ΣΟΚ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ , ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει και τα παιδιά μας βρίσκονται αδιάλειπτα και σαλταρισμένα στα σπίτια, περνώντας ώρες ατέλειωτες στο internet και στα social media, η δημοφιλέστερη εφαρμογή που τα έχει ξετρελάνει, το περίφημο Tik Tok, τροφοδοτεί τη σκέψη τους με τέτοια βίντεο!

    Στο συγκεκριμένο, η διάσημη στα παιδιά “Φραουλίτσα” προτείνει στη φίλη της να φτιάξει παγωτό με φράουλα για επιδόρπιο, αλλά εκείνη της απαντά πως εκείνη θα στρίψει έναν… μπάφο και ότι έχει φέρει μαζί της το αγαπημένο της χόρτο, επιδεικνύοντας μάλιστα το χασίς που είχε στην τσέπη της!

    Τα παιδιά μπορεί να γελάνε, αλλά εμείς δεν πρέπει να γελάμε καθόλου…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τα κείνουμενα σχέδια είναι η ατομική βόμβα της τηλεόρασης Ειδικά τα μεταγλοτισμενα . Λένε ότι τους καπνίσει .Αυτοί που ελέγχουν το τη βλέπουμε σε αυτό το ηληθειο κουτι
      ξύνουν τα @ρχιδια τους .Φτάνει να κονομανε ….

    2. Εάν έλεγε π.χ. Έφερα το ευαγγέλιο να διαβάσουμε θα έπεφταν να το σταματήσουν τα λαμόγια όπως κάτι και για τη Μακεδονία μάς.

    3. Έχουμε και το υπουργείο παιδείας που θέλει να βιδώσει τα πιτσιρίκια του δημοτικού μπροστά στους υπολογιστές για να κάνουν μάθημα τη στιγμή που οι γονείς ήδη δεν μπορούν να τα ξεκολλήσουν από αυτούς.
      Εκτός αν κάποιοι πιστεύουν ότι τα πιτσιρίκια είναι συνειδητοποιημένα και δεν τρέχει κάτι.
      Μην πει κανείς ότι θα έχουν δίπλα τους γονείς τους να τα επιβλέπουν………….

    4. Βλακείες…μονταζ είναι…Την δεύτερη φορά που μιλάει η ” φραουλίτσα ” έχει άλλη φωνή.
      Προφανώς κάποιος μάπας έκανε αυτό το βίντεο για να γίνει viral που λέμε στα Ελληνικά!

      1. ΟΚ, αλλά αν ήταν έτσι μπορούσε να ντουμπλάρει και την πρώτη ατάκα με την ίδια φωνή και να μην φαίνεται τπτ.

    Comments are closed.