ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 15ΧΡΟΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ – “ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ” ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΑΣΜΟΣ

    Η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και σοκάρει την ελληνική κοινωνία, βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη συμμετοχή και άλλων ανηλίκων στη συμμορία που βίασε έναν 15χρονο.

    Οι συλληφθέντες οπως προκύπτει απο τη δικογραφία, παραδέχονται την πράξη, το αποδίδουν σε παρεξήγηση ενω ζητούν συγγνώμη απο τον συμμαθητή τους και την οικογένεια του. Μάλιστα ο ένας από αυτούς παραδέχεται πως «Αυτο το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες…Το εχουν παθει και αλλα άτομα απο την παρέα».

    Οπως αναφερεται στο διαβιβαστικό «στις 16 Δεκεμβρίου, ο πατέρας του ανήλικου μαθητή ανέφερε ότι την 1η Δεκεμβρίου ο γιος του μέσα σε ένα σπίτι στο Ίλιον είχε βιαστεί από συνομήλικους του κατονομάζοντας μάλιστα τους κύριους εμπλεκόμενους. (Σε αυτό το σημείο αναφέρει με λεπτομέρειες τι ακριβώς είχε υποστεί το παιδί). Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ανήλικος γιος του αντιμετώπισε το συμβάν ζητώντας παράλληλα την εξέταση του απο ιατροδικαστη. Ακολούθως εξεταστηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ο μαθητής, ενώ του χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

    Η εξομολόγηση του μαθητή στο Ανηλίκων

    Οπως αναφέρεται στη δικογραφία εξεταζόμενος αρχικά ο μαθητής ανέφερε τα εξής στην κατάθεση των 22 σελίδων: «Έχει γίνει ένα θέμα με μία παλιά παρέα. Για αυτο το θέμα, τα έχω πει στους αστυνόμους. Και αυτό το θέμα είναι τέτοιο… Κάνανε κάτι αυτά τα παιδιά από την παρέα, την παλιά παρέα.. Έκαναν κάτι σε μένα». Στη συνέχεια ο μαθητής αναφέρει ονομαστικά τους κύριους εμπλεκόμενους των όσων έγιναν σε βάρος του καθώς και όσους ευρισκόμενους εκεί οι οποιοι δεν λειτούργησαν σαν φυσικοί αυτουργοί αλλά παρείχαν ψυχική συνδρομή κατά την τέλεση αυτών των πράξεων. Αργότερα, αναφέρθηκε σε όσα το σύνολο των κατηγορουμένων έπραξε σε βάρος του και το ρόλο εκάστου λέγοντας ενδεικτικά (σ.σ: Σε αυτό το σημείο η περιγραφή του μαθητή είναι ανατριχιαστική).

    Μάλιστα το παιδι είπε στους αστυνομικούς ότι τις ζοφερές αυτές πράξεις οι δράστες τις κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Αναφέρει και το όνομα ενός παιδιού όποιος λέει ότι «δεν ήταν τόσες φορές οπως ήταν και οι άλλοι μπροστά δεν έβγαινε βόλτα μαζί μας. Και αυτές τις δύο φορές τη μία ο συμμαθητής ήταν παρών και το έβλεπε και δεν έκανε τίποτα και την άλλη με κρατούσε».

    Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό «τις επόμενες μέρες των επιθέσεων – βιασμών, οι κατηγορούμενοι αποκρινόταν υποτιμητικά και εξύβριζαν τον μαθητή ενώ διένειμαν το βίντεοληπτικό υλικό σε άλλους μαθητές στο σχολείο».

    Στις επόμενες γραμμές αναφέρεται στο διαβιβαστικό ο εντοπισμός και η σύλληψη των μαθητών η οποία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης: «πρωινές ώρες της 21 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας, διενήργησαν έρευνα στις οικίες των κατηγορουμένων οδηγώντας παράλληλα τον κύριο πυρήνα αυτών στην έδρα της Υπηρεσίας μας όπου και συνελήφθησαν. Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

    Στις προανακριτικές καταθέσεις οι κατηγορούμενοι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Ωστοσο ένας από αυτούς είναι αποκαλυπτικός: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από το συμμαθητή μου. Αυτό το περιστατικό το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουνε πάθει διάφορα άτομα από την παρέα. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ και πριν και μετά το βίντεο. Καταλαβαίνω το λάθος μου κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω όλο αυτό το διάστημα και θέλω να πω ότι δεν έχω τραβήξει, δεν έχω στείλει ακόμα ούτε έχω κάποιο βίντεο. Τα υπόλοιπα θα τα πω στην ανακρίτρια, τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

    Ενας άλλος ανέφερε πως «θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον συμμαθητή μου και την οικογένειά του. Όλο αυτό είναι μια παρεξήγηση σχετικά με τη συμμετοχή μου. Τα υπόλοιπα θα τα πω στον εισαγγελέα. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Στα 25 θα γινουν βολευτες η ευρωβολευτες. Αν βεβαια περάσουν και τις δευτερες εξετασεις στο κλεψιμο,τη λαμογια,τη ρουφιανιά ,την πουστια, την ατιμια και ολα τα αλλα καλα που “διδασκει” ο Κυριακου στο πορνοκαναλό του 30 χρονια τωρα (και οι ομοιοί του, Μεγκες και λοιπα σκουπιδια)

    2. ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ…ΑΜΑ ΣΤΑ 15 ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 25;;;

    3. oι ομαδικοι βιασμοι λεγονται και συστημικοι…….εφοσον ενας λιγναδης χαιρει ελευθεριας απο τους βοθρους η συνεχεια φυσικα θα ηταν μια εξελιξη στη πορτα απλων πολιτων σαφως και δεν υπαρχει διαφορά διαφθορά υπαρχει η εμποροποιηση της υποστασης απο βοθροεξηπηρετησεις βοθρων πασαν κατευθυνσεως ….αργα τα ζα ελεγε η συχωρεμενη γιαγιακα μου

    4. Συντετριμμένα δείχνουν τα μαλακομπουκωμένα. Μάθανε και το “τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω”. Ζητάνε και συγνώμη μάλιστα, ταπεινά! Και το θέατρο θα έχει πολλές πράξεις, με τα λεβεντόπαιδα να έχουν όλες τις προοπτικές στο μέλλον τους να αποτελέσουν ωραιότατα κοινωνικά σκουπίδια. Γιατί υπάρχει πάντα η δυνατότητα του σωφρονισμού, ιδιαίτερα μέσα από το Ελληνικό αντίστοιχο σύστημα. Αλλιώς, αν στα δεκαπέντε κάνανε αυτά που κάνανε, τότε η εξέλιξη προβλέπεται ιδιαίτερα αισιόδοξη και λαμπρή. Εκτός και αν ενδιάμεσα στειρωθούν, με τον κίνδυνο τότε να χαθεί ο πολύτιμος σπόρος τους, αν δεν φυτρώνει ήδη αλλού.

    5. Δεν υπάρχει άντρας ανάμεσα στους γονείς, θύματος και δραστών, να κάνει αυτό που πρέπει;

    6. Ένας πατέρας να εκπληρώσει τον σκοπό του…

    7. Όταν αφήνουμε τα παιδιά μας ώρες ατελείωτες μπροστά σ΄αυτό το διάβολο την τηλεόραση, γιατί θέλουμε να πάμε για καφέ, στα μπουζούκια, στα ινστιτούντα ομορφιάς, στο γυμναστήριο να χτίσουμε κορμί , αυτά είναι τ΄αποτελέσματα. Και όταν έχουμε βγάλει από τη ζωή μας το Χριστό, γιατί οι εντολές Του μας καταπιέζουν, ας φάμε σκατά τώρα.

    8. Χρονια τωρα με τις επεμβασεις των κουλτουριαδηδων ψευτοδημοκρατων διελυσαν την Παιδεια και ολοι κανουν πως δεν καταλαβσινουν τι συμβαινει!!!!! Η ατυμωρησια στα σχολεια και τα χαδια καθηγητων μαθητοπατερων με βαθμους που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικη αξια των μαθητων και γονεις που δεν ενδιαφερονται και αλλα πολλα, εφεραν αυτη την καταντια στα σχολεια!!!! Υπαρχουν στα σχολεια, ευτυχως και παιδια διαμαντια, αλλα υπαρχουν και τα τσογλανια, τα οποια κανουν οτι θελουν χωρις να τιμωρουνται γι’ αυτο και δεν φοβουνται!!!! Τα τσογλανια αυτα θελουν ξυλο αλυπητο και να σταματησει το τροπαριο περι ανηλικων, να πανε στην φυλακη και να διωχθουν και οι γονεις τους για παραμελιση!!! Αν δεν αλλαξουν οι νομοι της πλακας η κατασταση θα ξεφυγει τελειως και οι υποκριτες….αρμοδιοι θα κλαψουριζουν στα καναλια!!!!

    9. ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. 13ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 14ΧΡΟΝΑ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ….ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΓΘΑ ΚΛΆΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….

    10. Δεν έχει σημασία η εθνικότητα αλλά το ξεφραγκο αμπελη στα σοσιαλιστικά κράτη και κοινότητες.

    11. Τι να πω ρε παιδιά, ζούμε σε ανάποδο κόσμο. Έχει χαθεί το μέτρο, έχουμε φτάσει στο νόμο της ζούγκλας, του δυνατού. Δέκα νοματαιοι σε βάζουν κάτω με το ζόρι.Εγω αν ήμουνα στη θέση του πατέρα του παιδιού θα μοίραζα δραμιαρια…

    12. Από την ώρα που η Αριστερά επιβλήθηκε στην εκπαίδευση η Ελλάδα έχει τελειώσει.

    13. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ 15 ΜΕΛΗ , ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΚ[ΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ?

      1. Και μας παρουσιάζουν την εγγονή του ως μανεκεν … Αυτή είναι είδηση!

    14. Δεν φταίνε τα παιδιά…..αλλά η παιδεία…..Έχει πάρει την κάτω βόλτα κλπ. Κάποτε ο δάσκαλος ,καθηγητής είχε δύναμη σεβασμό ,έδινε και ξύλο…σε ανάρμοστη συμπεριφορά και τον έλεγαν μπράβο οι γονείς κλπ. Τώρα…..κανείς δεν κάνει τίποτα…..τα παιδιά κάνουν καταλήψεις….και αυτό είναι το αποτέλεσμα…..και έπεται και συνέχεια

    15. Μπραβο και σε ανωτερα στα τσογλανια,τις “οικογενειες” τους ,που σιγουρα τα καμαρωνουν και στα πορνοκαναλα που διδασκουν το εγκλημα,την απατη, και τη λαμογια ως υπερτατ αρετη,εδω και 32 και πλεον χρονια. Το μεγαλυτερο επαινο δε , αξιζουν οι κοπριτοδάσκαλοι, που εχουν κανει τα σχολεια στριπτιζαδικα και κωλοχανεια . Η μιση χρονια “απεργιες¨η αλλη μιση “γιορτες” και αργιες, περνας εξω απο γυμνασια και νομιζεις οτι βλεπεις να πιατσαρουν εκδιδομενες, βαψιμο, ημιγυμνες,τσιγαρο,και λοιπα … Τετοια “σχολεια” , καλυτερα να τα κλεισουν, σε τι χρειαζονται ? Μονο για να κοπριτευουν οι “εκπαιδευτιοκοι” , τιποτε αλλο, και να γκομενιζουν με τα πουτανακια . δυσαρεστω πολλους αλλα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    16. Φυσικός ευνουχισμός ή χημικός ευνουχισμός.
      Ετσι πρέπει στα 15αχρονα καθάρματα, μελλοντικούς μόνιμους τρόφιμους των φυλακών.

    17. να σας χαιρονται τσογλανια αυτοι που σας μεγαλωσαν. ελλεινα ανθρωπιδια. ευχομαι να γινετε καλυτεροι Ανθρωποι . ποτε μην κανετε αυτο που Δεν θελετε να σας κανουν. οσο για τους γονεις που σας μεγαλωσαν εχουν τεραστια ευθυνη . Ντροπη σε ολους σας

    18. Αλβανοί θα ήταν, Αλβανοί.
      Τι όχι???
      Ε, τότε η Ρομά η κάτι άλλο, Έλληνες σίγουρα όχι.
      Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, απλά δεν υπάρχει.

      1. Ελληνόφωνοι αγνώστου καταγωγής σαν και του λόγου σου.

    19. Συγγνώμη ζητάς όταν σκουντάς κάποιον κατα λάθος. Όταν βιάζεις όμως απλά κάθεσαι και σου κόβουν το πουλί απο την ρίζα! Μετά ψοφάς γιατί τα παράσιτα πρέπει να ψοφάνε. Σίγουρα θα βγούνε να πούνε πως είχανε προβλήματα ψυχολογικά στην οικογένεια. Με αυτό το σκεπτικό πολλοί απο εμάς που είχανε δύσκολα παιδικά χρόνια θα έπρεπε να γίνουμε αυτό που φτύνουμε, δηλαδή σαν και αυτά τα τέρατα. Γιατί δεν γίναμε σαν αυτά; Γιατί γεννιέσαι με μια ψυχή και αν αυτή η ψυχή είναι σάπια, νεκρή, μόνο κακό θα κάνει, σε όποιο περιβάλλον και να μεγαλώσει.

    20. Αυτά δεν είναι νιάτα. Είναι δαίμονες. Συγχαρητήρια σε γονείς και καθηγητές για το ρόλο τους. ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΣ.

    21. Τωρα που θα πάτε μεσα θα σας περιμενουν κάτι μορτες πως και πως…..κωλομπαρακια

    22. Οι 5 ελληνέζοι της παρέας,μήπως είναι τίποτε γυφτοβρομά;Ρωτάω.

    23. ΔΙΑΒΟΛΕΜΈΝΗ κυβέρνηση
      ΔΙΑΒΟΛΕΜΈΝΗ νεολαία
      Σαπίλα…..

    24. Τους πηραν και τα τηλέφωνα? Παει θα τρελαθουνε τώρα χωρις τηλέφωνο

    Comments are closed.