ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ 2025 Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
MitsoDETH

Με μία καθαρά προεκλογική ομιλία, ο Κ.Μητσοτάκης ενίσχυσε τις εκτιμήσεις ότι την ερχόμενη άνοιξη με αφορμή την προεδρική εκλογή πιθανότατα θα προκαλέσει εθνικές εκλογές!

Με αντικειμενικό στόχο τον μηδενισμό του πολιτικού χρόνου, εκμεταλλευόμενος την διαρκή και μόνιμη κρίση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που είναι ανύπαρκτοι και την εξασφάλιση παραμονής στην εξουσία μέχρι το 2029.

Με χαρακτηριστικότερη την δήλωση ότι «από 1/1/2025 αυξάνονται οι συντάξεις 2.000.000 συνταξιούχων», μίλησε για νέους διορισμούς στο δημόσιο θυμίζοντας τους παλαιοκομματικούς ηγέτες μιας άλλης εποχής, αλλά και πλήθος άλλων παροχών που γίνονται με άδεια ταμεία.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

«Είχαμε αυξήσεις μισθών δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεων. Από 1/1/2025 θα έχουμε νέες οριζόντιες αυξήσεις σε συνολικά 2 εκατ. συνταξιούχους.

Μόνο τη χρονιά που μας πέρασε έγιναν 10.000 μόνιμοι διορισμοί, σχεδόν 40.000 από το 2019

Από Απρίλιο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα 950 έως τον Απρίλιο του 2027

  • Μία επιπλέον δόση επιδόματος παιδιού
  • Στο Δημόσιο 700.000 υπάλληλοι θα δουν νέες αυξήσεις έως και 100 ευρώ το μήνα
  • Η αμοιβή των εφημεριών στο ΕΣΥ θα φορολογείται με 22%
  • Αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης στις ένοπλες δυνάμεις στην ΕΛΑΣ το λιμενικό και την πυροσβεστική
  • Μείωση κατά 1 μονάδα των ασφαλιστικών εισφορών
  • Το 2025 καταργείται πλήρως το τέλος επιτηδεύματος
  • Αύξηση σε 20% την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ στους ιδιοκτήτες που ασφαλίζουν κατοικίες, αξίες έως 500.000 ευρώ από φυσικές καταστροφές
  • Όλες οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 500.000 θα πρέπει πλέον υποχρεωτικά να ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές.
  • 220.000 δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ και από τον ΕΦΚΑ θα ενισχυθούν με 200 ευρώ. Το ίδιο θα ενισχυθούν και 35.000 ανασφάλιστοι υπερήλικες και 250.000 δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
  • Στο Δημόσιο από την επόμενη Άνοιξη, σχεδόν 700.000 υπάλληλοι θα αρχίσουν να βλέπουν νέες αυξήσεις που θα φτάσουν τα 100 ευρώ το μήνα.

“Πιο γρήγορα πιο αποτελεσματικά, αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβα από τις κάλπες. Το προσυπογράφω αυτό το αίτημα”, είπε.

1) ενισχύοντας με 20 εκατ. τα επιδόματα για νέους γονείς
2) κίνητρα για επιχειρήσεις να στηρίξουν εργαζόμενους που κάνουν παιδιά.
3) τα δικαιώματα των τριτέκνων συγκλίνουν με αυτά των πολυτέκνων».

Αν αυτά δεν είναι προεκλογικές εξαγγελίες, ειδικά όταν τα ταμεία του κράτους είναι άδεια, τότε τι είναι; Ειδικά από τη στιγμή που δεν είπε λέξη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που βρίσκεται παντού και τους κερδοσκόπους που αλωνίζουν χωρίς κανένα εμπόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όταν το κόμμα τους χρωστάει στις τράπεζες μισό δις επόμενο είναι να καταστρέψουν την οικονομία μια χώρας ο ορισμός του άχρηστου και ανίκανου.

  2. Εάν έχουν αδειάσει τα ταμεία τι θα κάνει ο επόμενος που θα αναλάβει θα γεννήσει χρήμα; Πείτε έρχεται πείνα… Η οικονομία δεν έχει ένα διακόπτη on off … Εδώ πρόκειται για εγκληματίες εθνών.. θέλουν να μας αφήσουν και να γεμίσουν τη χώρα λάθροεπενδυτές… Έκπτωση λέει ΕΝΦΙΑ… Ακόμα δε καταργείται αυτό… Η αύξηση κατώτατου έπρεπε να είχε γίνει χθες ήδη το κάνει για να αποσυμπιεσει κοινωνική έκρηξη.. Τελικά πόσοι είναι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι και ο κομματικός στρατός του Κούλη;

  3. Τι γίνεται με την κλεψια της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; Μαυρίστε τους, τους αξίζει. Το συνδικαλιστικό όργανο των συνταξιούχων πως θα αντιδράσει;

  4. Σιγά το νέο ρε παιδιά, από πέρσι ειναι γνωστό αυτό ότι έχουν αδειάσει τα ταμεία και ότι θέλοντας και μη θα πάει σε εκλογές.

Leave a Response