ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κοινοποίηση:
magnesia

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγα λεπτά ότι γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου έπεσε από τον 7ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο γιατρός νοσηλευόταν στο “Αχιλλοπούλειο” και είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας, την προηγούμενη μόλις εβδομάδα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος γιατρός που φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη ώρα νωρίτερα καθώς έφυγε από το δωμάτιό του, έπεσε από τον έβδομο όροφο στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το παρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Magnesianews.gr της προηγούμενης Παρασκευής, «απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός, αλλά ευτυχώς είχε ενημερώσει συγγενή του που βρίσκεται και μετά από έρευνες εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία του.

Ο 60χρονος φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών και το απόγευμα έφυγε από το σπίτι που διαμένει στο Βόλο με συγγενικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συγγενή του, είπε ότι βρίσκεται στα Μελισσάτικα και ότι πήρε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Στις 17.50 φίλος του ενημέρωσε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που αναζητείται βρίσκεται στην περιοχή προς Μελισσάτικα. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Τελικά, ο γιατρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα στις 19.20 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αποτυχημένος ο Κούλης παντού,έρχεται φορτσατος ο Τσίπρας με τον Καρανικα με κάργα επενδύσεις,με επιδόματα,μερίσματα,αναδρομικά και των μάγων τα δωραααα.Αντε και η Περιστέρα η επόμενη ΠτΔημοκρατιας….ψηφίστε δαγκωτο.

  2. Οι Μητσοτακηδες σπρωχνουν τους Ελληνες στην αυτοκτονια.

  3. εχει πεσει στρίμωγμα γερο κι αρχισαν να στροφαρουν αναποδα κι αυτοι

  4. Βγαίνεις έξω κ βλέπεις παντού γύρω σου φτώχεια φοβισμενους ανθρώπους δυστυχία ανθρώπους που τρέχουν χαμένοι στον κατακερματισμο τους “ο άνθρωπος διωκεται” δεν έχεις όρεξη και εσύ για τίποτα με αυτά που βλέπεις γύρω σου…”Η ζωή εν Ταφο”..ο άνθρωπος εν τάφο ξανά όπως τότε για τριάντα αργυρια σκλαβωθηκε τυραννηθηκε και σταυρωθηκε…

  5. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά σύμπτωση, το όνομα Τιβέριος, το οποίο έδωσε η εταιρία Palantir στο νέο της λογισμικό, μας φέρνει στο μυαλό τον Ρωμαίο Καίσαρα Τιβέριο, ο οποίος βασίλευε την εποχή που ο Πόντιος Πιλάτος καταδίκασε τον Χριστό σε θάνατο πάνω στον σταυρό. Μάλιστα το 15ο έτος της ηγεμονίας του Τιβέριου, σύμφωνα με το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, Κεφ.3 στιχ. 1-2, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής έλαβε εντολή Θεού να πάει και να κηρύξει στην περιοχή του Ιορδάνη ποταμού, καλώντας τους ανθρώπους σε μετάνοια.

    Λουκ. 3,1 Ἐν ἔτει δὲ πεντεκαιδεκάτῳ τῆς ἡγεμονίας Τιβερίου Καίσαρος, ἡγεμονεύοντος Ποντίου Πιλάτου τῆς Ἰουδαίας, καὶ τετραρχοῦντος τῆς Γαλιλαίας Ἡρῴδου, Φιλίππου δὲ τοῦ ἀδελφοῦ αὐτοῦ τετραρχοῦντος τῆς Ἰτουραίας καὶ Τραχωνίτιδος χώρας, καὶ Λυσανίου τῆς Ἀβιληνῆς τετραρχοῦντος,

    Λουκ. 3,2 ἐπ᾿ ἀρχιερέως Ἄννα καὶ Καϊάφα, ἐγένετο ῥῆμα Θεοῦ ἐπὶ Ἰωάννην τὸν Ζαχαρίου υἱὸν ἐν τῇ ἐρήμῳ,

    Λουκ. 3,3 καὶ ἦλθεν εἰς πᾶσαν τὴν περίχωρον τοῦ Ἰορδάνου κηρύσσων βάπτισμα μετανοίας εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν,

    “Παρεδωσαν τον άνθρωπο τον υιό του Θεού στο χρυσό 🐂 βόδι”
    Σταυρωσαν τους ανθρώπους και αυτοκτονουν.

  6. Κουλη εβαψες τα χέρια σου με ελληνικό αίμα. Θα το πληρώσεις πάρα πολύ ακριβά μια μέρα γενοκτονε, προδότη, ανθέλληνα.

  7. 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ 300 Η ΔΟΥΛΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΙΟ ΑΠΛΕΣ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ…

  8. Σας το είχα πει… μετράτε καθημερινά ΟΛΕΣ τις αυτοκτονίες …συν όσες προηγήθησαν από αρχές της “πανδημίας” του “κορώνα”-ιού…! ΟΛΕΣ χρεώνονται στην “ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ” κυβέρνηση του Κούλη αλλά και σε όλη τη Βουλή συν την ΠτΔ αλλά και σε όλους τους προηγούμενους που κυβέρνησαν, γιατί ΟΛΟΙ τους είναι υπεύθυνοι για τα όσα ΕΣΧΑΤΑ συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας!!! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ” ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ!! Ο Θεός να με συγχωρέσει αλλά θέλουν ΟΛΟΙ τους, κυριολεκτικά, ΚΡΕΜΑΣΜΑ για παραδειγματισμό και “αφανισμό” του “είδους” τους. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του απελπισμένου αυτού ανθρώπου που προέβη σε αυτή την πράξη και ο Θεός να τον λυπηθεί και να συγχωρέσει την απόγνωσή του ή ό,τι άλλο τον οδήγησε στην αυτοκτονία. ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ “ΧΑΡΗ”!! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ” ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!

  9. Φαντάσου τι πίεση δέχονται και οι γιατροί απο την κυβέρνηση που κι αυτοί δεν αντέχουν.Oλα τα καλά κρυμμένα μυστικά των νοσοκομείων με την αντιμετώπιση των ασθενών ως κοβιντ, δε θ’ αργήσουν να βγουν στη φόρα .

Comments are closed.