ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΥΤΙΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ”

    Κοινοποίηση:
    georgiadis-aftias-skai-735x459

    Για το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό τοποθετήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώντας ότι «τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό».

    «Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης στον ΣΚΑΪ.

    Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η ΝΔ υλοποιεί με αυτό τον τρόπο μια βασική προεκλογική της δέσμευση στο προσφυγικό. Είπε επίσης πως πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο που «χρειάζεται κάποιο χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει».

    Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι εργαλειοποιεί  το μεταναστευτικό για πολιτικούς λόγους, ενώ προανήγγειλε μαζικές επελάσεις από το 2020.

    «Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να κάνει πολιτική. Το ξέραμε. Αυτός είναι ο Ερντογάν. Αυτόν έχουμε δίπλα μας. Το θέμα είναι εμείς πως θα χειριστούμε το ζήτημα. Με την αλλαγή του νόμου και του κλειστού τύπου κέντρα θα αρχίσουν οι μαζικές απελάσεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ !

      ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΙΚΟΙ !
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !

    2. ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΕΕΕΕΕΕΚΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ… ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ;;;;;;;;ΤΑ ΒΑΤΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΧΛΩΡΑ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΡΕΕΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ;;;;;ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΓΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ /ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ;;;;;;….ΡΕ ΑΡΠΑΞΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΝΑΡΟΣΤΥΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΟΜΑΝΤΛΑΡΑΣ Κ ΜΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    3. Μην τους πιστεύετε να τους διώξουν όλους από τα νησιά και στα κλειστά κέντρα να μπουν όλοι οι πολιτικοί που μας πούλησαν.

    4. Το καλύτερο θα είναι να βάλουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, και 10 μεγάλο οικογένειες σε αυτά τα κλειστά κέντρα μπας και δούμε άσπρη μέρα..

    5. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ…ΜΟΝΙΜΑ…ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ

    6. Το σχεδιο ειναι καλα οργανωμενο και δεν προκειτε να χαλασει αν δεν χυθει αιμα.Πριν 15 χρονια αρχισε η εκαθαριση των ναρκοπεδιων του εβρου με την συμμετοχη πολλων ΜΚΟ που προσλαμβαναν ιδιωτικες εταιριες ναρκαλιευτων ωστε να ανοιξει και να ειναι ετοιμος ο δρομος.Κοιμομασταν ολοι μας.Τωρα ειναι αδυνατον να ελεχθουν οι μουσουλμανοι και για την μεγαλη εισβολη απο τον εβρο τα καναλια τηρουν σιγη ιχθυος.Σε λιγο θα ιδρυθουν πολεις μειονοτητων με δικους τους νομους και ανεξαρτητες οικονομικες ζωνες που δεν θα υπαγονται στο κρατος αλλα στην διεθνη κοινοτητα.Σε 20 χρονια με στοιχεια της στατιστικης υπηρεσιας γεννησεων οι μουσουλμανοι στην ελλαδα θα ειναι περιπου 6 εκκατομυρια και μαλιστα μεταξυ 18 και 35 ετων σε ενα κρατος γεροντων 9 εκκατομυριων ελληνων.θα απαιτουν και θα πετυχαινουν οτι θελουν.Δεν υπαρχει σωτηρια,ΤΕΛΟΣ.

      1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 9000000 ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

    7. Δεν γνωρίζουν να διαχωρίσουν τους αληθινούς πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμη χώρα, από τους λαθρομετανάστες,δεν γνωρίζουν να μοιράσουν δυό γαιδουριών άχυρα που λέει ο σοφός λαός,και θέλουν να κυβερνήσουν ένα έθνος-χώρα-κράτος.(προσκυνημένοι εβραιομασονοι).Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν χάσει τα χαρτιά τους ο,τι θέλουν δηλώνουν ,ΕΝΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ…Κάθε καρυδιάς καρύδι έχει έρθει εδώ,όλοι οι καταζητούμενοι από τρίτες χώρες…Υπήρχαν Προθυπουργοί-υπουργοί με α@@@@@α ,αυτοί όλοι και οι 301 είναι α@@@@@α προθυπουργοί-υπουργοί…

    8. Αντί να φυλάσσουν τα σύνορα κάθονται και μιλάνε για κλειστά κέντρα λες και αυτοί δεν θα βρίσκουν τρόπους να το σκάνε και να περιφέρονται κλέβοντας και ρημάζοντας τους Έλληνες. Πόσο πια αιθεροβάμων είναι αυτή η κυβέρνηση! Είναι σαν να μας λένε ότι ένας νοικοκύρης δεν πρόκειται να κλειδώνει την πόρτα του σπιτού του, αλλά θα κρατάει μητρώο όπου θα αναφέρει κάθε παρείσακτο ληστή που θα εισβάλει σε αυτό και με αυτόν τον τρόπο θα κρατάει σε έλεγχο τους ληστές.

    9. Ότι πιο σαθρό έχει να επιδείξει το πολιτικό σύστημα είναι αυτή η ΛΕΠΡΑ που ονομάζεται άδωνις. Πρώτα μας τους φέρανε αυτοί του δημοκρατικού τόξου, όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου, δημιούργησαν το πρόβλημα και τώρα μας λένε καλύτερα ανοιχτά τα κέντρα παρά κλειστά. Δηλαδή μας προτείνουν λύσεις κατά το δοκούν. Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Εγώ τους προτείνω να πα να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ αυτοί μαζί με τους λαθρό και τη κομματική πελατία τους με τα κομματόσκυλα τους και να ξεκουμπιστούν φεύγοντας από τη χώρα όλοι τους. Όσο για τα κέντρα αυτά θα τα κάνουμε ξενοδοχεία τουριστικά ή οτιδήποτε άλλο παρά να έχουμε τριτοκοσμικούς ουρακοτάγκος και γουρουνίσια σαπρόφυτα τύπου γεωργιάδη που δεν είναι τίποτε άλλο από ΑΜΩΡΦΟΤΟ σκουλήκι, ένας χλεχλές απατεώνας. Αυτά άδωνι μωρόχαβλε.

    10. O ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ…ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ Π…ΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΗ

    11. Κοροιδευουν τον κοσμο κανονικα. Εχουμε περιπου 100.000 λαθρο στην χωρα, ερχονται κατα μεσο ορο 500 ατομα σε ολα τα νησια και θα χωρεσουν αυτοι ολοι σε κλειστα κεντρα? Τις απελασεις που λεει που θα τις κανει , αφου οι χωρες τους δεν τους δεχονται και ο ερντογαν απο τους 1000 αντε να δεχτει καμια δεκαρια. Οι νουδουλες εχουν σχεδιο εποικισμου της χωρας απο ισλαμιστες και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τα μετρα υπερ των λαθρο
      ( ξενοδοχεια, επιδοματα, υποχρεωτικο μπολιασμα στα σχολεια με ισλαμιστοπουλα κτλ.), αλλα επειδη οι ελληνες αντιδρουν σε καθε περιοχη που πανε να κανουν κεντρα το εχουν ριξει στην επικοινωνιακη διαχειρηση και στον αποπροσανατολισμο με τα φιλικα προς αυτους ΜΜΕ.

    12. BPE ΦΑΦΛΑΤΑ , ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ , ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΣΚΑΣΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , ΚΑΘΟΙΚΙΑ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΞΕΝΤΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ , ΟΥΤΙΔΑΝΕ. ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ . ΒΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΕΧΝΗ . …..ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ( ΝΟV…IS), ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ , ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .
      ΟΥΣΤ ΒΛΗΜΑ . ΟΛΑ ΧΑΡΑΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ .
      ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ , ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ” (ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ . ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΣΧΡΟΣ , ΘΡΑΣΥΣ , ΑΝΑΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .
      ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ : ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ .
      ΕΣΥ ΚΑΘΑΡΜΑ , ΚΟΛΕΘΡΟΝ , ΚΝΩΔΑΑΛΟΝ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ

      1. 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 +++++++++++++++++++++++++++

    13. Κλασσικός Άδωνις. Μάστορας στο να χειραγωγεί τους χαζούς νοικοκυραίους που αποτελούν άλλωστε το μοναδικό εκλογικό αποκούμπι που του απέμεινε.
      Προεκλογικά έλεγε ότι θα αναχαιτίσει τις ροές με καλύτερη φύλαξη, και ότι θα υπάρξουν μαζικές επιστροφές και αθρόες επαναπροωθήσεις. Τώρα όλα αυτά πήγαν περίπατο και η ατζέντα περιλαμβάνει ψευτοδίλημμα κλειστά ή ανοιχτά κέντρα… Και φυσικά ο επαγγελματίας ραγιάς, ο καρπαζοεισπράκτορας, ο φοβισμένος ο νοικοκυραίος, θα ξεχάσει για άλλη μια φορά τα ψέμματα, τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις κωλοτούμπες και θα πει “ε από τα ανοιχτά καλύτερα τα κλειστά”. Και πάει σόι το βασίλειο των απατεώνων πολιτικών και των εξαθλιωμένων ελλήνων…

    14. ΕΝΑΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!! ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ! ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.

    15. Αφου ρε κορόιδα δεν βλέπετε ότι αυτός στο τέλος θα βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ φυλακή για τη Νοβάρτις στο μεταναστευτικό δεν θα τα γύριζε ;;;;;;;;;;;;;

      Καλά να πάθετε σείς όλοι οι μακάκες που ψηφίσατε να ξαναγίνει κυβέρνηση η ΝΔ.

      Απολαύστε τις κωλοτούμπες τους τώρα και τα συγκαλύματα τους !!!

      Και μην παραπονιέστε, κλάψες ω κλάψες !

      1. Δυστυχώς η ΝΔ ήταν ο μόνος τρόπος για να φύγει η βρωμιά του σταλινοφασισμού.
        Κλειστά κέντρα στα ξερονήσια που ο “γέρος της δειμοκρατίας” έστελνε τα κουμούνια.

    16. Και βέβαια είναι καλύτερα τα κλειστά. Απ’ το περιφέρονται έξω άνθρωποι που δεν έχουν δώσει το πραγματικό τους όνομα και επίθετο, που δεν ξέρει κανείς από πού είναι και να μπαινοβγαίνουν στη δομή για φαγητό και ύπνο λες και είναι σε διακοπές μόνιμες, καλύτερα κλειστό, μπας και κάποιοι βαρεθούνε και φύγουν. Κι ούτε είναι όλοι τους κατακαημένοι πρόσφυγες. Έρχονται από όλα τα μέρη της γης, ποιος ξέρει τι υπάρχει ανάμεσά τους. Άλλωστε “προσφυγάκια” ήταν κι αυτοί με πέντε επώνυμα και πατρώνυμα και τις 100 ληστείες στην Αθήνα. Αν ήταν κλεισμένοι μέσα τόσος κόσμος θα γλύτωνε την ληστεία.

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΙΛΕ !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

    17. ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ; ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΑ; ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΥΜΊΖΕΙΣ

    Comments are closed.