ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ – ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΚΑΙ… ΚΟΜΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΙΜΟΣ, Ο ΕΝΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ωδσδσδσω

    Καθημερινά πλέον ακούμε και διαβάζουμε για περιστατικά ακραίας και «τυφλής» βίας, είτε από ενήλικους αλλοδαπούς, είτε δυστυχώς και από ανήλικους, που δείχνουν ότι η κοινωνία μας δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο, αλλά έχει πάρει μία λάθος και επικίνδυνη στροφή.

    Τα ίδια και  χειρότερα αντιμετωπίζει η Γερμανία με τα εκατομμύρια εποίκων που φιλοξενεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο φαίνεται η συμπλοκή δύο συμμοριών λαθρομεταναστών. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι η μαχαιριά στο λαιμό, χωρίς δεύτερη σκέψη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ο Κούλης είναι Χαζαρος αντινατιβιστής. Χαίρεται που η Ελλάδα μετατρέπεται σε “πολυπολιτισμική”.

    2. Αυτά τα καθάρματα τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, φέρνει στην Ελλάδα η γαμημένη Ελληνική κυβέρνηση.

    3. Εγώ εύχομαι να σφάξουν το 41%. Γιατί οι υπόλοιποι έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Όταν ανάψει το γλέντι ξέρουμε τι θα τους κάνουμε.

    4. Είπαμε,είναι θέμα χρόνου να βγαίνουν αυτά τα ισλαμολαθροπιθήκια στους δρόμους με τα χατζάρια και να θερίζουν κεφάλια απίστων φωνάζοντας αλλαχακμπαρ.

    5. οι χουντικοι αγανακτουν μονο αν το εγκλημα προερχεται απο “λαθρομεταναστες” :)))

      1. Εσυ κωλοπαιδο θες πολλες μπουνιες στα μουτρα μεχρι το προσωπο σου να γινει πλακε παλιοπουστα

            1. Καθόλου άδικο δεν έχει. Εάν το αδίκημα το διαπράξει Έλληνας, απλώς θα το καταδικάσετε ενώ αν το κάνει αλλοδαπός, θα βγάλετε μίσος για τον κάθε ξένο γενικώς (τσουβάλιασμα με λίγα λόγια). Έτσι δεν κάνετε ρε κόπανε?

    6. Ας πρόσεχαν τώρα είναι αργά την πατήσατε κύριοι ανοιχτά σύνορα και @€#@ Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων τώρα λουστεί τε τα

    7. Ο Μητσοτάκης είναι περήφανος που μετατρέπει την Ελλάδα σε πολυπολιτισμική…
      Το είχε πει ξεκάθαρα εξάλλου αλλά τον ξαναψηφισαν, καλά ξεμπερδεματα τώρα.

    8. 41 τακατο, πολυπολυτισμος. συνεχιστε να ψηφιζετε κουλη, πασοκ, συριζα , γιδια και σεις και οι προστυχοι γονεις σας οι βρωμονεοδημοκρατες.

    9. η κουλα ειναι χαρουμενη παντως που τους εντασει στην κοινωνια και πηγαινει και σε παρελασεις και τους βλεπει υπερηφανη κουλα αληθεια ποσοι μπραβοι σε φυλανε μωρη γιατι εμας μας κλεβουν στις οχτω το πρωι

    10. Μεγαλές δεξιότητες στο λεπίδι και ικανότητες στα σφάξιμο και τεμαχισμό σάρκας από τα “ταλέντα” που γεμίζουν την Ευρώπη, αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών. Φυσικά με την πρακτική και το κατάλληλο περιβάλλον θα γίνουν ακόμα “καλύτεροι”.

    11. Έλληνες γαμήστε κάθε πολιτικό τομάρι που μας τους έφερε προστατεύστε τα παιδιά σας από τους δολοφόνους που μας έφεραν αλίμονο μας

    12. Εδώ δεν υπάρχουν τέτοια. Με Χρυσοχοΐδη, αυτά είναι ανύπαρκτα. Ο φόβος κι ο τρόμος των λ@θρό. Τουλάχιστον ας σκοτώνονται μεταξύ τους.

    13. Μετά θα μας λένε ότι όσοι επενδυτες έρχονται από Γερμανία να σφάζουν όπως στην Ερμού το κοριτσάκι….ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα.
      Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά ….

    14. Κατευθείαν στο λαιμό: Σε λίγο έρχεται και στα μέρη μας. Διώχτε ρε τα πιθήκια που τους δίνεται και δουλειά, δεν βλέπετε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη;

    15. ποσο το χαιρομαι αυτο που γινετε… οταν ερχοντουσαν στην ελλαδα μας γραφατε στο ριπαπα σας…λουστειτε τα τωρα

    16. Άκρως επαγγελματικό χτύπημα..!! Το ίδιο όπως στό Λονδίνο..αυτά τα περιστατικά δείνουν την εκπαίδευση τους..!!

    17. απορια ποτε θα μας σφαζουν εδω…περιμενουν εντολες..η επειδη εδω ειναι το περασμα τους..αν κ το κορανι τους γραφει να μην σκοτωσουν ελληνα..εντολη Μωαμεθ..που καποτε τον βοηθησε ελληνας κ τον περασε σε ποταμι…οχι χριστιανο αλλα ελληνα…θα δειξει..

    18. …για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ τους μάζεψαν και τους μαζεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
      Και ιδιαίτερα στο κ@λ@χανείο που έχει μετατρέψει το Μασονικό πολιτικό προσωπικό της χώρας, καθόλου τυχαία, την Ελλάδα.

    19. Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες που ευαγγελίζονται οι αριστεροί απέτυχαν. Όταν βάλεις στην ίδια κοινωνία λαούς με διαφορετικό υπόβαθρο διαφορετική γλώσσα διαφορετική κουλτούρα διαφορετική θρησκεία και περιμένεις αυτό το συνοθύλευμα να δουλέψει είσαι βλάκας. Απλά ο πιο δυνατός φανατισμένος και απολίτιστος θα τρομοκρατεί τον πιο αδύνατο ήσυχο και πολιτισμένο αυτό που συμβαίνει στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη.

      1. Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι μία από τις αιτίες της αποτυχίας. Οι θρησκείες γενικά είναι δηλητήριο.

    20. Να η παγκοσμιοποίηση ανταλλαγή πληθυσμών κλπ τώρα είναι αργά σε μια κλωστή κρέμεται η ειρήνη

    21. ΧΑΧΑΧΑΧΑ,,, ΟΠΟΤΕ ΨΟΦΑΕΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ,,,ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ,,,ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Η ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΙΗΚΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    22. Οσο θα σφαζονται αναμεταξυ τους σκορδοκαϊλα.
      Μπορουν να αληλοσφαχτουν ολοι τους;
      Ακομα καλυτερα

    23. Θέλατε Ευρώπη από Αιώνων!! Νομίζατε ότι θα σάς δώσουν δωρεάν χρυσά κουτάλια….
      ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!😠😁

    24. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 2016 ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    25. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

    26. Απελάσεις όλων, χωρίς διακρίσεις! Απελάσεις γιατί έτσι θα μας κάνουν στις γειτονιές μας σε περίπτωση πολέμου με γειτονική ισλαμική χώρα!

      1. ποιος θα κάνει απελάσεις ο κούλης; Έχει 3 χρόνια τουλάχιστον ακόμα διακυβέρνησης εαν δε τα πουλήσουν όλα δε φεύγουν… απελάσεις ναι και push back …. ακούσατε τι έγινε ισπανία με τους λάθρο που τους εμβόλησε το λημενικό και δε βγήκε κιχ…. δεν είπαμε να φτάσουμε εκεί αλλα διώξιμο ….. ποιος θα τους διώξει όμως γεμίσαμε ΜΚΟ και φιλανθρωπικά ιδρύματα και ανοιχτά σύνορα …

    Leave a Response