ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ! ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_5-7-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΑΣ. Η Ελλάς τσιφλίκι μας. Επικίνδυνο και άκρως προκλητικό άρθρο του πρώην εκπροσώπου του Ισραηλινού Στρατού και επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή, στους TIMES του Ισραήλ. ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. «Ο Μητσοτάκης ανέβασε τις τιμές στα ακίνητα που αγοράσαμε για να κονομάμε. Κάνει συμφωνίες για μας»!

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Ο ατιμώρητος κακοποιός Δημητριάδης επιστρέφει στην ΕΥΠ μέσω Μπρατάκου

    Η Γαλλία “έπεσε”

    Έφαγαν τα χρήματα από το Marke Pass – Ούτε χθες δεν μπήκε

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. προδοτες των εβραιομασ@νων δολοφονοι πολιτικοι

    2. Πέσαμε από τα σύννεφα! Αφού είναι γνωστό πως η λαθρομεταναστευτική πολιτική της ΕΕ είναι ακριβώς χρηματοδοτούμενη από επιχειρηματίες και προωθούμενη από πολιτικούς εβραϊκής καταγωγής. Στόχος τους είναι να έχουν δικαίωμα στην γη των Ευρωπαίων μέσω των ισλαμιστών που ελέγχουν και με τους οποίους συγγενεύουν έτσι κι αλλιώς.

    3. Βγάλτε όλα στη φόρα για τους κατατρεγμένους κολοεβραιους

    4. Στη Θεσσαλονίκη αγοράζουν τα ακίνητα το ένα μετά το άλλο. Δεν έχει σημασία πόσο. Είναι ο στόχος του. Δεν έπαψαν ποτε να την θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους.

      1. Και την Κρήτη την εχουν αγοράσει σχεδόν όλη και όπως λένε οι μεσίτες με μια αφύψηλού αντιμετώπιση των κατοίκων.

    5. ……οι Ξερξηδες και Δαρειοι συνοδια βαρβαρολεηλατων αιωνες τωρα καταστρεφουν τα παντα και τους παντες…..εξαφανησαν λαους κατους πολιτισμους των σαν αχρηστοβαρβαροι και το 1/2 των ανθρωπων του πλανητη τους προσκυνα στα τεσσερα σαν ικετες και ανδραποδα …..Φιλιππε σε παρακαλουμε στειλε τον υιο σου παλι.

    6. Μαριονέτα μιζοκούλη γ@μιέσαι ρε χαμένο κορμί

    Comments are closed.