ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ: ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ – «ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΩΡΟ

    Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στον Βόλο, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος μόλις 3 μηνών.

    Όλα έγιναν χθες το βράδυ γύρω στις 22:30 στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν η μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών βρέφος, το εγγόνι του.

    Ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

    Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το μόλις 3 μηνών παιδί.

    Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.

    Ο οδηγός της μηχανής εντοπίστηκε και συνελήφθη. Νοσηλεύεται και αυτός στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από τις Αρχές, και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Τά χω ξαναπεί άλλα στου κουφου την πόρτα. Το πρόβλημα δεν είναι ο απρόσεκτος πεζός ή η τροχαία ή το ανεγκέφαλο καγκουρό. Είναι οι βιομηχανίες. Παύλα και τελεία, στην παραγωγή δικύκλων μοτοσυκλετών και ΙΧ με κυβισμό πάνω από 1000 κυβικά. Και θα σωθεί πολύς κοσμάκης.

    2. Ολοι βρίζετε τον καραγκιόζη γκαγκουρα με την μηδενική αυτοεκτίμηση και παιδια ,κανένας δεν λεει ομως για τον βλαμμένο παππου που βγήκε ξαφνικά χωρις αντανακλαστικά,και παρομοίως μηδενική οδικη παιδια , περνώντας παράνομα τον δρομο απο λαθος σημείο και γωνία θα μαλιασει η γλώσσα μου μην εμπιστεύεστε τα παιδια σας σε υπερήλικες δεν εχουν πλεον την καλύτερη αντίληψη…Και ειναι καιρός για την αστυνομια να αρχισει να κυνηγα πραγματικους εγκληματιες στους δρομους και οχι μεροκαματιάρηδες ντελιβεραδες με σκουτερ…

      1. Αν ήμουν υπουργός συγκοινωνιών θα έκανες διανομή με ποδήλατο μούλε

      2. Σχόλιο για τον ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ
        Μην ξεχνάς, εσύ που υπογράφεις με το όνομα Ντελιβεράς, ότι μόνο οι οδηγοί έχουν άδεια οδηγήσεως και όχι οι πεζοί. Άρα, όταν θα διασχίζεις δρόμους αστικούς, θα πρέπει να προσέχεις πολύ, διότι κυκλοφορούν άνθρωποι με διαφορετικό πνευματικό επίπεδο ή και άνθρωποι απελπισμένοι ή μεθυσμένοι ή ναρκομανείς ή αγχωμένοι ή συγχυσμένοι για κάποιαν αιτία ή ανοϊκοί. Όλοι οι ανωτέρω δυνατόν να πεταχτούν μπροστά σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην οδήγηση, προσεκτικός και να πηγαίνεις αργά και όχι να κάνεις ό,τι σου κατέβει. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο. Όσο και να λες, ότι φταίει ο πεζός, η τελική ευθύνη είναι πολύ περισσότερο δική σου. Έχω δει σταματημένα ψηλά αυτοκίνητα (φορτηγά) και ο μηχανάκιας (που θέλει να συνεχίσει να προχωρά, ενώ θα έπρεπε να υποψιαστεί γιατί σταμάτησε το φορτηγό) τα προσπερνά, χωρίς να υποψιαστεί ότι το φορτηγό σταμάτησε για να περάσει κάποιος πεζός ή μαμά με καροτσάκι ή ηλικιωμένος με μπαστούνι και δυνατόν να γίνει το ατύχημα ή δυστύχημα και να πει μετά ότι δεν τους είδε.

    3. Πάρνηθα κάθε Κυριακή 1000 χωρίς υπερβολή υπανθρωποι καγκουρες με αμάξια/χρεπια με εξατμίσεις. Κάνουν το βουνό πίστα.φασαρια νύχτα μερα.η τροχαια βαράει μαλακια.μπατσοι σκουπίδια έμποροι πρεζας

    4. Το οποίο γεννάει κι άλλα -ένα από αυτά είναι και η οικονομική κρίση- είναι η παντελής έλλειψη παιδείας! Κι ας έχουμε 10 μεταπτυχιακά και διδακτορικά του κιλού ο καθένας…

    5. Ο “ΠΑΠΠΟΥΣ” ΕΙΝΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ..ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ…ΓΕΛΑΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ

    6. Όταν είσαι κομπλεξικός και γελοίο κτήνος, προκαλείς με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να σου δώσουν οι άλλοι λίγη σημασία για να βγεις από την μιζέρια σου. Είμαι βλάκας άχρηστος, τρέχω για να δείξω ότι είμαι κάτι. Αυτός που τρέχει δεν είναι κακός οδηγός ή επικίνδυνος μόνο, είναι πνευματικά επικίνδυνος γενικότερα. Το να τρέξεις είναι τζάμπα και πανεύκολο, ανοίγεις γκάζι και τρέχεις. Το μετά είναι το δύσκολο. Δύο φορές σε μια βδομάδα μου έκαναν έλεγχο οι βρωμομπασκίνες εμένα στη γειτονιά μου που πήγαινα (σαν κοτούλα κυριολεκτικά, δεξιά και κύριος χωρίς να προκαλώ) στη δουλειά μου με ένα 125άρι και σε κάτι ζώα καγκούρια μάστορες κομπλεξικούς φτωχομπινέδες κλαρινογαμπρούς απελπισμένους που παίρνουν με 2-3 χιλιάρικα (μισή τιμή από το δικό μου forza, από επιλογή μου δεν ανεβάζω κυβικά, την θέλω την ζωή μου) κάτι μεταχειρισμένα gsxrια και κάνουν ΤΑ απαράδεκτα στον δρόμο, δεν τους αγγίζουν. Να μην πιάσω… τα αμάξια των αληταράδων με τις κόντρες για να τους πει μπράβο το τσουλάκι της γειτονιάς που δουλεύει νύχια ή σερβιτόρα, άλλοι καργιόληδες αυτοί οι κάγκουρες. Κρίμα το παιδάκι. Ένα σπίτι κλείνει. Κωλόπαιδα, αλήτες. Σκουπίδια. Κομπλεξικοί. Δεν ξέρεις ποιος θα σου έρθει πάνω σου στα επόμενα 500 μέτρα.

    7. Έλα μωρέ τι έκανε το παιδί,30 χρονών? Αφού όλοι μας έχουμε πάρει δίπλωμα από τα lidl και η τροχαία κάνει λευκή απεργία εδώ και χρόνια! Μπορεί κάθε ελληνική οικογένεια να έχει από ένα νεκρό ή ανάπηρο από τροχαίο όμως το μείζον είναι κανα ρουσφέτι,κανα επιδοματάκι,και η ζωή συνεχίζεται…παμ΄παρακάτω να ουμ συνέλληνες.

      1. Δεν φταίει το δίπλωμα, τεράστιο το λάθος που κάνεις. Ειναί διαφορετικό θέμα η ικανότητα από την αλητεία και την ψευτομαγκιά που μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο κεφάλι του. Τρέχω δεν σημαίνει κακό… δίπλωμα, σημαίνει είμαι κωλόπαιδο αλήτης και παίζω με την τύχη μου και την τύχη των άλλων. Τρέχω σημαίνει αντικοινωνική συμπεριφορά, μην τα μπερδεύεις. Η αντικοινωνική συμπεριφορά είναι θέμα μυαλού και χαρακτήρα, όχι θέμα διπλώματος (ενός διοικητικού χαρτιού δηλαδή). Και ένας γιατρός π.χ. μπορεί να έχει νορμάλ (όχι βουλγαρίας) πτυχίο, αλλά σαν άνθρωπος να είναι αλήτης εκβιαστής φακελάκιας. Μην τα μπερδεύεις.

    8. Ένας ασυνείδητος οδηγός ότι και να οδηγεί ακόμα και πατίνι είναι επικίνδυνο κάθαρμα.

    9. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Είμαι χρήστης μηχανής 500 κυβικών και την χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολύ κακοί οδηγοί αυτοκινήτων, αλλά, επίσης, υπάρχουν πάρα πολλοί ατίθασοι, επικίνδυνοι, αλαζόνες και ανυπάκουοι οδηγοί μηχανών, τα λεγόμενα κωλόπαιδα ή και κάγκουρες, οι οποίοι δεν σέβονται κανένα και ειδικώς τις άλλες μηχανές, αφού τις πλησιάζουν στο ένα μέτρο σχεδόν, εκβιάζοντάς τες να κάνουν άκρη, για να τις προσπεράσουν. Αδιαφορούν για τον οιονδήποτε κίνδυνο, είτε για κίνδυνο δικό τους είτε για να χτυπήσουν αυτοί κάποιον άλλον. Οδηγούν σαν να μην υπάρχει αύριο, λες και έχουν κάνει συμβόλαιο με τον Θεό, ότι δεν θα τους συμβεί κάτι κακό. Δεν οδηγώ αργά, αλλά οδηγώ με σύνεση, διότι με περιμένει η οικογένειά μου στο σπίτι. Και όμως, έρχονται πλακωμένοι και προσπερνούν την δική μου μηχανή σε τέτοια απόσταση, που αν τέντωνα το χέρι μου, θα τους έφτανα. Δηλ. θεωρούν δεδομένο, ότι εγώ, αν και απροειδοποίητος από αυτούς, θα παραμείνω ακίνητος, λες και είμαι τρένο επάνω σε ράγες. Εάν την ώρα που με προσπερνούν, κάνω κάποιον ελιγμό για να αποφύγω λακκούβα ή πέτρα ή ο,τιδήποτε στην άσφαλτο, τότε θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια. Πολλοί από αυτούς δεν φορούν κράνος, δεν έχουν καθρέφτες, δεν έχουν αριθμό ή τον έχουν κρυμμένο κάτω από το πίσω φτερό και κάνουν πολύ θόρυβο, λες και πρόκειται για αεροπλάνο. Τεράστια η ευθύνη της αστυνομίας, αφού κατ’ εμέ είναι ηθικός αυτουργός του οιουδήποτε ατυχήματος ή δυστυχήματος, διότι δεν ελέγχει τους δρόμους. Προφανώς το κωλόπαιδο του Βόλου ήταν ανυπόμονο να πάει να διασκεδάσει και δεν σεβάστηκε τον πεζό παππού με το εγγονάκι του. Σκατόψυχος οδηγός είναι, διότι θα το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη του φορά.

      1. Και τι πρέπει να γίνει ρε μεγάλε; Κάθε δρόμος και δρομάκι πρέπει να έχει και από έναν αστυνομικό να συλλαμβάνει τον κάθε μικροτσούτσουνο μηχανόβιο που νομίζει ότι ο δρόμος του ανήκει;

        1. Προφανώς και δεν γίνεται να υπάρχει παντού ένας μπάτσος. Το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι αλήτες που τρέχουν, η παιδεία τους (που δεν έχουν).

    10. Στο διάολο κι’ακόμα παραπέρα όλοι οι μηχανόβιοι,που το μυαλό σας το έχετε στο κώλο σας. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όσους είναι στο τιμώνι, που νομίζουν ότι θα βρούν γκόμενα με την ταχύτητα. Αθλια ανθρωπάρια και κατακάθια της κοινωνίας. Αυτός ο Πλανήτης θα πρέπει να εξαφανιστεί από το γαλάζιο στερέωμα. Πόλεμοι, δυστηχήματα, εγκλήματα, στημένες αρρώστιες, άνθρωποι κανίβαλοι,ηλίθιοι σε σώμα και ψυχή . Κι΄ένας Θεός από το Υπερπέραν να ξεκαρδίζεται στα γέλια με τα όσα . Χαχαχαχαχα……

    11. Πολυ κριμα κκ Νεοελληνες με τη μαγκια που σας διακρινει! Τρελαμμενοι μηχανοβιοι και τρελαμμενοι οδηγοι αμαξιων “νεας τεχνολογιας” που δεν ξερουνε καν το φρενο! Καλο Παραδεισο στο παιδακι και κακη κολαση στον μηχανοβιο!

    Comments are closed.