ΣΟΚ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ SELF TEST ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    τεστ

    Σταματά στις 19 Ιουνίου η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

    Οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

    Ο κύριος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN σημείωσε:«Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, πρόκειται για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας», υπογράμμισε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Απ’όσο ξέρω, δεν θα τα διαθέτουν δωρεάν τα φαρμακεία, γιατί θέλουν και κέρδος. Θα διατίθενται δωρεάν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες από σούπερ μάρκετ και άλλα σημεία διανομής.

    2. Εγώ πλέον δεν έχω τσέπες γιατί το κράτος δεν μας έχει αφήσει δεκάρα τσάκιστη… Εαν φυσικά το βάλω βαθιά θα πιάσω ενα αρχιδι οπότε αυτό θα πάρουν…. Κοπροσκυλα…

    3. Λεφτά έχουμε δόξα το θεό και για τα σελφ τεστ και για τα εξώδικα που θα χρειαστούν το χειμώνα . Το εμβόλιο πάντως να το ξεχάσουν μια και καλή , δεν θα τους περάσει . Εχουν υποτιμήσει πολύ τους Έλληνες αλλά θα καταλάβουν σύντομα ότι με λάθος ,,DNA τα έβαλαν τα κοπρόσκυλα . Ο πόλεμος ξεκινάει σύντομα και είμαστε έτοιμοι

    4. ουπσ και τώρα κούλη θα βγείτε και θα πείτε έπεσαν τα κρούσματα και δεν είναι αναγκαία τα τεστ…ξεστοκάρατε με τα ψευτοτεστ που πηρατε, γεμίσανε οι τσέπες σας και τώρα ας την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια….ε κούλα ακούς??
      τρέξτε πρόβατα και ψξηφίστε την κούλα πάλι και όλους τους ψυχάκηδες που έχουν μαζέψει

    Comments are closed.