ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΤΑΞΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΑΒ

    Ένα νέο περιστατικό με χρήση καυστικού υγρού σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, όταν μία γυναίκα πέταξε μπουκάλι με χλωρίνη στον σύζυγό της.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα πέταξε το δοχείο με χλωρίνη στον σύζυγό της και άγνωστο πώς, το μπουκάλι άνοιξε και ο σύζυγος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

    Το περιστατικό συνέβη στo χωριό Παραβόλα Αγρινίου, με τον σύζυγο να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Μπολιασμενες και μπολιασμενοι εναντιον ψεκασμενων και αρνητων.ολοι παρακαλω να προσελθουν στη μαχη εφοδιασμενοι με χλωρινες και βιτριολια.βιαστειτε,η μαχη αρχιζει……!!!!!!!και που να βαλουν μπροστα και το 5g εκει να δεις τραγελαφος!!!!!!!οι εμβολιασμενοι θα πινουν τη χλωρινη για αναψυκτικο.

    2. Οι Φεμινιστριες που ειναι . μουγκα στη στρουγκα.το μοονο που ξερουν οι …..αρπαχτρες ειναι το”me too:
      αυτα τα ξενοφερτα μιμουνται και τα φερνουν στην ελλαδα, αυτες που τρωνε απο τα ετοιμα
      η βια απο οπου και να προερχεται ειναι κατακριτεα

    3. Ρε πλύνε να χέρια σου.
      Όχι.
      Ρε κάνε μπάνιο.
      Όχι.
      Εεεε να για να μάθεις.
      Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

    4. Εννοείται ότι οι ακαταδίωκτοι δεν έχουν καμία ευθύνη για αυτά τα φαινόμενα με τον εγκλεισμό που έβαλαν και την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν. Εξάλλου, αυτοί αντιπρόσωποι φαρμακευτικών ήτανε οι άνθρωποι, μην τα ρίξουμε όλα σε αυτούς. Αλλά και να τα ρίξετε, οι ακαταδίωκτοι πολιτικοί ψηφίσανε ακαταδίωκτο και για τους υπαλλήλους τους. Α ρε ταλαίπωρη Ελλαδίτσα, πόσο σε μισούνε αυτοί που είναι βολεμένοι και ακαταδίωκτοι. Είπαμε όμως, υπάρχει και Θεία Δίκη ακαταδίωκτοι.

      1. οχι θεια δικη αλλα λαικη δικη ουτε απολογια ουτε δικη κατ ευθειαν στο κουτελο αναμεσα στα ματια δεν τους σωζει τιποτα αυτους οτι και να ψηφιζουνε γιατι μηπως υπαρχει ανεξαρτητη δικαιοσυνη? οχι κατευθυνομενη ειναι

    5. Η χειρότερη ενέργεια του εμβολίου είναι αυτή πέρα από θρομβώσεις μυοκαρδίτιδα αυτοανοσα. Τρελενεται το μυαλό εξού και η προειδοποίηση του ΕΟΔΥ Αμερικής CDC για προφυλάξεις από πανδημία ζόμπι. Θεός φυλάξει με τους μεταλλαγμένους.

    6. ΧΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΑΣΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙς ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    7. Ελπίζω να μην είναι παρενέργειες του εμβολίου!

      1. Mπορούμε να ξέρουμε αν ήταν εμβολιασμένη ? Το ίδιο και ο γύφτος χτές στην Μονή ?

    8. το πιο large είναι να πετάνε εμβόλια COVID 19

    9. Δηλαδή αμα δεν υπάρχει βιτριόλι εύκαιρο πετάνε ότι βρίσκουνε.

    10. μπολιασμένοι σίγουρα. Πως θα προφυλαχτούμε από αυτούς…;

    11. Η ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ, ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΠΙΤΩΣΕΙ, Η ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΝΔΡΑ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΝΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ WOMEN POWER ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΛΠ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟ 2010 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ…, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΩς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ…

    Comments are closed.