ΣΟΚ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    κακοποιηση

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από επτά συμμαθητές της σε εγκαταλειλειμμένο κτήριο στην Περαία.

    Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 ως 17 ετών, μετά την καταγγελία του θύματος στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού, συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

    Το συμβάν του τρόμου, με πρωταγωνιστές τους άγουρους βιαστές, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Το κοριτσάκι, βρισκόταν στο κτήριο του εγκαταλελειμμένου εκπαιδευτηρίου Κοραή.

    Στον χώρο ήταν περίπου 15 μαθητές όταν κάποια στιγμή αποχώρησαν τα οκτώ άτομα και οι υπόλοιποι επτά αρχίζουν να την πλησιάζουν με περίεργες διαθέσεις. Το κορίτσι τους είπε ότι θέλει να φύγει και τότε όπως κατέθεσε, κάποιοι από τους συμμαθητές της έβγαλαν μαχαίρια και όρμησαν πάνω της.

    Όσα ακολούθησαν και περιέγραψε στην κατάθεση της η 14χρονη για αυτό που την ανάγκασαν να κάνει προκαλούν αποτροπιασμό.

    Το κοριτσάκι, σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της.

    Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης.

    Το κοριτσάκι, πήγε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάθεση ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ λίγη ώρα αργότερα οι επτά ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. ΣΦΑ σχολή φωτομοντελων Αυλώνας. Να ερεθιστεί η κωλοτρυπιδ@ τους μέχρι να τρέχει αίμα.

    2. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει πατέρας για να κάνει αυτό που πρέπει.

    3. Φέρτε 10 μαύρους να τους περάσουν 2-3 χέρια….έχουμε και μπόλικους εδώ.

    4. Δεν προκειται να τους κανουν τιποτα , αν μαλιστα ειναι και σε ειδικη ομαδα οπως οι βρωμα θα τους αφησουν ελευθερους ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    5. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑιδειασ. ΚΑΙ ΑΛΗ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ…Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΠΑΤΩΣΑΜΕ…ΣΕ ΟΛΑ.

    6. Για πείτε μας, “νέοι” ή “παλιοί” Έλληνες είναι οι δράστες ;;; Το τι μέρος του λόγου είναι τα μπουμπούκια, το φανταζόμαστε βέβαια, να μην πω ότι το γνωρίζουμε, αλλά να, έτσι, για τη δική μας τεκμηρίωση. Το ότι αξύριστες συριζαίες μπουτούδες, δε βγάζουν “κιχ” για το θύμα του βιασμού, εμένα “κάτι” μου λέει για το από που κρατάει η σκούφια των τσογλαναραίων. Αν το θύμα φόραγε μαντήλα και παλτό με σαγιονάρες, θα είχαν “κελαηδήσει” οι αλληλέγγυες μαντάμες ………..

    7. Να δημοσιευτούν φωτογραφίες και ονόματα για να γλυτώσουν αλλά κοριτσάκια απ. Τα βρωμοσκυλα.

    8. Έβγα ρε μπολιαστή να δεις τα χάλια σου και συ και το προηγούμενο το @ουνόσκυλο.

    9. Να χαίρονται οι γονείς τα @ωλοπαίδια τους.Βέβαια αν είναι αλλοδαποί,ξέρουν τους αληθινούς γονείς τους?

    10. Τα ίδια σκατόπαιδα αν τους πεις να πολεμήσουν για την πατρίδα, θα σε πούνε φασίστα/ρατσιστή και σε περίπτωση πολέμου θα κάνουν πλιάτσικο και θα βοηθούν τους εχθρούς της Ελλάδας, γι’ αυτό η φυσική τους εξόντωση μόνο καλό θα κάνει στην Ελλάδα και στους Έλληνες!

    11. 13 με 17 χρονών κουβαλούσαν πάνω τους μαχαίρια και βίασαν μία συνομήλικη τους!!! Εκεί έχουμε φτάσει με το μπόλιασμα και τον πολυπολιτισμικό αχταρμά. ΧΙΠ-ΧΟΠ κουλτούρα δηλαδή αλητεία και ναρκωτικά, με αυτά γαλουχείται η νεολαία στις μέρες μας.

    12. τιμωρα παραδειγματικη για τα επομενα κουραδομαγκακια δυστηχως εχουμε γεμισει απο τετοια τσογλανια την καταρα μου να εχετε

      1. Δέν καταριόμαστε ούτε τόν χειρότερο εχθρό μας. Μόνο ευχή γιά νά βάλουν μυαλό οι ανώμαλοι. Αυτή μπορεί νά πιάση τόπο.

    13. Παλουκωμα τπτ λιγότερο στα τσογλανια. Ε, ρε και να πεφταν στα χέρια μου….

    14. Καταναγκαστικά έργα 30 χρόνια.
      Και άλλα 30 χρόνια οι “γονείς”/κηδεμόνες τους.
      Για Παραδειγματισμό.
      Τέλος.

    15. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι

    16. τετοια ηθικη καταρρευση μαζι με οικονομικη και πολιτισμικη (βλ. αηδιες πετσοκαναλων στη tv), δε θυμαμαι ποτέ να ειχε η Ελλάς

      πραγματικα δε ξερω τί ειδους επανάσταση θα χρειαστει ωστε να εξαγνιστεί και να σωθει, αν σωζεται πλεον, η χώρα.

    17. Και κλασσικά, θα βγουν όπως πάντα οι αριστεροί αλληλέγγυοι να υπερασπιστούν τους βιαστές και να πουν ότι είναι παιδάκια και πρέπει να τα στηρίξουμε όλο και να μην έχουν καμία απολύτως συνέπεια για τις πράξεις τους.

    18. 14 ετων ρε πουστοπαιδα ? γαμω τα σπιτια που σας εκαναν ρε μουνοσκυλα

    19. Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε θεέ μου. Ινδία γίναμε.
      Και οι κυβερνώντες 10 μήνες μας έχουν φυλακίσει με το πρόσχημα να προστατεύσουν κανένα 90άχρονο με χίλιες δυο παθήσεις μήπως κολλήσει γρίπη που την βάφτισαν πανδημία..
      Πρέπει όλοι να ντρεπόμαστε για την κοινωνία που παραδίδουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.

    20. Ονόματα και διευθύνσεις και τους αναλαμβάνουμε

    21. Αυτά συμβαίνουν γιατί δεν υπάρχει παιδεία γιατί απλά από τα 12 – 13 έτη και μετά γίνονται όλα τσογλάνια.
      Δεν έχει σημασία το ότι είναι ανήλικοι πρέπει να τιμωρηθούν κατηγορηματικά για αυτό που έχουν πράξη εναντίον της κοπέλας.
      Ντροπή στα κωλόπαιδα αυτά που αύριο μεθαύριο είναι απόλυτα βέβαιο πώς θα είναι τα ρεμάλια της κοινωνίας.

    22. Αλβανο πακογυφτοι τα κάνουνε αυτά τα ελληνοπαιδα είναι φλωρ σε τέτοια..

    23. Ρε παιδιά πάμε καλά;;; 13 χρονών σε βιασμό;;;;; αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει τι θα κάνει δηλαδή;;; τι σκατά ρε γαμώτο;;; τι έχουν πάθει οι άνθρωποι;;; Τους γονείς ηλεκτρική καρέκλα και τα μικρά μπαγλάρωμα και αγωγή και να δουν το φως του ήλιου όταν γίνουν άνθρωποι. ελεος με τα σκατά της κοινωνίας πλέον!

      1. Ήταν αλλοδαποί. Γιατί κανείς δεν το λέει;

          1. Είναι η αλήθεια. Εσύ είσαι από τη γειτονιά;

    24. Αν σε αυτή την ηλικία κάνουν αυτή την αποτρόπαια πράξη, τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν; Κανένα έλεος για αυτούς και τους γονείς τους.

    25. που φτασαμε εν ετη 2020 , πως θα ζησει το κοριτσι αυτο μετα απο αυτο που υπέστη? Πρέπει να υπαρξει η πιο σκληρή τιμωρία!!!!

    26. είναι καλύτερα να σκεφτεί ο καθένας πώς μαθητές σκέφτηκαν, τόλμησαν και δεν δίστασαν να κάνουν τέτοιο έγκλημα. Μήπως μεγαλώνουν σε μια κοινωνία πορνόφιλη και εγωκεντρική; Μήπως στερούνται κάθε φόβου για την τιμωρία όταν εγκληματούν; Μήπως η ασταμάτητη εκπαιδευτική ‘μεταρρύθμιση’ της μεταπολίτευσης δείχνει ξανά και ξανά τα αποτελέσματά της; Μήπως το τσογλανάκι που κλείνει το σχολείο του επειδή δεν παίρνει τα γράμματα και λίγα χρόνια μετά γίνεται πρωθυπουργός συμβολίζει την εξαχρίωση και εξαγρίωση των παιδιών αυτής της χώρας;

    27. Για ποιό λόγο “Το κοριτσάκι, βρισκόταν στο κτήριο του εγκαταλελειμμένου εκπαιδευτηρίου Κοραή” – τι γινόταν εκει και πήγε και εν μέσω καραντίνας και αφού δε γίνονται μαθήματα???
      Και με ποιο σκεπτικό συγκεντρώθηκαν 15 αγόρια + 1 κορίτσι?? Στο εγκαταλελλειμένο;
      Να μας τα πεις ολα οχι μονο το τέλος.

      1. Καί πού ήταν εκεί τι έγινε; Δηλαδή έπρεπε να την βιάσουν με την απειλή μαχαιριών;
        Έάν ήταν η κόρη σου αν έχεις, το ίδιο σκεπτικό θα είχες; μπορεί να πήγε με το αγόρι της και της την είχε στυμένη για νουμεράδα. Όπως στη Ρόδο, όπως έχει γίνει αμέτρητες φορές με απερίσκεπτα κορίτσια.

    28. η γυναίκα πρέπει να συνοδεύεται μόνο από νόμιμο σύζυγο ή συγγενή άντρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κυκλοφορεί μόνη της ούτε να έχει προγαμιαίες σχέσεις

      1. άντε πηδήξου όπως το συνηθίζεις στη βρωμοχώρα σου. Άειντε, με όλα τα εισαγόμενα σιχάματα, που έχουν και άποψη…

    29. Προς τους γονείς:
      Έχουν κλείσει τα πάντα για αποφυγή συγχρωτισμού. Από σχολεία μέχρι καφέ…
      Πως αφήνετε τα παιδιά σας να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα;
      15 άτομα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο..
      Ανηλικα κουβαλάνε μαχαίρια, μένει μια κοπέλα με 7 αγόρια και γίνεται αυτό το έγκλημα.
      Οι γονείς φταίνε περισσότερο.
      Μεγαλώστε σωστά τα παιδιά σας. Με αγάπη, αξίες, σεβασμό και έλεγχο. Παιδιά έχετε γαμω την τρελα μου, δεν έχετε λούτρινα κουκλάκια.

    30. Κοινωνία ώρα μηδέν . Για ποια κοινωνία μιλάμε ;;;;; Η σημερινή κοινωνία στην περαια Θεσσαλονίκης αποτελείται από Αλβανούς κυρίως , Ρουμάνους Γεωργιανούς και νεγροειδεις….

      1. Σε τρεις σειρές περιέγραψες αυτό που συμβαίνει ή θα συμβεί γενικά σε όλη την Ελλάδα.

    31. Ξύλο μέχρι θανάτου στους βιαστές!

    Comments are closed.