ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΙΔΙ

    Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα ο αιφνίδιος θάνατος ενός δίχρονου κοριτσιού το οποίο “έσβησε” τη Δευτέρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το κοριτσάκι κατέρευσε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, μέσα στο σπίτι.

    Άμεσα μεταφέρθηκε σο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όμως η σοβαρότητα της κατάστασής του ήταν τέτοια που διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου διασωληνώθηκε.

    Μέχρι ώρας τα αίτια του θανάτου του είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδάκι βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που σχετίζονται με κορονοϊό.

    Το παιδί μεταφέρθηκε στην Πέμπτη στο Νοσοκομείο του Ρϊου και κατέληξε τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Δ εν χρειάζεται να ηταν εμβολιασμενη όταν γεννήθηκε. Μπορεί να έκανε την 1η δόση κατά την διάρκεια του θηλασμού. Υπ; ρζουν έρευνες που δείχνουν ότι η ακίδα μεταφέρεται μέσω του θυλασμου από τη μητέρα στο παιδί,πραγμα αναμενόμενο αφού το mRNA μέταλλα δει τα κύτταρα σου.

      Υπάρχουν δημοσιευμένες έρευνες: New Study Finds Evidence of COVID Antibodies in Breast Milk of Vaccinated Mothers

    2. Συγγνωμη το κοριτσακι ηταν 2 ετων αρα γεννηθηκε το 2020. Κανεις δεν ηταν εμβολιασμενος το 2020. Λεγοντας τετοιες ασυναρτησιες φτασαμε στο σημειο να θεωρουνται ψεκ οσοι εχουν αντιρησεις για το εμβολιο

    3. Κάνετε λάθος. Το εμβόλιο βγήκε σαν 1η δόση την άνοιξη του 2021, άρα δύο χρόνων παιδάκι γεννήθηκε το 2020.
      Είμαι κατά των εμβολίων, δεν εχω εμβολιαστεί, αλλά σε αυτό το συμβάν δε νομίζω ότι ευθύνεται το φόλι. Εκτός κι αν το τρύπησε η μαμά/γίδα .

    4. ευτυχως και δοξα το Θεο που πεθανε το παιδακι γτ με την πεινα που ερχεται οπως λεει και η Βιβλος…η τιμωρια του Θεου θα ειναι να τρωνε τα παιδια τους!

    5. στην Ελλάδα δεν ακούγεται τίποτα για το vaccine shedding, δηλαδή την μετάδωση ακίδας με την επαφή, πρέπει επίσης να μάθουμε αν η μάνα ήταν εμβολιασμένη κατά την κύηση και τον θηλασμό….

    6. μήπως η μάνα βιάστηκε να μπολιαστει, έβαλε κ. μέσον για σειρά;;κ. θηλαζε το νεογέννητο;;;;;

    7. Η ξαφνικήτιδα θα αφήσει 4.000.000 Έλληνες μέχρι το 2028 η οποίοι θα αντικατασταθουμ με λαθραίους.Η Ελλάδα τέλος άδικα το παλεύεται.Πληρωνει ο Έλληνας τον καναπέ του.Την στιγμή αυτοί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πάνω από 8,5 εκατομμύρια Έλληνες στο κράτος.

    8. Καποιος γονιος ητανε μπολιασμενος το 2020 που γεννηθηκε η ατυχη μικρουλα?

    9. θετικό στην κορωνα,στη γριπη,στη πιτυρίδα….πόσο ακόμα θα μας δουλεύουν αδέλφια;;;;;οι ξαφνικίτιδες γιατι δεν εξηγούνται;;; ολοι μας εχουμε περάσει κορώνα….soooo what;

    10. κρίμα στο παιδάκι κ. γονείς. ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝΟΣ/ΕΙΟ ΕΊΧΑΝ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.
      Κ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ Κ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΆΡΑ ΠΡΈΠΕΙ Η ΦΌΛΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
      Εκτός αν το τρυπησαν με φόλα. κρίμα……

    Comments are closed.