ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΑΝΗ! ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ “ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ” ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΓΙΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ: “ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΜΟΝΑΔΑ”

    Κοινοποίηση:
    αυτοκτονια κρεμαλα

    Κρεμασμένος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο μόνιμος υπάλληλος Χ.Μ. με ειδικότητα φούρναρης που εργαζόταν στην 77 Μονάδα Επιστρατεύσεως που βρίσκεται στην Καλαμάτα στο Στρατόπεδο Παπαφλέσσα. Σύμφωνα με συναδέλφους του, το περιστατικό πρόκειται για αυτοχειρία.

    Τον νεκρό μόνιμο υπάλληλο βρήκε κρεμασμένο στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Μάνης η ίδια του η μητέρα. Ο 55χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά προβλήματα. Ήταν σε διάσταση και είχε ένα παιδί.

    Σύμφωνα με όσα λένε συνάδελφοί του στο armyvocie.gr, στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή του και επικρίνουν την μονάδα του για την αντιμετώπισή του, καθώς όπως αναφέρουν δεν είχε βρει την στήριξη που επιβάλλεται για τέτοιες περιπτώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ο Κύριος γνωρίζει καλύτερα. Είναι κρίμα τα προβλήματα της ζωής, να λυγίζουν τους ανθρώπους.

    2. Δειλός για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής. Η ζωή έχει πολλά ανεβοκατεβάσματα και χρειάζεται αγώνας και όχι δειλία.

    3. Πήρε άδεια από τον Πλαστουργο του να αφαιρέσει τη ζωή που του έκανε δώρο;????
      Φούρναρη ψυχούλα μου εάν σου είχε φύγει βίδα τότε είσαι επιεικως δικαιολογημενος από τον Κύριο ειδάλλως θα χορτάσεις στον Άδη μαστίγιο.

    4. Δεν το ηξερα οτι και στην Μανη αυτοκτονουνε…

    Comments are closed.