ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ; ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Έφυγαν αδόκητα ο Θανάσης Παπαπάνος και ο Ηλίας Γάτος 

    Δύο ξαφνικοί θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας και προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Ο πρώτος αφορά στον εκλεκτό Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου, Θανάση Παπαπάνο, ο οποίος έφυγε αδόκητα από την ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή.

    Χθες, έφυγε από την ζωή και ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος, ο άνθρωπος και επιστήμονας που κατάφερε να κάνει μητέρες χιλιάδες γυναίκες που είχαν χάσει την ελπίδα τους.

    Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς, περισσότεροι από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά.

    Ο Θανάσης Παπαπάνος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως κατέληξε.

    Ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγρινίου. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός ιατρός.

    Καταγόμενος από την Αγία Σοφία Θέρμου, ήταν διευθυντής της χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου Αγρινίου, στο οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών. Τα τελευταία δύο χρόνια διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής. Ήταν, επίσης, εκλεγμένος πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ιδρύματος.

    Ο Ηλίας Γάτος ήταν ο άνθρωπος που τον “έτρεμε” η εξωσωματική γονιμοποίηση, γιατί δεν της άφηνε τα περιθώρια να τον ξεγελάσει.

    Ο Δρ. Ηλίας Γάτος ήταν ιδρυτικό μέλος και Επιστημονικός Διευθυντής της μονάδας emBIO, μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη και εξειδίκευση σε θέματα γονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

    Στο Λονδίνο, εκπαιδεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και Ενδοσκοπική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Royal Free Hospital υπό την επίβλεψη της γνωστής καθηγήτριας ενδοκρινολόγου Jean Ginsburg. Ειδικεύτηκε σε θέματα ορμονικής υποκατάστασης της εμμηνόπαυσης (HRT) και σε ενδοκρινολογικά προβλήματα πολυκυστικών ωοθηκών και υποφυσικού υπογοναδισμού.

    Στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF) του Νοσοκομείου Hammersmith, εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας και συγκεκριμένα στην εξωσωματική γονιμοποίηση και ενδοσκοπική χειρουργική με Διευθυντές τον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Sir Robert Winston (ιδρυτή του προγράμματος Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης – PGD/PGS) και τον καθηγητή Raul Margara. Στο Νοσοκομείο Hammersmith πραγματοποιήθηκε και η πρώτη στον κόσμο Προεμφυτευτική Διάγνωση και βιοψία εμβρύου (το 1992) με τον Alan Handyside.

    Ο Ηλίας Γάτος έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη γέννηση του πρώτου παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση στον κόσμο σε γυναίκα που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς στη Σουηδία το 2004. Το γεγονός αυτό έκανε την εμφάνιση του σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου και αποτέλεσε διεθνώς σημαντικό ιατρικό επίτευγμα από επιστημονική και κοινωνική άποψη, καθώς και λόγω της συνεργασίας διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗ ΚΑΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΠΑΨΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ Η ΣΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΕΣΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ

    2. καθε μερα στα δελτια πεθαινει και ενας αλλα κανενα ΑΡΔακι οταν κανει ρεπορταζ δεν λεει αν ειχαν κανει εμβολιο στους πεθαμενους…..γιατι απλα ΟΛΟΙ ειχαν κανει τη βελονα

    3. Κάποιες φορές δεν ξέρεις τι είναι χειρότερο : Ο λαμβάνων κακές αποφάσεις να έχει δεύτερες σκέψεις ή να τα πιστεύει αυτά που υποστηρίζει;

    4. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΛΑΘΟΣ!
      ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    5. Για όλα ευθύνονται τα εμβόλια Μητσοτάκη έχει χαθεί πολύς κόσμος από αυτά για μένα ο Μητσοτάκης και η συμμορία του είναι δολοφόνοι Όπως σωστά το είπες Φίλε Στέφανε συντελείται γενοκτονία χωρίς πόλεμο με όπλα .Και όσοι δεν πάνε από τα εμβόλια πάμε από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στα χειρουργεία Μητσοτάκη είσαι δολοφόνος Και θα πω και το όνομά μου Κωνσταντίνος Συντέτος Λέγομαι .

    6. Τόσα καντάρια μόρφωση και πήγαν και μπολιαστηκαν;
      Δεν γίνεται….

    7. Παπαρια κοροιδοιος, η γιαγια μου 79 ετων με διαβητη πιεση καρδια ισα που σερνει τα ποδια της ανεμβολιαστη κολλησε 2 φορες κοροιδοιο το περασε σαν γριπουλα απο 3 μερες στο κρεβατι με 38,5 ανωτερο. Ο παππους 81 ετων κολλησε κι αυτος ανεμβολιαστος με ενα καρο προβληματα υγειας και καπνιζει απο 15 ετων, 2 μερες χαλαρα στο κρεβατι με 38 πυρετο και την τριτη μερα εξω στην αυλη καπνιζε παλι. Ευτυχως τους επεισα στο τσακ να μην πανε νοσοκομειο γιατι αλλοι μαλακες συγγενεις τους ειχαν ξεσηκωσει να πανε νοσοκομειο, αν ειχαν παει ηταν τελειωμενοι ή διαφωνειτε μηπως με οσα μαθαμε μετα;;.. Αντε αυτωθειτε με τον κοροιδοιο που ταχα σκοτωνει… τους εφαγαν ολους λαχανο στα νοσοκομεια

    8. Απο μια σφαιρα στην καρδια θελουν ολοι τους. Η κουλα και ολο το επιτελειο της και τα μμε τους.

    9. Το βασικό ερώτημα είναι πόσους πήραν στο λαιμό τους παρακινώντας τους να κάνουν τα εμβόλια.

    10. Η επιστήμη της ιατρικής κάνει βήματα προς τα πίσω, δεν υπάρχει θεραπεία ασθενειών πλέον, παρα μόνο καταστολή των συμπτωμάτων. Οι γιατροί έχουν γίνει απλοί εφαρμοστες των manual. Δεν εχουν καμία γνώση για τις λειτουργίες του οργανισμού και πως μπορούν να κινητοποιήσουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού για οριστική θεραπεία των προβλημάτων. Δυστυχώς ο μόνο ασφαλής τρόπος για να έχει κανείς υγεία είναι να αποφεύγει οποιοδηποτε σκεύασμα, φάρμακο ή εμπολιο.

    11. Ξανάρχισαν πάλι και βγαίνουν στα κανάλια και λένε πέθαναν τόσοι από κόβιντ, δεν μας λένε όμως πόσοι από αυτούς που πέθαναν από κόβιντ ήταν εμβολιασμένοι. Όλοι όσοι πεθαίνουν από κόβιντ έχουν κάνει και τις τρεις δόσεις, τόσο ασφαλές ήταν το εμβόλιο.

    12. Το μόνο που θα αναφέρω είναι το έξεις… Όσοι έχουν παιδιά κάνουν την επαναλαμβανόμενη δόση στα εμβόλια για διάφορες ασθενείες τουλάχιστον 1 χρόνο μετά εαν δεν κανω λάθος και σε μερικά μετά από κάποια χρόνια… Και πήγαν τα πρόβατα και βαράγανε καθε 3 μήνες δόσεις σε εμβόλια με μουφα εγκρίσεις από τους οργανισμούς υγείας…

    13. Σωτήρη, Κυριάκο, Κώστα,…………. εσείς κάνατε τις ενέσεις;;;

    14. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν όλοι……..εν τοπω χλοερω………

    15. που ειναι τα εκατομμυρια των θανατων που ονειρευονταν οι τρελοχουνταιοι? περιμενουν να πιαστουν απο λιγες μεμονωμενες περιπτωσεις χα χα χα

    16. Μας κάλυψες όλους με αυτά που έγραψες. Νέμεσις.

    17. Γιατροι που δεν ειχαν τη στοιχειωδη επιστημονικη περιεργεια, για να μη μιλησω για καταρτιση, να διαβασουν τις μελετες των Καμπρα και Δελγαδο απο το πανεπιστημιο της Μαδριτης,να μαθουν τι δηλωσε ο εφευρετης της μεθοδου mrna Ρομπερτ Μαλοουν,που δεν ακουσαν τον μεγαλυτερο Ιολογο της Ευρωπης,τον Σουκαριτ Μπακτι, και χιλιαδες αλλοι πραγματικοι επιστημονες, να μαθουν τι ειναι τα δηθεν εμβολια, τετοιοι γιατροι ειναι αναξιοι να λεγωνται γιατροι. Πλασιε φαρμακων και εμβολιων,ναι ειναι,γιατροι δεν ειναι. Μισθοφοροι των φαρμακευτικων και παπαγαλακια .Αλλα εστι Δικης Οφθαλμος,ος τα πανθ ορα …

      1. Εγώ να προσθέσω μόνο το ακαταδίωκτο στη μίζα!

      2. Μας κάλυψες όλους με αυτά που έγραψες. Νέμεσις.

      3. Ετσι ακριβως οπως τα εγραψες Νεμεσις.
        Τα ειπες ολα ακριβως οπως ειναι.
        Αυτοι δεν ειναι γιατροι αλλα πλασιε των big pharma.

    18. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ…ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΛΑΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΗΝΩΝ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ…Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΜΠΑΙΤ, Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΟΔΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ…ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΒΥΣΣΟ..ΗΔΗ ΕΦΥΓΑΝ 960ΕΚΑΤ…ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    19. Τους επιασε ο πονος για την υγεια μας ,αυτοι που δεν ειπαν κουβεντα για την εκρηξη της φυματιωσης της ελονοσιας , ασθενειων που ειχαν εξαλειφθει στην Ελλαδα για να μην χαλασουν το αφηγημα της πολυπολιτισμικοτητας των αφεντικων τους.Τους πηρανε απο την εκπομπη της Ανιτας με τον βας βας παρασκευα και τους κανανε ειδικους των εμφολιων.Οσο για τους υποστηρικτες τους μπορουν να κανουν οσα εμφολια τραβαει η ψυχη τους εμας να μην ζαλιζουν,αλλωστε τι αλλο να παθουν απο αυτο που ειναι.

    20. Δε μας ενδιαφέρει γιατί ως κλάδος έβαλαν πλάτες στην Κούλα ώστε να τρυπήσει όλο τον κόσμο και σε πολλές περιπτώσεις αντιμετώπιζαν με χλεύη τους συναδέρφους τους που αρνούνταν να τρυπηθούν αφήνοντάς χωρίς δουλειά και χρήματα.
      Ας πρόσεχαν

    21. …..Ο ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!…..ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!….

    22. Πόσους να τρύπησε κι αυτός με το νεοταξικό μπόλι της εξόντωσης.
      Δεν λυπάμαι κανένα από τους ακαταδίωκτους προπαγανδιστές του θανάτου.
      Καλή κόλαση. Δεν πέθανες μόνο εσύ αλλά πεθαίνουν και τα θύματα εσένα και του μιζοτάκουλα.

    23. Τι να κάνουμε ρε ψέκια; Δεν μπορούν όλοι να ναι τόσο καλοί γιατροί όσο ο δικηγόρος Αντωνιάδης και ο ζωντοχήρος Πετράκος.

    24. ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!! ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!!!
      ΤΟ ΠΑΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!!! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!!

    25. Όταν το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο έδωσε ακαταδίωκτο στους γιατρούς που συστήνανε πειραματικά μπόλια και οι βλάκες κατάλαβαν τι μίζες πέσανε. Που είναι αυτοί που νοιάζονταν για κοροιδοιό σήμερα που καρκινοπαθείς δεν χειρουργούνται γιατί δεν υπάρχουν χειρουργεία; Και πεθαίνει κόσμος από ανακοπές στα καλά καθούμενα; Και ασχολούνταν με την …γριπούλα αυτοί και τα τουρκοκάναλά τους !

      1. Αν και δεν έκανα εμβόλια και ούτε πρόκειται ο Covid-19 δεν είναι μια απλή γρίπη.Ζω στα βόρεια μεγαλώσαμε στα -20 το χειμώνα και η γρίπη μας έπιασε εκατό φορές.Οταν όμως με βρήκε ο Covid-19 κατάλαβα ότι δεν είναι μια απλή συνηθισμένη γρίπη και πέρασα τόσο δύσκολα που δεν μπορείς να φανταστείς.Δεν ξέρουμε πως ήρθε από πού ήρθε αν το δημιούργησαν κτλ πάντως μια απλή καθημερινή γρίπη δεν είναι.Παρολο αυτά πιστεύω 100% ότι τα εμβόλια τα δημιούργησαν για χρήμα και μείωση του πληθυσμού στην γη.

        1. Μια απλή γρίπη είναι. Τον θείο μου που τον βρήκε ψόφησε σε 2 ώρες. Την θεία μου που την βρήκε ψόφησε σε 2.5 ώρες. Το δίδαγμα είναι ότι οι γυναίκες αντέχουν μισή ώρα παραπάνω είτε στο κρεβάτι είτε πριν ψοφήσουν από covid.

          1. Φαίνεται δεν έμαθες τα νέα που μέχρι και η ακαταδίωκτη Παγώνη είπε ότι διαφωνούσε με την Επιτροπή που έβαζε όλους ότι πέθαιναν από κοροιδοιό, ακόμα και αν είχανε καρκίνο ή εγκεφαλικά! Μπας και πεθάνανε οι θείοι σου εγκαταλειμμένοι στα ρατζο-νοσοκομεία του …συνταγματικού τόξου της μίζας που δεν άφηνε ούτε τους συγγενείς να είναι μαζί τους για να πεθάνουν σίγουρα; Για ψάξτο αν πράγματι πεθάνανε γιατί εγώ δεν ξέρω κανένα να πέθανε από κοροιδοιό!

    Comments are closed.