ΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ… (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΡΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

    H συνάδελφοι από την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που αυτές τις μέρες γιορτάζουν τα 5 χρόνια λειτουργίας της πατριωτικής εφημερίδας, σήμερα, ξεχώρισαν για άλλη μια φορά στα περίπτερα.

    Ο τίτλος για τα δέκα κορίτσια στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε στην καρδιά του κάθε πατριώτη.

    1.indd

    Ήρθε η ώρα σε όλα αυτά τα κοριτσάκια και του γονείς τους να αφιερώσουμε κάτι συγκλονιστικό. Κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται αν έχουν τσίπα.

    monostilo 2a

    Ο ήρωας ανάπηρος πολέμου που χωρίς πόδια άνοιγε τις παρελάσεις «εφυγε» τον Νοέμβριο του 2012.
    Γεννήθηκε στην Ύδρα την 2 Οκτωβρίου του 1917.
    Ο ταξίαρχος Γκίκας Τρίπος στις 27 Δεκεμβρίου του 1940, ενώ πολεμούσε στην Πρεμετή στην περιοχή της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου, τραυματίστηκε από έκρηξη Ιταλικής οβίδας, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν και τα δύο του πόδια. Για την πολεμική του δράση τιμήθηκε με μετάλλια και παράσημα Ανδρείας, τόσο στο μέτωπο από τον Στρατηγό Βενετσάνο Κετσέα, όσο και στην Αθήνα από τον Βασιλιά Παύλο Α’, στη διάρκεια τιμητικής εκδηλώσεως που διοργανώθηκε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Έφερε τον βαθμό του Ταξιάρχου ε.α. και με την οικογένεια του κατοικούσε σε οικία στον αριθμό τρία (3), επί της οδού Γεωργίου Σεφέρη, νυν Μιχάλη Καλκάνη, στην συνοικία Περισσός του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής.

    Διηγούμενος τις εμπειρίες του, τα όσα βίωσε και έζησε στη διάρκεια του πολέμου αλλά και ο προσωπικός του αγώνας για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, έκαναν τους πάντες να δακρύζουν. Αυτόν τον ήρωα σημερα δεν τον ξέρει κανείς στην Ελλάδα και κανένα σχολικό βιβλίο δεν τον αναφέρει …
    Οι σημαντικοί άνθρωποι είναι σιωπηλοί.
    Φασαρία κάνουν μόνο οι ασήμαντοι..

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. τοτε υπήρχε σεβασμος εκτίμησή αναγνώριση αγαπη συμπόνοια ενας για ολους κι ολοι για ένα….. τωρα ζηλια(ζηλοφθονια) ασέβεια χαβαλές κακία ολοι για μενα και εγω για κανέναν

    2. Ότι κάνανε αυτά τα σούργελα, αυτά τα υπόλοιπα γυναικών, αυτά τα ζώα, το κάνανε με την πολιτική κάλυψη του κατ’ ευφημισμόν αριστερού περιθωριακού και ανθελληνικού συνοθυλεύματος, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με την ένοχη και ύποπτη ανοχή του άλλου γελοίου κατασκευάσματος που ακούει στο όνομα ΝουΔούλα!!!
      Είναι ντροπή, ένα ολόκληρο Μιντιακό σύστημα αν και ξενόδουλο, τουρκολάγνο ισλαμολάγνο και άκρως ανθελληνικό να ασχολείται σχεδόν μία εβδομάδα, με αυτά τα γελοία και γλοιώδη θηλυκά υποκείμενα που τόλμησαν να γελοιοποιήσουν, να χλευάσουν αλλά και να ΕΞΕΥΤΕΛΊΣΟΥΝ ένα ολόκληρο έθνος,την ιστορία του, τους νεκρούς πεσόντες ήρωες, τους ηρωϊκούς αναπήρους του πιο άξιου και ανδρειωμένου στρατού που γνώρισε ποτέ ο κόσμος!!!
      Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, κανείς εισαγγελέας ή κρατικός λειτουργός δεν τόλμησε να παραπέμψει αυτά τα ανιστόρητα, ξενόδουλα και προφανώς ανέραστα θηλυκά τέρατα, για προσβολή του έθνους, της ιστορίας μας, των Εθνικών μας συμβόλων, των ηρώων μας των αιωνίων ηρωϊκών νεκρών μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής ενός ολόκληρου λαού…
      Είναι πραγματικά μεγάλη ντροπή, αλλά και απορίας άξιον…

    3. Το προβλημα δεν ειναι η παρελαση.Το προβλημα ειναι η το λεγομενο δημοκρατικο πολιτευμα.Ενα σωστο πολιτευμα δεν εχει χωρο για ανωμαλους ψυχασθενεις, μουλους αριστερους.

    4. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΠ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΗΡΩΑ.

    5. “”Οι σημαντικοί άνθρωποι είναι σιωπηλοί. Φασαρία κάνουν μόνο οι ασήμαντοι.”” Αυτη ειναι η ελλαδα που εχετε φτιαξει με τις επιλογες σας . Γιατι διαμαρτυρεστε??? Εδω δεν υπαρχει κρατος, στα αμυαλα κοριτσια κολλησατε???? Δωστε αλλα μυνηματα, ανοιξτε μια δημοσια εποικοδομητικη συζητηση πως να καθαρισετε την ελλαδα απο την ΚΟΠΡΟ του Αυγείου που την εχετε γεμισει, και μετα αρχιστε να λετε τα δικα σας. Ελεος δηλαδη ….. μονο οι αλλοι φταινε…. εσεις…. καλοι και καθαροι…. και σωστοι….ελεος……………………..

    6. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε ???
      ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε ???
      Ρ Ο Υ Φ Α Τ Ε ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!!
      ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..
      «Αλλάχ Ακμπάρ»

    7. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ

    8. ΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      STO TRELOKOMIO MBENOUN MONO I TRELI, KE APPO TO TRELOKOMIO BGENOUN MONO TRELI……..

    9. Αθανατος μπραβο στεφανε που αναδεικνυεις τετοιους ηρωες

    10. Εδωσε τα ποδια του για τη πατριδα.Δυστυχως το εργοστασιο Ελλας που εβγαζε ηρωες πατριωτες εκλεισε το 2012.Αθανατος.

    11. Είναι απογοητευτικό αλλά πρέπει να πάψουμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας.Η συντριπτική πλειονότητα όσων παρελαύνουν βαριουνται.το βλέπεις στο ύφος τους, στο παράστημά τους, στην αδυναμία συντονισμού.οι μαθήτριες, οι πιο πολλές, με τα μπούτια έξω.οι γυμνάστριες που συνοδεύουν τα τμήματα με αμφίεση βιζιτας. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν γιατί παρελαύνουν κ δεν ενδιαφέρονται.οι γονείς δεν ενδιαφέρονται που τα βλαστάρια τους δεν ενδιαφέρονται.οι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τη γιορτή της 17 ης Νοεμβρίου. Εδώ έχουμε αποτύχει ως λαός να τιμάμε τους προγόνους μας 2 ημέρες τον χρονο, πρόκειται να πετύχουμε ποτέ να φανούμε αντάξιοι τους σε μια παρόμοια περίπτωση πολεμου? Οι κοπέλες κάναν το καπρίτσιο τους γιατί πίστευαν στον αντιμιλιταρισμο.τουλαχιστον αυτές πίστευαν σε κάτι.ολοι εμείς οι υπόλοιποι που βλέπουμε αυτό το τσίρκο που λέγεται μαθητικη παρέλαση ( όπως αυτη γίνεται) κ το αποδεχόμαστε κ θέλουμε να συνεχιζεται σε τι πιστεύουμε άραγε? Ας καταργηθούν αφού είμαστε αναξιοι, αληθινά αναξιοι να κάνουμε κάτι σοβαρό.με αυτες τις παρελάσεις δεν τιμάμε τους προγόνους μας.κοιταξτε σφρίγος κ αυτοπεποίθηση κ περηφάνια που νιώθει ο ανάπηρος ήρωας που συγχωρεθηκε.ποιο ελληνόπουλο παρελαύνει έτσι σήμερα? Αν καταλάβουμε ότι πιάσαμε πάτο σε αξίες κ ιδανικά ίσως ξανανεβουμε.

      1. Οι παρελάσεις δε θα καταργηθούν ποτέ. Τα παιδιά από μικρή ηλικία θα διδαχθούν από το σπίτι τους την αξία των εθνικών γιορτών και θα παρελαύνουν με χαρά. Ή έστω από υποχρέωση. Αλλά δε θα καταργηθούν. Δεν πρέπει να καταργηθούν και ούτε θέλουμε να καταργηθούν.
        Εάν καταργηθούν θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους ”προοδευτικούς”. Δε θα τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Άρα δε θα τις καταργήσουμε. Και μια χαρά ντυμένες είναι οι κοπέλες. Όσο υπάρχουν Ελληνόπουλα θα υπάρχουν και παρελάσεις. Προτιμώ να γίνουμε 5 εκατομμύρια και να είμαστε μόνο Έλληνες παρά να γίνουμε 15 εκατομμύρια και να είμαστε μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα. Ήδη είμαστε μισοί μισοί. Πρέπει να μας κυβερνήσει ένα αληθινό συντηρητικό κόμμα που θα κάνει απελάσεις και αφαιρέσεις ιθαγενειών.

    12. Κοριτσάκια δεν ήταν, τσουλάκια και κάνα δυο φακλάνες ήταν. Πίσσα πούπουλα, δέσιμο στα τέσσερα και πέταμα σε χοτσποτ μέχρι να χαλαρώσουν τα πάντα τους

    Comments are closed.