ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 18ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΟΥ – ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Σε ανεξέλεγκτους ρυθμούς κινείται η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν εισβάλλει στη χώρα, κάνοντας πρακτικά ότι θέλουν και χωρίς κανείς από αυτό  που λέγεται «κράτος» να τολμά να τους απελάσει.

    Η επίθεση έγινε με μαχαίρι  μέρα μεσημέρι στο κατεχόμενο  από αλλοδαπούς κέντρο της Αθήνας κατά ενός 18χρονου που τώρα νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με την μαρτυρία του, σήμερα το μεσημέρι κι ώρα 14:30 του επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι για να του πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του.

    Ο νεαρός άνδρας ανέβασε βίντεο μέσα από το Λαϊκό Νοσοκομείο στη πλατφόρμα TikTok και περιέγραψε με λεπτομέρειες την περιπέτεια του. Όπως λέει, σήμερα στις 14:30 καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, του επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να του αποσπάσουν μια αλυσίδα που φορούσε. «Έχει ξανασυμβεί άλλη μια φορά στο παρελθόν» προσθέτει χωρίς όμως να τραυματιστεί ή να τον ληστέψουν. Σήμερα όμως όπως φάνηκε οι τρεις δράστες που αναφέρει στο βίντεο του, έδειξαν αποφασισμένοι.

    «Με μαχαίρωσαν» λέει, σηκώνοντας την μπλούζα του για να δείξει το τραύμα που του προκάλεσε το μαχαίρι στο στομάχι του. «Μου πήραν και την αλυσίδα» συνεχίζει. «Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νοιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου».

    Στο τέλους του βίντεο, ο 18χρονος συμβουλεύει τους συνομηλίκους του, να μην κυκλοφορούν με αξεσουάρ ή κοσμήματα στο δρόμο, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

    @arapakiss3 #ftypシ #sos #ellada #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Arapakis


    Φυσικά κανείς εκ των αλλοδαπών-εισβολέων (εάν συλληφθούν) δεν πρόκειται να απελαθεί καθώς αυτό αντιβαίνει την παγια πολιτική της κυβένησης για την αρμονική  ενσωμάτωσή τους στην  ελληνική κοινωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.

    2. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μας προειδοποίησε για αυτό και τον έβαλαν φυλακή. Έλληνες, Ξεσηκωθείτε και πετάξτε τους ΕΞΩ!

    3. Οταν ο ΝεοΡαγιας ξεχνά τον Θεό και τις πατρώες αξίες του αυτά και χειροτερα θα ζουμε .
      Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας και τον ηγετών μας

    4. ΠΟΥΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ)

    5. Έχουν κλείσει οικογένειες ολόκληρες και έχουν πέσει στο πένθος και στα ψυχοφάρμακα μετά από σκληρές εγκληματικές ενέργειες.

    6. Σε ποια περιπτωση επιβαλεταιστρατιωτικος νομος πολυ θα ηθελα να ξερω Υπαρχει χειροτερη κατασταση απο την τωρινη Δεν νομιζω

    7. Οι σημερινοί ελληνες δε κάνουν παιδιά για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως π.χ ο οικονομικός. Όταν ένα νεαρο ζευγάρι δουλεύει για 400 μηνιάτικο ο καθένας με άμεσο κίνδυνο απόλυσης και ενοίκιο 300, από που να τα βρει για να ανταπεξέλθει στα έξοδα του μωρού, αφού με το ζόρι φτάνουν για τους ιδιους; Χωρια που οι εργοδότες δε θέλουν ούτε να τ”ακουνε πως κάποια υπάλληλος τους μένει έγκυος. Μεταξύ μας βγάζουμε τα μάτια μας. Τα αλλοδαπά έρχονται συνεχώς εχοντας 500αρικο κάθε μήνα στα ΑΤΜ, σπίτι τζάμπα, μασαμπουμιαζουν επισης δωρεάν και πηδ@νε αβερτα. Έχεις επίσης τους δημόσιους οι οποίοι στη πλειοψηφία ειναι στη καρακοσμαρα τους και οι εκπαιδευτικοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων . Η εγκληματικότητα, ειδικά των αλλοδαπών έχει χτυπήσει κόκκινο και η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει να μη καταλαβαίνει. Το τέλος μας είναι πιο κοντά από ποτέ αν δε ξυπνησουμε

    8. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Λάθρο.

    9. ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ,ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ,ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΖΗΤΩ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ,ΖΗΤΩ ΤΟ Χ Α Ο Σ !!!

    10. Αλήτη Τακημήτσο αποδείχθηκες χειρότερος από την Αλεξία στο θέμα των επικοιστών,γιαυτό το λόγο ετοιμάσου για μια μεγάλη εκλογική τσαπού,θα σε μαυρίσουμε ρε καθίκι.

    11. Θα γεράσουμε θα πεθάνουμε κι αυτοί θα είναι ακόμα εδώ και θα μας σκοτώνουν.

    12. Άμεση απέλαση όλων των λαθροβαρβάρων που εφαρμόζουν τον παρασιτισμό στην πράξη. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγα χρόνια από τώρα θα είμαστε υπό διωγμό στην ίδια μας την χώρα.

    13. ΣΚΟΥΠΑ!!! ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ…Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ,,,

      1. Η σκούπα γίνεται σε εμάς αν δεν το έχετε καταλάβει, η κυβέρνηση εξοντώνει τους Έλληνες με ποικίλους τρόπους αφού έτσι τα έχουν συμφωνήσει με τις λέσχες οπότε μην περιμένετε να γίνει τίποτα με τους αλλοδαπούς, όλο και χειρότερα τα πράγματα θα γίνονται

    14. Η Ελλάδα έχεις ήδη χαθεί…. Θα έπρεπε ήδη η κάθε οικογένεια να έκανε 4 παιδιά και πάνω….. Και φυσικά να υπήρχαν κ άνθρωπο που θέλουν να κάνουν οικογένεια…. Είναι λίγοι και κάνουν 1-2 παιδιά… Το τέλος έχει έρθει ήδη απλά δεν το έχουμε καταλαβει

      1. Κάν τότε εσύ 4 παιδιά και πάνω και άσε το τι θα έπρεπε.

    15. Όταν δεν μπορούμε να κινηθούμε στην πόλη μας , στις γειτονιές μας τι θέλουν από εμάς? Τι απαιτούνε? Δεν είμαστε ελεύθεροι.

    16. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    17. Τα ζώα ψήφισαν Μητσοτάκηδες και Μπακογιάννηδες για τους σώσουν απ΄τον Τσίπρα και τον ΛαθροΚαμίνη και αυτοί αντί να ξεκινήσουν τις απελάσεις χτίζουν περισσότερα ΧΟΤ ΣΠΟΤ!!!
      Στις επόμενες εκλογές θα ξαναβγάλουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ και ΝΔ και θα αναρωτιόνται γιατί τους σφάζουν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

    18. Eχουμε Μπακογιάννη για δημαρχο.Δεν φοβομαστε τιποτα….

    19. οταν ερθει ο φαηλος στην εκπομπη ρωτα τον τι θα κανει για αυτους που μπηκαν παρανομα αλλα οι δοσιλογικες κυβερνησεις τους νομιμοποιησαν;

    20. Ήθελα ναξερα αν ηταν κάποιο παιδι ενος απο τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ θα το πέρναγαν στο ντούκου σαν να μην συμβαίνει τίποτα ? Αν οι 300 τις ΒΟΥΛΉΣ είχαν λίγο τσαγανό θα έπρεπε εδω και τωρα να αλλάξουν τούς ΝΌΜΟΥΣ αλλά δυστυχώς είναι όλοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ .

    21. Ο ψυχανώμαλος που κυβερνά χαίρεται όταν βλέπει λάθρο να μαχαιρώνουν νατιβιστές. Τα έλεγε και πριν εκλεγεί αλλά εκεί τα πρόβατα τον θέλαν αφεντικό.

    22. Tα μάθατε τα νέα; Ένα πακιστανό και δύο αφγανά, «λαθρομεταναστόπουλα», παρακολουθούν τα μαθήματα τής Α’ Γυμνασίου, στο… Κολλέγιο Αθηνών !!!

      1. μαλλον το λες αστεια;;;; για να γελασουμε…σοβαρολογεις η οχι… θα τρελαθω😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

    23. Τα δικά μας τα τρυφερουδια τα χουν για πρωινό. Μπητε στο Πακιστάν τρακ στο YouTube και δείτε δεκάχρονα να διαλύουν σασί από φορτηγά και να μονταρουν σασμάν πολλές φορές χωρίς χρήση ηλεκτρονικών εργαλείων κ σε άθλιες συνθήκες. Εάν δεν ληφθούν μέτρα θα μας φάνε ζωντανούς. Εξού κ η επίσημη δήλωση της πακιστανικής κυβέρνησης ότι σ ένα επικείμενο πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας θα πάρουν το μέρος των Τούρκων αδερφών. Δεν μας γουστάρουν. Απλώς εγκλωβίστηκαν εδώ. Να τσακιστουν να φύγουν από την πατρίδα μας.

    24. Άμα δεν βγει πολιτικός που να τους πετάξει έξω η χώρα θα χαθεί.ΤΕΛΟΣ.

    Comments are closed.