ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! «Ή ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΣ». ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Καθώς πλέον ο πόλεμος απειλεί να γίνει καθημερινότητα σε όλον τον πλανήτη, τα τύμπανα χτυπούν και για την Ελλάδα, μιας και η Τουρκία δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί την αναμπουμπούλα και ίσως να «χτυπήσει».

    Η δεδομένη προοπτική γίνεται, όπως είναι κατανοητό, αντικείμενο συζήτησης σε μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το πώς θα συμπεριφερθούν οι Έλληνες.

    Στην διάρκεια εκπομπής λοιπόν, ο πολιτικός επιστήμων, Λευτέρης Κουσούλης, έθεσε το θουκιδίδειο, κατά εκείνον, ερώτημα: «Θέλετε να χάσετε την ησυχία σας ή την ελευθερία σας;;;», τονίζοντας πως ο μέσος Έλληνας σήμερα αρνείται να ξεβολευτεί σε περίπτωση πολέμου!

    Το συγκεκριμένο βόλεμα ακολουθεί φυσικά και τα βήματα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, η οποία παραχωρεί πεδίο για να μην ξεβολευτεί η ίδια!

    «Ο μέσος Έλληνας αρνείται σήμερα να σηκώσει το βάρος ενός πιθανού πολέμου», τόνισε ο κ. Κουσούλης, προβληματίζοντας, αν όχι παγώνοντας το πάνελ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Ολιγοήμερος πόλεμος θα γίνει είναι γραμμένο στους στόχους των illuminati.Μονο με πόλεμο καταργούνται οι μέχρι τώρα εδαφικές διασυνοριακές συμφωνίες.Μονο με ήττα πολεμου μπορεί να δώσει ο κάθε Κούλης νησιά και Θράκη και μόνο με πόλεμο μπορεί να γίνει κομμάτια η Τουρκία.

    2. Πρώτον έχουμε αναξιόπιστη και ανίκανη κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Δεύτερον έχουμε γιατρούς που δεν έχουν περάσει καν από τα επείγοντα και διαχειρίζονται το εθνικό σύστημα υγείας νομικούς που δεν έχουν μπει ποτέ σε δικαστήριο και βγάζουν αποφάσεις για υγειονομικους και εμακ τρίτον στρατηγούς που στην ζωή τους δεν πρέπει να έχουν ακούσει ούτε εκρηξη το ίδιο ισχύει και για τους άλλους αρχηγούς των σωμάτων ασφαλείας τέταρτον ένα λαό που δεν θέλει να στρατεύεται και πάντα λέει θα πάει ο άλλος και τέλος ένα στρατό που έχει να πολεμησει 70 χρόνια.

    3. Είμαι έτοιμος να ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΗΡΩΙΚΑ για το φυσικό αέριο, για τα πετρέλαια, για το ρεύμα, για τους αγωγούς για το κοβάλτιο, για το νικέλιο, για τα διαμάντια, για τον χρυσό, για τις ανεμογεννήτριες, για το δολάριο, για το χρηματηστήριο, για τις μίζες, για τις φαρμακευτικές, και όχι σαν τα κορόιδα τους ήρωες που πολέμησαν παλιά λέει για την πατρίδα, για την γη τους, για τα ιδανικά τους….Ρεεεε επαναστάτες του καναπέ χαλαρώστε….Τα πράγματα άλαξαν…..

    4. Οι Τούρκοι δεν μπορούν να τα βάλουν με οργανωμένο στρατό…εδώ δεν μπορούν να κουμαντάρουν αντάρτες σε Συρία και βόρειο Ιράκ….οι Τούρκοι θέλουν τις θάλασσες και τα νησιά της Ελλάδος αλλά χωρίς πόλεμο….γιατί αν κάνουν πόλεμο ξέρουν ότι δεν θα πάρουν αλλά θα χάσουν….

    5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΟΥΤΕ ΤΟΥ 1821 ΦΥΣΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ-Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΟΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΕΖΥΡΗ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ,ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ,Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!

    6. Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΑΣ!
      “ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟ 1974, ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 1919 ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!”
      ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

    7. Επιδόματα και δεν νοιάζει τον Έλληνα τίποτα άλλο…τζαμπατζηδες, καλά μας λενε

      1. Μάλλον μιλάς αγαπητέ γιά την μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδος.Τούς γύφτους,Ρομά,βρομά ή όπως σκ@τ@ λέγονται.

    8. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ. ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    9. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ… Ο ΤΣΟΦΤΕΤΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΛΟΚΩ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΧΙ

    10. Τουρκάκι πρέπει να είσαι εσύ .. φαίνεται από τον δουλικό τρόπο που αντιμετωπίζεις τους Τούρκους.. αν οι Έλληνες ήταν σαν και σένα τώρα δεν θα υπήρχαν σαν λαός.. άντε να γράψεις Τουρκολαγνείες σου κάπου αλλού. . Και μην ξεχνάς ότι αυτή η γη έβγαλε Λεωνίδα, Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Μέγα Αλέξανδρο, Διγενή Ακρίτα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Λάμπρου Κατσώνη,Καραϊσκάκη ,Νικηταρά τουρκοφάγο,Κανάρη, ,Παπαφλέσσα ,Κολοκοτρώνη, Παύλο Μελά, Δαβάκη και αναρίθμητους ήρωες που πότε δεν υπολόγισαν τον αριθμό και τα όπλα των άλλων.. ύμνησε τους Τούρκους άξιος ο μισθός σου.. αλλά εμείς σε γράφουμε στα παπάρια μας…

    11. Πρωτα θα πανε τα παιδια των κοπριτων πολιτικαντηδων και μετα τα δικα μας.

    12. Γεμισε ο τόπος κι ο ντουνιάς από ξερόλες καθηγητάδες.

    13. Αν δεν κάνω λάθος το άρθρο 5 αφορά σε επίθεση σε χώρα του ΝΑΤΟ από χώρα εκτός συμμαχίας. Αν δύο σύμμαχοι εμπλακούν το ΝΑΤΟ δεν παίρνει το μέρος κανενός φανερά τουλάχιστον και προσπαθεί να τα βρουν οι εμπλεκόμενοι. Οπότε Ναι η Τουρκία γνωρίζοντας την κρυφή υποστήριξη των ΗΠΑ θα κτυπησει.

    14. ….Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ασυζητητί….ένα χρυσόψαρο είναι ήσυχο μέσα στην γυάλα του όσο το ταΐζουν…όταν πάψουν να το ταΐσουν,απλά ψοφάει…..

    15. Αν ήθελε η Τουρκία θα μας είχε γα…ει —
      αφήστε το.
      Και οι δικοί μας κάνουν μαλακίες όχι μόνο οι Τούρκοι. Αυτό θα τους κάνουμε θα τους σκίσουμε είναι για να πορώνουν τους φαντάρους, τα καμμένα γιοτόμπαλα του στρατού. Πήγαινε ρε με το G3 και ρίξε στον άλλον που έχει AK και s-400 . Όλα γίνονται για την μίζα . τελος. Καστελλόριζο υπηρέτησα με τούρκους φαντάρους κάναμε παρέα, Τουρκάλα είχα φίλη. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση

      1. Aσε ρε μεγαλε , μονο εσυ πηγες φανταρος και ξερεις και επειδη φαινετε μας αγαπουν οι Τουρκοι για αυτο δεν ερχονται. Εσενα πρεπει παντος να σε αγαπησαν πολυ τα φιλαρακια σου οι τουρκοι φανταροι που κανατε παρεα. Αντε στην τουρκια ρε να ξεβρωμιση ο τοπος απο φοβητσιαρηδες ή φιλοτουρκους σαν εσενα

      2. Ο Μογγολικος στρατός εδώ και καιρό έχει νέο τυφέκιο μάχης βασισμένο και πατενταρισμενο πάνω στο κινέζικο .Ποτέ δεν είχε στην κατοχή του ΑΚ .Επισης δεν έχει ενεργοποιήσει τα S-400. Είσαι ολικά άσχετος και εκφέρεις και άποψη

      3. Σωστος….(τι “λενε”οι τουρκαλες στο κρεβατι?)

      4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ,

    16. Δυστυχώς έχουν εμποτίσει τον λαό με αυτό το δίλημμα….κ ο λαός σαν βολεμενος ,δε θέλει να ξεβολευτει κ αυτός(για τους πολιτικούς αυτό είναι αυτονόητο εδώ κ πολλά χρόνια)

    17. ο κουλης ειναι τεραστιος κ πραγματικος ελληνας κ δεν δεχεται μυγα στο σπαθι του….
      για αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ …ουτε ενα UAV – drone να ριξει που κανουν βολτες καθημερινα …
      τοσο βλακας ειναι ,
      οσο για τον λευτερη κουσουλη και φυσικα ΚΑΝΕΙΣ ελληναρας δεν θελει πολεμο …ειναι τοσα χρονια βολεμενος στον καναπε του που ασχολειται μονο με καποια πισπιρίγκου …που του σερβιρουν καθημερινα τα ΒΟΘΡΟ-ΚΑΝΑΛΑ

    18. Βλαδιμηρε τ ακουσες! Τι εχεις να πεις? Αντε γιατι η ΝΤΠ και τα μισθωτα πιονακια της χωρις τους ξενοδοχους λογαριαζουνε….ειναι και η Κινα στη μεση!
      Η αμερικλανικη αυτοκρατορια πνεει τα λοισθια και τελικα ολες οι ευθυνες θα καταλογιστουν στον….παππουλη!

    19. Ο ανιαστορητος αυτός κύριος να γνωρίζει πως είμαστε έτοιμοι να ξεβολευτούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά κυρίως να γνωρίζει πως στην περίπτωση πως ξεβολευτούμε πρώτα θα την πληρώσουν οι προδότες εντός της χώρας και μετά οι Μογγόλοι

      1. η μεταπολιτευτική δημοκρατία σας πηδάει πατόκορφα εδώ και 50 χρόνια ενώ τα τελευταία 30 σας αντικαθιστά με αφροασιάτες και η μόνη φορά που ξεβολευτήκατε ήταν όταν μαζευτήκατε έξω από το εφετείο και φωνασκούσατε ότι είναι δολοφόνοι αυτοί που αντιδρούσαν στην αντικατάστασή σας και τους έστελναν τα ΜΑΤ όταν έκαναν συσσίτια με τα κρατικά λεφτά ου έπαιρνε το κόμμα μέχρι που τους τα έκοψαν….όποτε είναι δύσκολο τώρα να πάρει κάποιος στα σοβαρά αυτά που γράφεις….

    20. Ρε παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει επίθεση από τους Τούρκους.Θα επιτεθεί σε σύμμαχο του ΝΑΤΟ; Κατευθείαν ενεργοποιείτε το αρθρο 5 και πρέπει να σε στηρίξουν οι άλλες χώρες σαν αμυνόμενη χώρα που δέχεται επίθεση.Για τις μίζες των εξοπλιστικών γίνονται και μας φοβίζουν για να τα ξεπουλήσουν όλα οι προδότες που κυβερνούν.

      1. Τό άρθρο 5 ίσχύει ΜΟΝΟΝ άν έπιτεθεί χώρα έκτός ΝΑΤΟ, χώρα τού ΝΑΤΟ…
        Δέν ίσχύει γιά έπιθέσεις άνάμεσα σέ χώρες τής συμμαχίας…
        Έκεί ίσχύει τό: “…βρείτε τα μόνοι σας…”

      2. Ναι καλά… Όταν θα γίνει, δεν θα σε στηρίξει ΚΑΜΙΑ χώρα. Γιατι το ΝΑΤΟ δεν έχει καταστατικό για την περίπτωση που μια χώρα του ΝΑΤΟ επιτεθεί σε άλλη χώρα του ΝΑΤΟ. Και στην τελική οι Αμερικάνοι θα κοιτάξουν το συμφέρον τους, και οχι εσένα ρε βλακάκο κρετινέλληνα. Ξύπνα βλάκα, ξημέρωσε.

        1. Άλλο έγραψα εγώ άλλο κατάλαβες εσύ.Ντενεκέ που θα με βρίσεις κιόλας.Καραγκιόζη του πληκτρολογίου.

    21. η υποτιθεμενη κυβερνηση θα αποφασιση για την ησυχια του “πλεμπα-κοπαδιου” και για την εκτελεση των προκαθορισμενων συμφωνιων. τωρα που θα ξυπνησετε με μια λειψη πατριδα ειναι πολυ αργα……..

      1. Δεν τους νοιάζει, οι νεοέλληνες είναι παντελώς αποβλακωμένοι και κάθονται και κυνηγάνε το χρήμα μπας και πληρώσουν τα νταβαντζιλίκια της μπουρδελοελλάδας.

        1. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ

    Comments are closed.