ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! «ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ. ΞΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    drougkos

    Ο διεθνολόγος δρ. Αθανάσιος Δρούγος χαίρει στην εκτίμηση όλων των πολιτικών κομμάτων.

    Ό,τι αφορά την διεθνή σκακιέρα, αναλύει με μεγάλη εγκυρότητα όλα τα γεγονότα. Οι πήγες του σε όλες τις ξένες πρεσβείες που βρίσκονται στην Αθήνα, είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες, χωρίς μάλιστα να έχουν αμφισβητηθεί ποτέ.
    Είναι ίσως ο μόνος ελληνας αναλυτής που μιλάει απευθείας με τα υπουργεία Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

    Για πρώτη ο δρ. Αθανάσιος Δρούγος εκπλήσσει, με ανάρτηση που έκανε σε προσωπικό του λογαριασμό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Διαβάστε το με προσοχή

    DROUGOS

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είναι ίσως ο μόνος ελληνας αναλυτής που μιλάει απευθείας με τα υπουργεία Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας.Ρε δόκτωρα πες μας αφού μιλάς με όλους αυτούς είχε το Ιράκ όπλα μαζικής καταστροφής όπως μας πληροφορούσες τότενες ιμάντα ε ιμάντα της παραπληροφόρησης.Τελικά καμμία ντροπή δεν είναι δουλειά.

    2. Γρουσούζης κ όλο το σόι μοναντεροι τουρκοφιλοι

    3. Όλοι η οικογενεια προδοτες τώρα φανερό Τούρκο φίλοι φτυστε τους στα τσακιδια η κατάρα του έθνους είναι.

    4. Να αναλάβει ο στρατός τουλάχιστον τώρα που στην ηγεσία έχουμε αξιόλογους αξιωματικούς κι όχι καρεκλοκένταυρους καρδιοπαθείς.

    5. Μεταπολιτευτικός ¨μεταμοντέρνος κομμουνισμός¨.

      Το πιο αποτυχημένο πολιτικό πείραμα-έκτρωμα στην ιστορία της Ελλάδος και όλων των εθνών.

      Πολιτικός καρκίνος σκέτος που δοκιμάζει σκληρά τα ελληνικά εθνικά αντισώματα.
      Αν αυτός δεν σημάνη και το τέλος της φυλής,
      η φυλή ξεπερνώντας τον
      προώρισται προσεχώς για κάτι πολύ μεγάλο. .

    6. ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ. ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΜΟΥΛΟΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    7. Σχιζοφρενής που έπρεπε να εγκλειστεί εδώ και χρόνια σε κλινική.
      Συνήθες φαινόμενο ακροδεξιών που αναζητούν ψευτομεσσίες και αλλάζουν τα δεκάδες νεοεθνικιστικά κόμματα σαν τα πουκάμισα!
      Άτομα χαμηλού IQ με μηδενική αντίληψη της πραγματικότητας, για αυτό όλοι τους κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα και τα φορτώνουν στους εβραίους, τους μασόνους, τους μπίλντερμπεργκ, τους τραπεζίτες, τους ΕΛ, τη ΝΤΠ, τους ελοχίμ, τους Νιμπίρου κλπ!!

    8. Έρχεται οικουμενική κυβέρνηση θερμό επεισόδιο και παραχώρηση της μισής ΑΟΖ μας στους Τούρκους. Τα ξέρουμε. Άντε κάντε τα να τελειώνουμε. Όλοι οι μασώνοι μας πρίζουν με τα σχέδια που έχουν συμφωνήσει από πριν και τα “διαρρέουν” με το σταγονόμετρο. Αφού ο λαός είναι λοβοτομημένος έτσι κι αλλιώς, και όλα σε ένα 24ωρο να τα κάνετε, χαμπάρι δε θα πάρουν.

      1. ΣΩΣΤΟΣ.
        ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ.
        ΥΓ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ? Η ΚΑΤΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ η ΕΞΙ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ.
        ΥΓ.ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ

    9. Οικουμενική γιατι ξερουν οτι ηρθε το τελος τους.Μπας και σωσουν το τομαρι τους.Κωλομπασταρδα

    10. Ασε ρε μπαρμπα!!! τραβα στα εγγονια σου να τους πεις τα παραμυθάκια σου,ουτε αυτά δεν θα σε πιστεψουν,σε ότι εχεις πει εχεις πεσει εξω!

    11. όλοι θελουμε να πέσει ο λαθρολάγνος νεοφιλελέ μπολσεβίκος γιος του Τέρη Χρυσού.

      1. Και να έρθει ο Αστραπόγιαννος με το τσακίρικο μάτι που γύρισε και είπε στην Μέρκελ “Σκάσε μωρή καργιόλα μη σε γ@μήσω” και πήγε στα Σκόπια και τους τα έκανε όλα λίμπα λέγοντας το ιστορικό “Εσείς ρε Γύφτοι είστε Μακεδόνες? Εκεί που χέσανε οι Μακεδόνες πεταχτήκατε εσείς”. Και τον τρόμαξαν οι Σκοπιανοί και λούφαξαν. Και μετά μαζί με τον στρατηγό Καρανίκα κλείσανε τα σύνορα και όσους μπήκανε παράνομα στην Ελλάδα τους παλουκώσανε και του βγάλανε το παρατσούκλι “Αλέξης ο Παλουκωτής”. Φίλε δεν ξέρω τι χασίσι φουμάρεις αλλά λέει πολλά τραγούδια. Τέτοια μαστούρα!

        1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΚΑΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. ΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΙ. ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

        2. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!! ΛΕΩ ΕΓΩ.
          ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ Κ ΕΔΩ;……..

    12. Eρχονται καλυτερες μερες, Αλεξης και Κουλης αχτυπητο διδυμο προ των πυλων

    Comments are closed.