ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΤΗΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΣΧΗΜΟ “ΠΕΣΙΜΟ” ΣΤΟ Α.Τ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ – ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Λίγη ώρα νωρίτερα, ομάδα ατόμων πυρπόλησαν το αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Παπάγου – Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι επιθέσεις συνδέονται με την άδεια του Κουφοντίνα


    Καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους δέχθηκε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα το Α.Τ. Καισαριανής.

    Οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά.

    Λίγη ώρα νωρίτερα, στην περιοχή του Παπάγου, μία ομάδα ατόμων μετέβη έξω από το σπίτι της αστυνομικής συντάκτριας του Open, Μίνας Καραμήτρου, της οποίας πυρπόλησαν το αυτοκίνητο.

    1

    Μιλώντας σε γνωστό ραδιόφωνο, η Μίνα Καραμήτρου περιέγραψε τι συνέβη: «Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα. Οι πυροτεχνουργοί μου είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».

    Η ίδια συμπλήρωσε ότι «είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βια θα ράψουν τα στόματά τους και θα λειτουργούν και θα λένε τι αρέσει σε εκείνους».

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι συγκεκριμένες ενέργειες συνδέονται με τις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από αντιεξουσιαστές, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

    kaiksariani
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Δεν πειράζει νέα είναι θα δουλέψει θα πάρει άλλο, εσύ κοπελια να είσαι καλά.

    2. η χρυση αυγη αγαπητε πατριωτη μολων λαβε τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει πουθενα αν κανει καποια κινηση θα πανε φυλακη κ γ αυτο εχουν αλλαξει πολιτικη απο εκει κ περα πηγαινε σ κανα γιατρο να σε κοιταξει γιατι εισαι ονειροπαρμενος κ δευτερον καταδικαζω τετοιες ενεργειες οπως τ καψιμο τ αυτοκινητου της κοπελας κ αλλα επεισοδια

    3. Δυστυχώς δεν ήταν η ίδια μέσα στο αμάξι…

    4. ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
      ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…………………..

    5. ΚΑΝΕΝΑΝ οικτο για κανενα ελληνοφωνο δημοσιογραφο……
      .

      Γι εμενα δημοσιογραφος στην Ελλαδα ΕΙΔΙΚΑ των ΜΜΕ αξιζει να παθει ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γιατι ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ επι μισθου για ΟΛΑ αυτα που εχουν ερθει στην Ελλαδ

    6. ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒLUSKAI ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

    Comments are closed.