ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ KΟΣΜΟΥ! ΕΡΙΞΕ “ΒΟΜΒΑ” Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ GAZPROM: ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ NORD STREAM

    Κοινοποίηση:
    gazprom

    Παρά τα όσα είχαν γίνει γνωστά το πρωί της Παρασκευής για αποκατάσταση της ροής φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream στην Ευρώπη το Σάββατο, η Gazprom ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι σταματά εντελώς τη ροή εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

    Όπως υποστηρίζει κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας εντοπίστηκε διαρροή λαδιού. Μάλιστα η εταιρεία παρουσίασε και φωτογραφία με τη βλάβη.

    Με αυτά τα δεδομένα υποστηρίζει δεν μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια η τουρμπίνα.

    Στην ανακοίνωση δεν δίνεται χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη λειτουργία του αγωγού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ναι αλλά είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίαχαχαχαχαχα

    2. Αν δείτε ξανά αέριο γράψτε μου πουστροζελένσκιδες !

    3. Μπράβο Πούτιν! Γ@μ@σ@ τα τα πρακτοράκια της Δύσης!

    4. ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΜΠΟΥΜ ΟΛΕ ΟΛΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ!!!

    5. Σκισε τους Πούτιν!Κλείσε την γαμημ€νη τη στρόφιγγα να σφιξουν τα κωλομ€ρια των λοατκοευρωπεων!Ζήτω η σωστή πλευρά της ιστοριας Κούλαρα!!!! ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΝΤΠ!!

    6. ΚΟΝΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑΑΑΑ!

    7. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟ

    8. Και οι π@υστι@ς πάνε σύννεφο.Ξέρετε την ιστορία με τον ψεύτη τον βοσκό;
      Και συ που επικροτείς αυτές τις ανοησίες και ανωμαλίες, νομίζεις θα αποφύγεις τις συνέπειες; Ή η Ρωσία θα αποφύγει τις συνέπειες; Οσονούπω έρχεται το φτηνό υδρογόνο και τέλος και τα φυσικά αέρια και τα πετρέλαια.

    9. Επρεπε να το ειχε κανει απο την πρωτη μερα του πολέμου,θα ειχαν τελειωσει ολα σε λιγες εβδομαδες. καλλιο αργα,παρα ποτε … Τρεξτε τωρα τσιπροκουλοκουτσουμπες… πηρε φωτια ο κωλος σας ,ΤΩΡΑ ειναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    10. πώς θα φορτίζουν τους δονητές τα ευρωπαϊκά φιλελέ αντεθνικά σατανιστικά λοατκι;;;;; δεν θα έχουν φως να κάνουν εκτρώσεις….καταστροφή !!!!

    11. Αργησε αλλα δεν πειραζει , εγω θα το ειχα κανει μεσα στο κατακαλοκαιρο και αστους να κουρευονται με την κωλοευρωπη τους

    12. Ετσι αρχοντα αστους να ψοφησουν μην την ξανανοιξεις ποτε

    13. Έτσι μπράβο δώσε πόνο Βλαδίμηρε στα νεοταξικά σκουλήκια!

    14. Ετσι! Μπράβο Βλαδίμηρε, αφού τα πρόβατα δεν ξεσηκώνονται κατα των κ@λοκυβερνήσεών τους και τα δέχονται, συνέχισε εσύ!!

    15. Δώσε πόνο βλαδιμηρε…ειπε αν μπει πλαφόν, κλείνει…μπηκε…κλεινει

    Comments are closed.