ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1! “ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΠΕΣΕ – ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΚΕΤΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    rytutiyu

    Για το μεταναστευτικό μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί και ζητώντας λύσεις από την κυβέρνηση.

    Σε επικοινωνία του με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε λόγο για μια κατάσταση που έχει ξεφύγει ενώ μία μέρα νωρίτερα κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας ο Κ. Μουτζούρης είχε πει πως βλέπει την «οικία του να καίγεται» τονίζοντας «δεν μπορούμε να τραγουδάμε όταν τα νησιά μας αλλοιώνονται».

    Όπως σημείωσε «έχει καταλυθεί το κράτος στο Βόρειο Αιγαίο», ενώ επεσήμανε πως «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μας εκχωρήσει σε κάποια άλλη χώρα, έχει αποφασίσει να γίνουμε μια περιφέρεια προσφύγων».

    «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να γίνει ένα γκέτο» διαμήνυσε ο περιφερειάρχης και πως ανέφερε ότι «κανένας υπουργός δεν έρχεται στα νησιά του βορείου Αιγαίου».

    «Η κατάσταση έχει εγκαταλειφθεί και το σχέδιο αλλάζει κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει σχέδιο» είπε ενώ παράλληλα κάλεσε τους υπουργούς «να φύγουν από τα γραφεία τους σήμερα και να έρθουν στο Αιγαίο», καθώς όπως δήλωσε «καταλύεται το κράτος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Στέφανε,

      Ανούσιες Συζητησεις για το Λαθρο-Μεταναστευτικό. Ο Παπαδάκης Απλά Καταγράφει τα Στοιχεία που Είναι Σωστά. Αντί να ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ τον Κόσμο να Πάρει το Νόμο στα Χέρια του που Είναι και το πιο ΣΩΣΤΟ.

      Κοιτάξτε ΠΩΣ Κοιτάει ο Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χατζηνικόλας. Προφανώς Αυτός Είναι Χαρούμενος με Όλο Αυτό που Συμβαίνει, Όπως Βεβαίως και Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, Αφού από το ΣΥΡΙΖΑ Ξεκίνησε Αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ.

      Ακούστε τι Ηλιθιότητα Είπε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Χατζηνικόλας για τα Κλειστά Παραχωρησιακά Κέντρα. Πιο Ηλίθιος Πεθαίνεις Παιδιά. Ναι ρε Ηλίθιε Χατζηνικόλα, για Ποιό Διεθνές Δίκαιο Μιλάς; Να Μείνουν σε Κλειστά Παραχωρησιακά Κέντρα, Ώστε να ΜΗΝ Προβαίνουν σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αλλά Βέβαια, Εσένα ρε Ηλίθιε Χατζηνικόλα ΔΕΝ σε Νοιάζει, εάν για παράδειγμα, Λεηλατούνται και Καίγονται οι Εκκλησίες, Αφού Είσαι ΆΘΕΟΣ, Όπως και το Κόμμα που Υποστηρίζεις. ΔΕΝ σε Νοιάζει, εάν Λεηλατούνται οι Περιουσίες των ΕΛΛΗΝΩΝ, Αφού Είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

      Ο Περιφερειάρχης Πρέπει να Δώσει Εντολή στους Δημάρχους Ώστε να Καταστρωθεί Ένα Σχέδιο για να Σταματήσει Αυτό που Γίνεται. Αδιαφορώντας ΠΛΗΡΩΣ για το τι Λέει και η Σημερινή Κυβέρνηση, που επί της Ουσιας Συνεχίζει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

      Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ Είναι να Αντιδράσουν οι Τοπικές Κοινωνίες Όλων των Νησιών που Αυτή τη Στιγμή Αντιμετωπίζουν το Πρόβλημα. Και Όταν Μιλούμε για Αντίδραση, Εννοούμε με τα Όπλα. ΔΕΝ Είναι Δυνατόν από τη Μία να Παραδέχεται ο Περειφερειάρχης, Οτι Αλλοιώνονται τα Νησιά, Ότι Θέλουν να Παραχωρήσουν τα Νησιά σε Άλλη Χώρα, και Εννοεί Προφανώς την Τουρκία, και από την Άλλη να ΜΗΝ Κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τίποτε.

      Κοιτάξτε Πόσα Ευχολόγια Ακούσθηκαν στην Συζήτηση. Λόγια, Λόγια, Λόγια, …

      Φυσικά και ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ θα Αντιδράσει στην Περίπτωση που οι Κάτοικοι Πάρουν τα Όπλα, Αλλά Ποιός Νοιάζεται για το τι Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ Μετρά για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Και Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ, Ότι Όταν η Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ Δει τις Σφοδρές Αντιδράσεις των Πολιτών, Τότε θα Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης και θα Κοιτάξει το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, θα Κλείσει και τα Σύνορα, και θα Αρχίσει και τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ.

      Και Έπειτα, Όλοι Αυτοί οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ισχυρίζονται Ότι ΔΕΝ Θέλουν να Μείνουν στην Ελλάδα. Πολύ Ωραία. Όμως από τη Στιγμή που η Ευρώπη Έχει Κλείσει τα Σύνορα στη Μετανάστευση ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, και Επομένως ΔΕΝ Μπορούν να Φύγουν, για Ποιό Λόγο Πρέπει να Παραμείνουν Εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα και ΔΕΝ Γυρίζουν Πίσω; Αλλά Καλά Είναι, τα Επιδόματα και οι Κάρτες, οι ΔΩΡΕΑΝ Παροχές.

      Πρώτα και Κύρια, οι Κάτοικοι των Νησιών Είναι Άξιοι της Μοίρας τους για Όλο Αυτό που Συμβαίνει. Ας Αποφασίσουν επί τέλους να Πάρουν το Νόμο στα Χέρια τους.

      Ας Αρχίσουν ΠΡΩΤΑ από τους Υπαλλήλους των ΜΚΟ και Μετά να Απωθούν Όλους τους Λαθρο-Μετανάστες να ΜΗΝ Αποβιβάζονται στις Ακτές. Οι Κάτοικοι των Νησιών θα Πρέπει να Οδηγούν τις Βάρκες Πίσω στα Διεθνή Ύδατα και να τους Αφήνουν Εκεί, και ας Πηγαίνουν από την Τουρκία να τους Σώζουν.

      Και Είναι Επίσης Βέβαιο Ότι Όταν και η Υπόλοιπη Ελλάδα Διαπιστώσει τις Σοβαρές Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών στα Νησιά, Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ, θα Τρέξουν να Βοηθήσ

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Πριν 2 χρόνια οι σαμιωτες έλεγαν οτι οι πρόσφυγες είναι ήσυχοι και δεν πειράζουν κανέναν. Τώρα είναι οι μπελάδες!!!!

    3. είναι αγά, όποιος σας έλεγε για λάθρο εποικισμό τον λέγατε φασίστα και θήλαζατε τα προσφυγόπουλα για να πάρετε Νόμπελ, τελικά πήγατε τα αγχίδια μου.

    4. τα κόκκινα νησιά πρέπει να καιγονται διότι είναι ήδη αλλοιωμένα από τους κομμουνιστές.

    5. Ολοι μπλα-μπλα-μπλα-μπλα και τίποτα δεν κάνετε…Τι περιμένετε από την εκάστοτε κυβέρνηση? Ο τόπος είναι δικός σας δεν ανήκει στον εκάστοτε κυβερνώντα τι περιμένετε λοιπόν? Σας ξεβράκωσαν και ακόμα κάθεστε ραγιάδες?

    6. Για τα λάθη των πολλών θα την πληρώσουν οι λίγοι και για τα λάθη των λίγων οι πολλοί δεν θα κάνουν τίποτα. Τελειώσαμε δεν μένει να ηχήσουν οι σειρήνες.

    7. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΠΗΔΗΞΕΙΣ !

    8. Γιατί οι τοπικές κοινωνίες δέχεσται τον εποικισμο του τόπου σας, γιατί δέχεσται να σας κλέβουν να σας απειλούν και δεν αντιδράτε κύριοι? Δεκάδες μέρη στην Ελλάδα είχαν επιλέγει για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες δεκάδες φορές το πήραν πίσω. Αναρωτηθηκατε το γιατί? Γιατί ο κόσμος αντεδρασε συγκρούστηκε κυνήγησε ΜΜΕ και μκο που του ασκούσαν ψυχολογικό πόλεμο. Τι στο καλό, τι περιμένετε αφού βλέπετε πως σας δουλεύουν. Ξεσηκωθειτε, τουλάχιστον σεβαστείτε και προστατέψτε τα παιδιά σας, κάντε κάτι. Όσο δεν αντιδράτε τόσο ποιο πολλοί θα έρχονται. Η κυβέρνηση λόγω εε και Γερμανών ίσως να μην μπορεί να κάνει περισσότερα, αναγκάστε τους λοιπόν να κάνουν.! Εσείς τους δέχεστε στο νησί σας και αφού δεν αντιδράτε σημαίνει πως η κατάσταση σας αρέσει. Εξεγερθειτε αντιδράστε για να έχετε το δικαίωμα να ζητάτε βοήθεια. Προσοχή, η ψυχολογική βία και ο συναισθηματικος πόλεμος που δεχθήκατε είναι μεγάλος, αντιδράστε και παλέψτε. Οποία τοπική κοινωνία αντέδρασε και νίκησε πάντως, όποιο μμε ή μκο τους έλεγε φασίστες ρατσιστές και
      ασκούσε ψυχολογική βία εναντίον τους , τους κυνηγουσαν και τους τσακιζαν. Καλη τύχη.

    Comments are closed.