ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!- «ΈΦΥΓΕ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ…». «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ». ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ: «ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…». (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    35xronos-covid-630x371

    Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Έχουμε σοκαριστεί» δήλωσε  ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.
    «Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του. Χωρίς καμία ένδειξη. Ο ασθενής είχε τον πυρετό του, χωρίς όμως να εμπνέει κάποια ανησυχία. Και ξαφνικά έφυγε… Σαν να …ανατινάχθηκε. Είναι τραγικό γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ούτε να χορηγήσουμε κάποιο φάρμακο και να προλάβουμε την κατάσταση». Με τα λόγια αυτά περιγράφουν στο ethnos.gr γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες στιγμές πριν καταλήξει τα ξημερώματα της Τρίτης ο άτυχος 35χρονος.

    Γιατροί και νοσηλευτές δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγική τροπή που πήρε η νοσηλεία του 35χρονου. «Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους στο νοσοκομείο. Έχουμε σοκαριστεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την τραγωδία. Οι προστατευτικές στολές που φοράμε είναι πολύ βαριές και δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο μας. Στάζουμε από τον ιδρώτα» δήλωσε στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.

    Ο άτυχος 35χρονος, ο οποίος ήταν ξυλουργός και πατέρας ενός παιδιού, νόσησε πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε, αρχικά, ήπια συμπτώματα. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε και εκεί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοοκομείου, ωστόσο, από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, ραγδαία, και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πνευμονία που προήλθε από τον κορονοϊό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ενώ το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό. Ο 35χρονος δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου. Ο 35χρονος ζούσε στην Θεσσαλονίκη, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του 39χρονου Γερμανού καθηγητή ο οποίος έχασε την ζωή του στην Κρήτη και δεν έπασχε επίσης από υποκείμενο νόσημα.

    Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 35χρονου.

    Σοκαρισμένος είναι και ο παππούς του άτυχου άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 τόνισε πως ο εγγονός του δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ.

    «Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του.

    »Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα!

    »Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο.

    »Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί.

    »Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό».

    Στη συνέχεια συντετριμμένος δήλωσε:

    «Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε.

    »Καλά είσαι;»

    »Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί», λέει.

    »Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».

    Για το “χρονικό” του θανάτου του 35χρονου από τον κορωνοϊό μίλησε στον ΣΚΑΪ η πεθερά του, καταγγέλλοντας αδιαφορία από στελέχη του ΕΟΔΥ αλλά και όσους τoν επέβλεπαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς Θεσσαλονίκης.

    Έκανε λόγο για “νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας και γυμναζόταν”. “Το κράτος μας άφησε αβοήθητους κανένας δε μας βοήθησε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

    “Βρισκόμαστε σε σοκ… Μέχρι την Παρασκευή δούλευε ο γαμπρός μου. Την Παρασκευή το βράδυ είχε ρίγος. Το Σάββατο το πρωί έκανε πυρετό 38. Κατέβηκε με κομπρέσες κλπ έπαιξε με την μικρή τον είδα στο μπαλκόνι να κάθεται με την κόρη του να παίζουν. Είμαστε σε καραντίνα, δεν βγαίναμε πουθενά, το παιδάκι το παίζανε στο μπαλκόνι οι γονείς. Το βράδυ ξανάκανε πυρετό 38,5, βάλαμε πάλι κομπρέσες”.

    “Την Κυριακή παίρνουν τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ, και τους λένε πρέπει να καθίσετε σπίτι σας ‘3 μέρες και θα δούμε μετά.’ Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται στον ΕΟΔΥ, πρέπει να είναι ανεύθυνοι ο άνθρωποι, γιατί δεν γίνεται να το λένε αυτό. Ενημερώνει η κόρη μου αν είναι κάτι σοβαρό να πάνε στο νοσοκομείο γιατί υπάρχει 1,5 έτους κοριτσάκι. Πήραμε γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα λέει μπορεί να είναι ίωση και μας έδωσε αντιβίωση τηλεφωνικώς”.

    “Τον πήγα εγώ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος… Το κράτος μας άφησε αβοήθητους κανένας δε μας βοήθησε. Στο νοσοκομείο πήγε περπατώντας, στην εισαγωγή είχε 38 πυρετό και 95 οξυγόνο. Μόνο ο πυρετός του ήταν… Μας είπαν ‘θα περιμένετε μόνο αν έχετε σύμπτωμα θα κάνετε το τεστ. Το παιδί ήταν τόσες μέρες με πυρετό. Αδιαφορία πλήρης. Τού κάνανε 2 τεστ βγήκαν αρνητικά”.

    “Την Πέμπτη απόγευμα τον πάνε στο Γεννηματά και του κάνουν αξονική και βλέπουν πολύ βαριά πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Παρασκευή το βράδυ, 12 η ώρα, μας παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός ότι θα τον διασωληνώσουν και θα τον κατεβάσουν στη ΜΕΘ γιατί είχε επιδεινωθεί η κατάσταση του, αλλά από την Πέμπτη είχαν αρχίσει να του βάζουν οξυγόνο. Απαράδεκτοι στη ΜΕΘ μια φορά επικοινωνούσαμε μαζί τους, το μεσημέρι, για να μας πουν τι θα γινόταν και για άλλη επικοινωνία μας είπαν ‘δεν επιτρέπεται’.

    “Ήταν νεότατο παιδί, δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας και γυμναζόταν… Όταν απεβίωσε ο γαμπρός μου μάς είπαν ότι πρέπει να κάνουμε το τεστ κι ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μου…” δήλωσε ακόμη η μητέρα της συζύγου του άτυχου άνδρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. ειναι αυτο που λεμε- Δεν καπνιζε, δεν επινε, πεθανε υγειης…
      Τι να πει κανεις…Παντως μαγκες βρωμαει η δουλεια…ή του δωσανε κανα κοκτεηλ για να πειραματιστουνε και
      τον στειλανε αδιαβαστο, ή κατι αλλο συμβαινει…Σιγουρα παντως μετα απο αυτο, ξερετε τι θα μας πουνε μεθαυριο?? Μεσα στα σπιτια σας μεχρι νεωτερας…και οποιος κουνηθει την γαμησε…
      και το μονο αντιδοτο σε ολο αυτο που μας ετοιμαζουν ειναι ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ…μονο ετσι θα φυγει ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…εχει πλεον μεταλαχτει και “στελνει” και νεους ανθρωπους για μας φοβερισουν…οσοι καταλαβαν καταλαβαν….Δειτε ρε σεις τι γινεται στην Αμερικη..
      εχουν ξεχυθει στους δρομους και φωναζουν γιατι καταλαβαν που παει το πραγμα…ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ…

    2. Να ζητήσει η οικογένεια νεκροψία-νεκροτομή για να βρεθούν τα πραγματικά αίτια.

      1. Τι λες φιλαράκι;ο who ξέρεις τι είναι; Mafia.Απαγορευεται να τον αγγίξει οποιοσδήποτε από την στιγμή που θα πουν και καλά οι είχε κορονογιο.Που βέβαια δεν υπάρχει.Απο την αρχή λέμε δεν υπάρχει κορονοιος, μεγάλη κονομα παγκόσμια,και αύριο πείνα πείνα πείνα, Εύχομαι να είσαι καλά και να βγω ψεύτης.Αλλα δεν νομίζω και θαύματα δεν γίνονται…

    3. Αυτο, με τα Τρολλια – Καρακολια, του διαδικτυου, ειναι απιστευτο! Εχουν επιστρατευσει ακομα και το μνι, τσις μανας τους.
      Μαλλον εκπαιδευτηκαν, απο: Ε.β.ραιοι χρηστες, του διαδικτυου, που πληρωνονται, για να διαδιδουν και να υποστηριζουν, την Ι.σ.ρα.ηλινη Προπαγανδα!

    4. Αφού προσκυναγε τον Αλλάχ ας έτρεχε ο Αλλάχ να τον βοηθήσει!
      Εμείς,γι’αυτό παρακαλούμε-ημερα και νυχτα- τον αληθινό Θεό ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να φυλάει την αθανατη ψυχή μας και να μην επιτρέψει τον πρόωρο θάνατο μας διοτι-οπως λέω εγω- ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ.ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΘΡΟΝΟΥ.
      Ο Κύριος να συγχωρέσει την ψυχή του.Αλλωστε ο καθένας μας,δεν θα κριθεί από την θρησκεία του αλλά από τά έργα πού διέπραξε.
      ΑΝΩΝΥΜΕ που γράφεις νά λέμε Αλλάχ καί όχι Θεός, αυτά..στον Βαλλιανατο… Όχι εδώ μέσα..Εδώ δεν είναι κοβα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Νουδουλα!
      Η προπαγάνδα αλλού..

    5. Ο ιός ξέφυγε από παρακρατικό εργαστήριο της Αμερικης. 1.000.000€ αποζημίωση ανά οικογένεια θύματος από το αμερικανικό αριστερόστροφο παρακράτος. Μόνο αυτό θα τους πονέσει. Αν συμφωνείτε αναμεταδόστε το.

    6. Κατ αρχάς συλλυπητήρια στους οικείους του.
      Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μαθευτούν τα εξής :
      α) Ποιό συνδυασμό φαρμάκων του έδωσαν και σε ποιά δοσολογία ? (Είναι γνωστές οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ χλωροκίνης και ορισμένων αντιβιοτικών)
      β) Γινόντουσαν τακτικές αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστώνεται η πορεία του ? Πχ. θρομβώσεις? Λευκά?
      γ) Μπορούν επι τέλους να εξεταστούν οι δικοί του και με όσους είχε επαφή (πχ πελάτες) για κορωνοϊό ? Με όσα μας λένε οι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς είναι τόσο κολλητικός που θα έπρεπε να έχει κολλήσει όλη η πολυκατοικία πλέον… Τώρα γιατί αυτοί πάνε χωρίς μάσκες σε γύφτους, στο Κρανίδι κλπ είναι άλλο θέμα.
      δ) Υπάρχει κληρονομικό ιατρικό ιστορικό που δεν έγινε γνωστό ?
      ε) Μπορεί να γίνει επι τέλους νεκροψία (άρση απαγόρευσης) να φανεί αν υπήρχε καρδιολογικό πρόβλημα που δεν είχε αντιληφθεί ο θανών λόγω αμελείας ?
      στ) Οι ξυλουργοί συχνά πυκνά αποκτούν περίεργες ασθένειες λόγω των ρινισμάτων ξυλείας που εισπνέουν. Τα ξύλα που χρησιμοποιούν είναι ποτισμένα με διάφορα φάρμακα, συντηρητικά, κλπ χημικά, ενώ υπάρχουν και αφ εαυτού δηλητηριώδη δένδρα. Τηρούσε κανόνες ασφαλείας στο εργαστήριό του ?
      Γενικότερα, με ηπαττίτιδες, HIV κλπ μεταδοτικές λοιμώδεις ασθένειες, ΔΕΝ είχαν κλείσει τα Νεκροτομεία. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ???????????
      Αν δεν ξανανοίξουν τα νεκροτομεία, πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες για διάφορους θανάτους.
      Τυχεροί οι γιατροί που τα λάθη τους τα βλέπει το χώμα, ενώ των μηχανικών τα βλέπει ο Ήλιος είχε πεί μιά ψυχή…

      1. Γιατρέ μου όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει μόνο που δεν θα μπορέσουμε να το αποδείξουμε.Ποιός έχει σειρά;

    7. Από το Κλανιδι όμως πήραν άμεσα το 17χρονο αλλοδαπό με το που έκανε πυρετό σε εισαγωγή νοσοκομείο…οι υπόλοιποι Έλληναρες ας ψοφισουν στην πνευμονία πυρετό σπίτι τους και στη βδομάδα αφού κλείσει για τα τα μάτια του κόσμου όταν πια είναι αργά … δήθεν σε δέχονται νοσοκομείο!! Όπως το παλικάρι του θέματος το οποίο υπό άλλες συυ θα ζούσε τώρα!

    8. Λοιπόν, επειδή διαβάζω εδώ μέσα κάποια σχόλια έχω να πω τα εξής. Ο φανατισμός των δήθεν θρησκόληπτων εδώ μέσα μόνο αθώος δεν είναι μα αποτελεί έναυσμα και πρόφαση να ασκηθεί ποταπή επιρροή και τρομολαγνια . Κανείς ευλαβικος άνθρωπος δεν βρίζει συνανθρώπους και κυβερνήσεις που μάλιστα επιτυγχάνουν άριστης αποδεδειγμένα διοίκησης. Ο τρόπος που εδώ μέσα σχολιάζουν δήθεν κάποιοι “θεοσεβουμενοι” που τους στερούν δήθεν τη θρησκεία τους (να υπενθυμίσω πως ο σωστός θρησκευόμενους άνθρωπος έχει μάθει να προσεύχεται και να επικοινωνείτε και από το σπίτι του ή και από κάποια έρημη τρύπα αν θέλει) δείχνει μόνο φανατισμό και νοσηρότητα. Οι συνθήκες που ζούμε ασφαλώς δε είναι ευχάριστες, είναι παγκόσμιες και απαραιτητες χρειάζεται υπομονης για το κοινό καλό. Οι δήθεν λοιπόν αυτοί θρησκόληπτοι κυρίες και κύριοι είναι οι λεγόμενοι χρυσαυγιτες σε πλειοψηφία (οι υπολοιποι είναι απλά πυρπολημενοι εγκεφαλικά …ενσωματώνοντας συχνά και μάζα ακαματηδων κουμουνιστων-σφυριζεων ή πασοκιων… πυρπολημενοι είναι και αυτοί ούτως η άλλως)
      Πάψτε το θεατριλικι λοιπόν δήθεν πατριώτες και δήθεν θεοσεβουμενοι…το τελευταίο που αληθινά σας νοιάζει είναι η θρησκεια και η πατρίδα…σας απασχολεί μονάχα ο κωλος σας η βολεψια και η φθονεροτητα σας σε συνδυασμό με τα κομματικά συμφέροντα. Κανείς άνθρωπος του Θεού δεν μπαίνει εδώ μέσα να παριστάνει τον Άγιο Γρηγόριο και όχι μόνον έχοντας τέτοιου προκλητική συμπεριφορά συνάμα. Αυτά είχα να πω ,
      συμπλεγματικα όντα μερικοί…

    9. Σταματήστε τις ύβρεις για καλό παράδεισο και να τον αναπαύσει ο θεός … ο Μουσταφα ήταν μουσουλμάνος. Αν θέλετε να εκφράσετε την λύπη σας να το κάνετε σωστά. Να λέτε ο Αλαχ να τον υποδεχθεί , και όχι ο θεός να τον αναπαύσει. Λίγος σεβασμός στις άλλες θρησκείες δεν θα σας βλάψει.

    10. Καποιες φορες ειναι και ηεπιπολαιοτητα των γιατρων Σου λεει νεος ειναι θα του περασει Ο συζηγος μου πηγε για μια επεμβαση στο δακτυλο του ποδιουτου και ενω μου ειπαν οτι σε δυο μερες θα βγει απο το ΝΝΑ πεθανε γιατι αδιαφορησαν οταν τους ειπα οτι ειχε
      δυσφορια και δεν τον εξετασαν και τον αφισαν να πεθανει απο αμελια ΟΘΕΟΣναΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ

    11. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό παράδεισο να έχει το παιδί. Λέω εγώ τώρα αν μας συμβεί κάτι (ου μη γένοιτο) και πάρουμε στον ΕΟΔΥ τηλέφωνο τι γίνεται;;;

    12. Καλο του ταξίδι και κουράγιο στην οικογενεια. Τοσο κρίμα να φεύγουν νέοι ανθρωποι, για όποιον λογο κι αν φεύγουν. Εχουν ολη την ζωή μπροστά τους και ξαφνικά κόβεται το νήμα. Ετςι ξαφνικά και πολλες φορές χωρις λογο. Καλο παράδεισο στο παλικάρι.

    13. ΚΑΡΑΚΑΡΓΙΟΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
      ΤΖΑΜΠΑ ”ΣΤΕΙΛΑΝΕ” ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

    14. Εισαγγελέας υπάρχει για το αληταριό του ΕΟΔΥ? Τους έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα και αυτοί απαντούσαν ότι είναι απλή ίωση και να κάτσουν σπίτι. Τα ίδια που έλεγαν στη 40χρονη!!!!

    15. Ο ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο HillBilly ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΣΕΚΑΠ; Ή ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ;

    16. Συλληπητήρια στην οικογένειά του και ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Δεν υπάρχουν λόγια.. απλά κουράγιο στους δικούς του και εάν υπάρχει ολιγοωρία ή οτιδήποτε μεμπτό εύχομαι να φανερωθεί και να υπάρξει δικαιοσύνη.

    17. Δεν σου κανουν το τεστ σου λενε κατσε σπιτι το ειχα πει ειναι χασαπηδες 3 μερες ειναι η πιο κρισιμες αν του δινανε χλωροκινη με υψηλες δοσεις βιταμινη C ισως να ειχε σωθει.

      Τα τεστ τα φυλανε για τους τουριστες και τους λαθρο.

      1. Από το Κλανιδι όμως πήραν άμεσα το 17χρονο αλλοδαπό με το που έκανε πυρετό σε εισαγωγή νοσοκομείο…οι υπόλοιποι Έλληναρες ας ψοφισουν στην πνευμονία πυρετό σπίτι τους και στη βδομάδα αφού κλείσει για τα τα μάτια του κόσμου όταν πια είναι αργά … δήθεν σε δέχονται νοσοκομείο!! Όπως το παλικάρι του θέματος το οποίο υπό άλλες συυ θα ζούσε τώρα!

    18. Ο ιός ξέφυγε από κρατικό εργαστήριο της Κίνας. 1.000.000€ αποζημίωση ανά οικογένεια θύματος από το κινεζικό κράτος. Μόνο αυτό θα τους πονέσει. Αν συμφωνείτε αναμεταδόστε το.

      1. Ο ιός ξέφυγε από κρατικό εργαστήριο της Αμερικης. 1.000.000€ αποζημίωση ανά οικογένεια θύματος από το αμερικανικό αριστερόστροφο παρακράτος. Μόνο αυτό θα τους πονέσει. Αν συμφωνείτε αναμεταδόστε το.

    19. Απο εδω και εμπρος οτι περιστατικο συμβαινει με νεα ατομα θα το θετουν ως επιχειρημα να μας κλεινουν μεσα και να μας σπερνουν τον φοβο καθε χρονο στην Ελλαδα πεθαινουν 20.000 νεαρα ατομα απο ανακοπη καρδιας και αλλες ασθενειες ποτε κανεις δεν εκανε καποια κουβεντα τωρα ολα χρεωνονται στον κορωνοιο !!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ !!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!! το μακελειο να σταματησει να μιλαει για ΧΤΙΚΙΟ ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ;Ν ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ 98 >% ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ!!ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΙΟ ΧΤΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΦΟΒΟ!!

      1. …καθε χρονο στην Ελλαδα πεθαινουν 20.000 νεαρα ατομα απο ανακοπη καρδιας ….

        MH ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΦΙΛΟΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
        ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ

      2. Είσαι κοντά στην αλήθεια φίλε μου.Μου αρέσει αρκετά ο τρόπος που σκέφτεσαι, αλλά πάρτο λίγο αλλιώς…το τσιπακι,το σκατακια το χάραγμα αυτά δεν είναι τρομοκρατία τρομοκράτηση τρομολαγνεια; Το τσιπακι υπάρχει χρόνια τώρα να μην σου κάνω αναλύσεις..ο κόσμος βαδίζει σε βούρκο χρόνια τώρα.Κατηγορει όχι τον εαυτό του όμως τους άλλους.Ειναι πεθαμένος και δεν το ξέρει.Αυτο που φοβούνται όσοι κάνουν κουμάντο και σχεδιάζουν το μέλλον μας είναι η νέα τάξη πραγμάτων.Δεν τους βολεύει, δεν θέλουν ο άνθρωπος να πάει μπροστά.Θελουν σκοτάδι, εκμετάλλευση, πόνους, πείνα δυστυχίες.Πρωτοι και καλύτεροι οι Φαρισαίοι το παππαδαριο όλοι τους.Και σε όλες τις θρησκείες.Δεν μπορεί να αγαπούν τον δήθεν θεό, και να θέλουν τα μυαλά μας υποταγμένα..Η νέα τάξη πραγμάτων που θα τελειώσει το σκοτεινό παρελθόν θα έρθει όταν το θέλει ο θεός.Εκεινος ξέρει πότε είναι το πληρωμα του χρόνου.Τα συμφέροντα ατομικά και παγκόσμια στην πλειοψηφία τους δεν το θέλουν.Θα τους πάρει τις κουτάλες αδερφέ,το κατάλαβες;Αν δεν το κατάλαβες η αποκάλυψη που επικαλεισαι δεν λέει ότι ξαφνικά θα πλανηθει κάποιος…ήδη πλανεμενοι οι περισσότεροι σε φανατισμό εγωισμό κακία.Το χάραγμα είναι το τι σκατά έχουμε μέσα μας.Μη μου πεις ότι όσοι λέγονται χριστιανοί ότι είναι κι ολας.Ουτε Ένας στο εκατομμύριο.Υποκριτες.Μισανθρωποι.Την επόμενη ο κύριος θα έρθει αποκλειστικά για αυτούς,όχι να τους συγχωρέσει, αλλά να τους συντρίψει άπαξ και δι απαντος..

    20. Αν ηταν λαθρομεταναστης
      θα στελνανε δεκα γιατρους
      και θα κανανε το παν νατον κανουν καλα
      γαι να δειξουν τι καλοι δολοι και πιστοι ειναι
      απεναντι στην ΕΕ που τους εδωσε τα 700 εκατομυρια.
      Μην περιμενετε ελεος απο πολιτικους προδοτες
      τα χειροτερα ερχοντε

    21. Συλλυπητήρια στους οικείους του.Καλημερα αγαπητό μακελειό..Εγώ δεν θα γράψω ότι μου κατεβάσει η γκλάβα μου αλλά από ένστικτο και εμπειρικά έχω την αίσθηση ότι οι γιατροί κάνανε μαλακία και το στείλανε το παιδί με ” λάθος “χορήγηση φαρμακολογίας..Η μάλλον όχι λάθος όσο” όχι επιτρεπτή”…Ας μη κολλάμε στον ορισμό.. Η γνώμη μου είναι οτι αν ξαφνικά σου δώσουν αγωγή για οροθετικούς η κάποια πανίσχυρα φάρμακα χωρίς να έχεις θέμα,παίζει να σου δημιουργήσουν επιπλοκές ειδικά αν είσαι καθαρός οργανισμός..Αφετέρου οι γιατροί χεσμένοι από το αποτέλεσμα και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει νεκροψία θα την βγάλουν καθαρή από κάθε νομική άποψη.

    22. Εμενα παντως μου ζητησαν.με επιμονη και απειλες να μου κανουν τεστ και αρνηθηκα. Σε 2 μερες ημουν καλα. Εχω ακουσει οτι πιθανον στα τεστ υπαρχει
      επικινδυνη ουσια, επιτηδες μηπως;
      Προσεξτε ειναι η γνωμη μου τι παιζει;

    23. Θα παρακαλέσω οποίος γράψει σχόλιο να μην γράφει ότι του κατέβει ή ότι θεωρεία έχει στο μυαλό του… είμαι από την ίδια πολυκατοικία που πέθανε το παλικάρι και εδώ είμαστε πολύ στεναχωρημένοι …αλλά από χθες ο καθένας γράφει ότι του κατέβει στο διαδίκτυο λες και άμα αποδείξει ότι δεν πέθανε από τον ιό όλα θα είναι καλά ή θα φανεί εξυπνότερος, εμείς χάσαμε έναν που όλοι όσοι τον ήξεραν είχανε να πουν ένα καλό πράγμα, ένα παιδάκι έχασε τον μπαμπά του και μια νιόπαντρη τον άντρα της, και υπάρχουν άτομα που πατάνε πάνω του για να περάσει το δικό τους…ο άλλος λέει “έπαθε έμφραγμα ακουσα και δεν ήταν ποτέ άρρωστος” ή άλλη λέει “το σπίτι ήταν ακατοίκητο εδω και χρόνια” ο άλλος έγραψε “τον παρουσιάζουν σαν άρρωστο ενώ δεν ήταν και απλά τον δήλωσαν έτσι” και ότι άλλη παπαριά υπάρχει

      Μάλλον εάν δεν χτυπήσει την πόρτα μερικών δεν θα βάλουν μυαλό και δεν θα πιστεύουν τίποτα

      1. Ρε συ γείτονα ,όλος ο κόσμος στεναχωριεται όταν πεθαίνει κόσμος και ειδικά νέος και αφήνει πίσω γυναίκα και παιδί ορφανό.
        Αλλά πάντα υπάρχει και ένα :αλλά, η ένα ίσως, στη μέση για το πως έφυγε έτσι ξαφνικά ο νέος.
        Είχε κάνει ποτέ τσεκ απ να δει πως είναι η υγεία του;
        Πιο πάνω διαβάζω πως δεν είχε πάει ποτέ του σε γιατρό.
        Εγώ γνώριζα άτομο που έπεσε να κοιμηθει το βράδυ και δεν ξαναξυπνησε.Πηγε από καρδιά στον ύπνο του.
        Και ήταν υγιής,δεν κάπνιζε,νέος άνθρωπος.Αλλα δεν είχε πάει ποτέ στη ζωή του σε ένα γιατρό να κάνει ένα τσεκ απ.(αυτός δεν είχε ούτε ίωση όταν πεθανε)
        Και εγώ νέος άνθρωπος στο γιατρό δεν έχω πάει ποτέ, δεν καπνίζω,και πιάνω την πέτρα και τη στιβω.
        Δεν έχω πάει ποτέ όμως σε γιατρό για τσεκ απ μήπως βρουν κάτι.
        Και σαν εμένα στη χώρα είναι χιλιάδες σίγουρα.
        Ξέρεις πόσοι χιλιάδες έχουν διαβήτη και δεν το γνωρίζουν;
        Δεν τα λέω εγώ αυτά.
        Οι επιστήμονες τα λένε.
        Τα γράφω αυτά γιατί ο ιός αυτός είναι ύπουλος, σαν τον ιό των υπολογιστών οπως βρίσκει κενά ασφαλείας και ευπάθειες του συστήματος και τα εκμεταλλεύεται.
        Έτσι λειτουργεί ίσως και ο κορονα-ιος βρίσκει τις αδυναμίες του κάθε οργανισμού καρδιά,νεφρά,σακχαρώδη διαβήτη κλπ και μας στέλνει αδιαβαστους.
        Έχουμε χάσει και γνωστό από Η1Ν1 πριν χρονια που ήταν παχύσαρκος και διαβητικός.Αν δεν είχε τα 2 αυτά κακά και τον κολαγε η ίωση τώρα θα ήταν μαζί μας.
        Εγώ δεν πάω να αποδείξω τίποτα απλά υποθέσεις κανω, αλλά κάποιοι άλλοι θέλουν ίσως να παρουσιάζουν τα γεγονότα κάπως διαφορετικά από ότι είναι.

      2. Εσύ, λοιπόν, που είσαι γείτονας, για να μη διαβάζεις το μακρύ και το κοντό μας, γιατί αποφεύγεις να πεις απο τι πέθανε;

        1. Έγινε ακριβώς αυτό που λένε στην τηλεόραση, ήταν άρρωστο το παιδί, δεν έπεφτε ο πυρετός, ο ΕΟΔΥ έλεγε “δεν έχει κατι”, πήγε στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε κορονοιός μετά από 3 τεστ και είχε επιπλοκές και πέθανε

          Δεν ξέραμε που πέθανε, το πρωί από τους δημοσιογράφους της voria.gr το πρωί το μάθαμε επειδή ήταν κάτω και ρωτούσαν γι’αυτόν

      3. Πεστα φιλε…
        Εγω μενω Σταυρουπολη και εχει συγκλονιστει ολη η περιοχη.
        Κριμα στο παλληκαρι που “εφυγε” τοσο νεο, κριμα στη γυναικα του και στο μωρο που θα μεγαλωσει χωρις μπαμπα.
        Τα γραφω αυτα και κλαιω.
        Ξερω πως ειναι να “φευγει” νεος γονιος και να αφηνει ορφανα.
        Καλο Παραδεισο να εχει το παιδι…και συλληπητηρια στους δικους του.

    24. Κρίμα το καημένο το παιδί κι είχε
      και μικρό παιδάκι.Ο Θεός να το
      αναπαύσει.
      Πάντως η θεία δίκη που δεν αφήσανε τους Έλληνες Χριστιανούς να κάνουν Ανάσταση
      και να κοινωνήσουν τους τιμώρησε
      και χάλασε την εικόνα του σωτήρα
      που με τόσο ζήλο χτίζανε μέχρι
      τώρα.
      Εύχομαι ο άδικος θάνατος αυτού
      του παιδιού να γυρίσει πανω τους
      και να τους καταστρέψει.

      1. Μαρία καταλαβαίνεις τι λες..η θεία δίκη ( δηλαδή ο Θεός) τιμώρησε την κυβέρνηση (παίρνοντας έναν νέο άνθρωπο).αλλά μετά λες ότι είναι άδικος ο θάνατος του, άρα δεν επήλθε θεία δίκη, άρα ο Θεός ήταν άδικος που τον πήρε κ τιμώρησε έτσι την κυβέρνηση.Νομίζω πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα.

      2. Πολύ χριστιανικό αυτό που εκφράζετε,Αν ζούσε ο Ιησούς θα ερωτεύονταν το μυαλό σας…

    Comments are closed.