ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Η CIA ΚΑΙ Ο «ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ» – Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΥΤΕΥΤΟ» ΕΠΙΔΟΞΟ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΕΣ, ΓΟΒΕΣ, ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ – Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΕΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    teaser21-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Η CIA ΚΑΙ Ο «ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ». Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον «ΦΥΤΕΥΤΟ» ΕΠΙΔΟΞΟ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Η Αριστερά αποκτά επιτέλους τον δικό της δοσίλογο και απατεώνα νέο Καραμανλή, τον εκτοπισμένο μετανάστη της «προλεταριακής» Goldman Sachs. Φοράει φούστες, γόβες, τρέχει στα γυμναστήρια και είναι χαφιές του Μπάιντεν

    exofyllo21-9

    Διαβάστε ακόμα:

    Σφαγή στη Νέα Υόρκη για την Ελλάδα

    Ο ΕΦΚΑ αφήνει χήρες και ορφανά χωρίς σύνταξη

    Ο Βορίδης και το σκάνδαλο με τα 100 εκατομμύρια ευρώ που άρπαξε η ΓΕΚ Τέρνα για τα σκουπίδια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αντε με το καλό και ένας βιομήχανος αρχηγός στο ΚΚΕ

    2. Λομπος ο ενας και πισωγλεντης ο αλλος! Φραντσεζος ο ενας Αμερικλανος ο αλλος! Πουτσα Βουρτσα και των γονεων! ….καραμπατριωτες!
      Καλε φτερα και ψαρια ψημενα κι απ τις δυο πλευρες! Κασσελα πουπουλατη οξω απο την Ελληνικη κοινωνια λαμογιο…προικοθηρα!

    3. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων είναι ότι τα ξέρουν όλα χωρίς να διαβάζουν και να σκέφτονται. Θέλουν να πουλάνε τη γνώμη τους ως γνώση και μάλιστα επιτακτικά και χωρίς να δέχονται κουβέντα. Είναι ευκολόπιστοι και τρώνε αμασητο ότι δουν ή ακούσουν. Πιστεύουν σε μεσσίες και ενθουσιάζονται στην ιδέα ότι ο τάδε θα μας σώσει. Έχουν ανθρώπους ως είδωλα και τους θεωρούν αλανθαστους και πρότυπα. Ενώ ενδιαφέρονται για την πάρτη τους την ίδια ώρα ψηφίζουν τα ίδια πρόσωπα όλες οι κοινωνικές ομάδες. Άρα εναντίον των συμφερόντων τους και υπέρ των συμφερόντων κάποιων λίγων. Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν και μόνο πραξικοπηματικά, χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα ακόμη και βίαια αλλάζει η κατάσταση όπως συνέβη και στο παρελθόν. Αφού οπότε γίνονται εκλογές οι βολεμενοι και οι ηλίθιοι πηγαίνουν με τους μιζαδορους, παραβατικους, ανώμαλους, απατεώνες, ανθελληνες δια της νομίμου οδού δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο χειροτερεύει. Άρα κάτι άλλο πρέπει να γίνει.

    4. Το τι διαφήμιση Κάνουν τα κανάλια σε αυτόν τον τίποτα δεν περιγράφεται είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που κάνουνε τα Εβραϊκά Μασονικά ελληνικά ευρωπαϊκά κανάλια

    5. ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
      Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ…… ΑΥΤΟ, ΕΙΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ !!!!
      ΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ !!!!

    6. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ένας άσημος και ασήμαντος επαρχιώτης δικηγορίσκος, πέρασε ειδικό επί δίμηνο φροντιστήριο στο Λίβανο.
      Ο φυγοπόλεμος το 1946 υπουργός…
      Συνέχεια υπουργός, ο αρχοντοχωριάτης.
      Υπουργός του Εθνικού Συναγερμού καλείται στις ΗΠΑ για νέο επί δίμηνο “φροντιστήριο”.
      Μετά το θάνατο του στρατάρχου Παπάγου, επιλέγετε προσωρινός πρωθυπουργός από τον αλλογενή βασιλέα, με γενική έκπληξη.
      Η αποστολή του να μη γίνει η Ένωσις της Κύπρου με την μητέρα πατρίδα.
      Το γιατί: Την Κύπρο μας οι Εβραίοι την ήθελαν τμήμα του τότε αρτισύστατου παρανόμου σιωνιστικού κράτους.
      Οι Γλυξβούργοι και γενικώς οι βασιλικές, εναπομείνασες οικογένειες, είναι συνέταιροι με τους διεθνείς Ιουδαίους απατεώνες και τοκογλύφους.

    7. Άντε να φάμε το κίναιδος και την αντιστροφή των οικογενειακών αξιών του έλληνα, ποιος όμως μπορεί να αποδεχθεί πως τα κανάλια και τα ξένα κέντρα επιλέγουν τους κυβερνήτες μας και μάλιστα τους επιβάλουν εντός τριών εβδομάδων. Το κάνουν χρησιμοποιώντας κάποιον που απέχει πολύ από τα πιστεύω του μέσου έλληνα, έναν δικό τους παρδαλό πράκτορα. Μας καθοδηγούν και μας ξεφτιλίζουν και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο, σειρήνες λοιπόν τα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος της Δύσης, μας σπρώχνουν στον όλεθρο και τη σκλαβιά.

    8. Τους πήρε ο Έλληνας χαμπάρι σε σημείο που βγαίνουν μόνοι τους σε εκλογές με βοήθεια USA .Το κυνηγητό δεν το γλυτώνουν και φυσικά στην συνέχεια δεν γλυτώνουν ούτε τις κρεμάλες.

    9. Τα δυο σιχαματα των ξενων δυναμεων

    Comments are closed.