ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟΥΡΚΙΑ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ”

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Η Άγκυρα “διαβάζει” την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για τα 12 μίλια ως υποχώρηση.

    Τα Μέσα Ενημέρωσης, ελεγχόμενα από το καθεστώς Ερντογάν, είδαν στην απόφαση της κυβέρνησης να έρθει το θέμα των 12 μιλίων στη Βουλή ως υποχώρηση της χώρας μας μπροστά στην απειλή πολέμου.
    Το casus belli λειτούργησε, λένε οι Τούρκοι και είναι χαρακτηριστικά τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων:
    STAR
    Όταν η Τουρκία απείλησε η Αθήνα υποχώρησε
    VATAN
    Υποχώρηση από τον Τσίπρα για τα 12 μίλια
    TURKIYE
    Απάντηση στον προκλητικό Έλληνα

    Ως χθες το θέμα είχε σηκώσει μόνο η εφημερίδα Χουριέτ, όμως προφανώς η καθεστωτική γραμμή πέρασε και σε άλλες εφημερίδες από σήμερα, προφανώς, καθώς η Άγκυρα θέλει να διατηρεί την ένταση ψηλά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ρεζίλι των σκυλιών μας κάνει το Τσιπρίδιο. Είναι ένας καταστροφέας που έχει την εντύπωση πως μπορεί να κυβερνήσει μια χώρα ενώ στην πραγματικότητα και όχι στον Άρη στον οποίο βρίσκεται, είναι ανίκανος να κυβερνήσει ακόμα και κοτέτσι. Να τσακιστούν να φύγουν τα καθάρματα, οι σφαγείς των λαών τούρκοι μας το παίζουν και μάγκες.

    2. H μεμετια ειναι απο χερι χαμενη αφου συντομα θα εχει την τυχη της γιουγκοσλαβιας ,.,.,

      Παντως η φαγουρα ειναι χαρακτηριστικο τους οποτε καποιος πριν τους @μησει θα πρεπει να τους ξισει

    3. εσυ συνεχισε να τρως τα παραμυθια και το κουτοχορτο που σου δινουν τοσα χρονια για να κοιμασαι περι διαμελισμου της τουρκιας. ολοι στο κολπο ειναι και η εκκλησια ξυπνα!! Η ελλαδα θα διαμελιστει και οχι η τουρκια, η τουρκια ειναι αυστηρη και συνεπης προς τους νομους της φυσης και της ιστοριας, θα ηταν ατοπημα του συμπαντος μια χωρα σαν την ελλαδα με τετοιο αθλιο λαο να και πολιτικους να επιβραβευτει και μια τουρκια που δουλευει και τιμαει την πατριδα και τον εαυτο της να διαμελιστει.. Θυμησου τα λογια μου οταν δεις να διαλυεται η Ελλαδα και η τουρκια να βασιλευει..

    4. ΠΑΝΤΑ το ιδιο χαρτι πεζαμε ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΜΕ. ΜΠΛΟΦΑ, και στο τελος αρχιζουμε την ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ,για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

    5. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΨΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@ΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!

    Comments are closed.