ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΔΕΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 53ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    πυροβολισμοι

    Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.

    Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας αλλοδαπός εισήλθε σε οικία όπου διέμεναν δυο γυναίκες μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

    Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

    Το ποσό που πήρε του φάνηκε μικρό και εν συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της.

    Τελικά ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

    Οπως είναι φυσικό, το πρωτοφανές συμβάν θορύβησε τους κατοίκους της Νέας Μανωλάδας (και της ευρύτερης περιοχής), οι οποίοι ζητούν να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αφήστε να κρίνει αφήστε να κρίνει η δικαιοσύνη τα κίνητρα του δράστη μη γίνεστε εσείς οι δικαστές. Οι υποθέσεις αυτές πολλές φορές εκπλήσσουν.
      Η Ελλάδα πρέπει να διδάσκει πολιτισμό όπως γίνεται και με τη Σουηδία και τη Νορβηγία.
      Πρέπει να προσέχουμε πολύ όταν επικαλούμαστε το νόμο του Λιντς. Σύμφωνα με τη νομοθεσία και το παρατηρητήριο του Ελσίνκι υφίσταται λόγος
      για προσφυγή στη δικαιοσύνη

    2. Συριζα και ΝΔ θελουν τα παιδια, Συριζα και ΝΔ παιρνουν.

    3. Για απέλαση όλων μα όλων, ούτε κουβέντα , ,άλλος λέει πιο αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης, άλλος να τους πάρουν από μας να τους πάνε σ’ άλλο μέρος της Ελλάδας, είμαστε για μπουνιές, ΕΛΕΟΣ

    4. όχι και πρωτοφανές…. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά συχνά και δη με αλλοδαπούς επενδυτές στο μπόλιασμα….

    5. Φροντησε η Τσιπροπαρεα να ψηφισει αντιρατσιστικο νομο, ωστε να μην μπορει ο Ελληνας πολιτης να διαμαρτυριθει για το οτι υφισταται απο τους λαθροεισβολεις κτηνανθρωπους, αμεσως να τον χαρακτηριζουν ρατσιστη, φασιστα, ακροδεξιο κλπ!!!!!!! Αυτη την καραμελα πιπιλιζουν μεχρι σημερα και για οτιδηποτε διαμαρτυρεται καποιος του κολουν την ταμπελα του ρατσιστη οι αθλιοι!!!!!!! Αλλα φτανει πια η αδρανεια στα εγκληματα των λαθρο, χρειαζεται δυναμικη αντιδραση για να ξεκουμπιστουν απο την χωρα, μαζι με ολους τους αλητες που τους υποστηριζουν!!!!!!!!

      1. Δεν τον ψηφισε η Τσιπροπαρεα μονο. Ολοι μαζι τον ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΡΥΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ.

    6. Που είναι οι ηλίθιοι αριστεροί που μιλούσαν για εκμετάλλευση των λάθρο. Αυτοί που έβλεπαν μικρό το μεροκάματο των 25 ευρώ, που ήθελαν να τους δώσουν και μεζονέτες. Λες και οι Έλληνες παίρνουν παραπάνω μεροκάματο και τους παρέχουν και στέγη. Να ποιοι είναι οι εισβολείς, να τι παθαίνουμε που τους έχουμε ανεξέλεγκτους.

    7. Αφήστε ησυχο ρε καθαρματα τον επενδτυτη μας

    8. Με τοσα εκατομυρια λαθρων που εφερεν οι Μητσηδες
      οχι μονον 50χρονες θα βιαζσουν ,αλλα και τις κοτες.
      Και συ ραγια κοιμησου και περιμενε να σε σωσει η Μητσους.

    9. Ένα δημόσιο παλουκωματάκι μόλις τον πιάσουν πλίιιιιιζ
      Το πρόβλημα δεν λύνεται με περισσότερο αστυνόμευση. Με αυστηρότερες ποινές που θα εκτελούνται στο ακέραιο λύνεται.
      Επειδή ακριβώς ξέρανε με τι σκατά κόσμο είχαν να κάνουν, γι αυτό επέβαλαν κομένα χέρια , αυτιά, παλουκώματα κλπ.
      Οι ξένοι που δεν έχουν την δική μας παιδεία θα πρέπει να τιμωρούνται με τις ποινές που τους αξίζουν.

    10. ΠΟΊΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΒΙΏΣΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ;
      ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ;
      ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΆ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ;
      ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΑΒΘΡΩΠΟΙ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΕΙΣΒΆΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΕΦΙΆΛΤΕΣ-ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΎΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ

    11. ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΥΤΟΊ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ.
      ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΈΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΌΤΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΠΟΎ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΊ ΠΛΗΡΩΜΉ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΈΣ ΝΆΝΟΙ.

    12. ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ!
      ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.

    13. ποσο χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας μπορεί να είσαι και να ζητάς, να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης !!!! δηλαδή δεν ξέρεις τι θέλεις , να γίνουν ποιο αυστηροί οι νομοι , ζητάν τα βουδια , τι να την κάνεις την αστυνόμευση οταν ο ενας τον συλλαμβάνει και ο αλλος τον αφήνει ελεύθερο ? το μυαλό σε λειτουργία χρειάζεται πατριώτες

    14. Μα ποσο ηλίθιοι ειμαστε τελικα. Συνεχώς ακούω να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και τετοιες αηδίες. Ποτε δεν ακουσα απο κανεναν να λέει πως πρεπει να αλλάξουν οι γαμημ@@@μενοι νόμοι επιτελους, αλλιως θα πάρουμε τον νόμο στα χερια μας για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και τις ζωές των αγαπημένων προσώπων μας. Έλεος πια με την ηλιθιοτητα των Ελληνων. Ακούω στην τβ πολλες φορές ανθρωπους που τους εχουν ληστέψει και ενω τα ζωα εχουν μπροστά τους μικρόφωνο, απλως αυτοι
      εξιστορούν πως εγινε η ληστεία, κανεναν δεν βλεπω να ειναι εξοργισμένος με αυτην την κατασταση και να ουρλιάζει πως φθάνει πια. Έλεος. Εχουμε και εμεις ανθρωπινα δικαιώματα. Ο θύτης τι δικαιώματα εχει;;; Μονοι τους αποποιηουνται την ανθρωπινη φυςη τους, οταν αποφασίζουν να ληστέψουν και κυριως να δολοφονήςουν καποιον. Επομενως δεν εχουν κανενα ανθρωπινο δικαιωμα πλεον. Τι να πω. Αναρωτιέμαι τι μας ταΐζουν, μας ποτίζουν και μας ψεκάζουν για να ειμαστε τοοοσο ηλίθιοι και αποχαυνωμένοι.

    Comments are closed.