισαγγελατο ότι θα χιονίσει τις βάρκες της Πεντέλης.Υπομονή.

    3. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΌΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ, ΕΛΕΩ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!…

    4. Ερχεται η κακοκαιρια Ψαροκασσέλα.Καλυφθειτε!!!

    5. Μη λέτε για νέο ντάνιελ εκτίθεται η χούντα του Μητσοτάκη. Διότι τώρα θα πρέπει να πούνε ότι συμβαίνει δυο φορές τα χίλια χρόνια!!!!!!!!!!! και κάποια στιγμή θα πρέπει να ομολογήσουν είτε ότι έχουν κομπογιαννήτες αμόρφωτους επιστήμονες στη δούλεψη τους είτε να τους θυσιάσουν, διότι είτε η κλιματική αλλαγή είναι εδώ είτε δεν είναι δυο φορές το μήνα, δυο φορές το χρόνο (αλήθεια την Μάνδρα την ξεχάσαμε) δε βολεύει την κουλοκυβέρνηση των αρνητών της πραγματικότητας.

    6. Πουστρονια είναι όλοι τους. Τους σιχάθηκε ο κόσμος. Προτιμώ να βλέπω ξανά την Πετρούλα να λέει τον καιρό, πάρα αυτούς.

    7. Χεστηκαμε για τον καινουργιο Daniel! Εχουμε το…Μωυση… μαζι μας!

      1. Καλώς τον ζαίο! Σε παρακαλώ, να υπογράφεις ως τουρκαλβανός ή σλαβοβουλγαρο-ψευτομακεδόνας, σαν τον αλβανογενή πρωην αρχηγό σου, τον Τσίπρα!

    8. Πατσαβούρες του καθεστώτος μπατσόκ

    9. Αρναουτογλου μονο….Ο μονος αξιοπιστος μετεωρολογος.Ολοι οι άλλοι μυρωδιάδες και υπερβολικοι

      1. Πρωωθει την δήθεν κλιματική αλλαγή και τον πολυπολιτισμο.Μια ζωή στα ΜΜΕξαπατησεις και αυτο και ο νεροβραστος ο αδερφος του.

    Comments are closed.