ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ» – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

    Κοινοποίηση:
    ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Δεν σταματά να μας εκπλήσσει τελικά ο Τούρκος πρόεδρος στην προσπάθεια του να προσάψει στην Ελλάδα κατηγορίες. Έτσι σήμερα νέες κατηγορίες εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα, σε συνομιλία του με δημοσιογράφο κατά την περιοδεία του στην Αφρική όπου “ανακάλυψε” πάλι στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην χώρα μας.

    Ο Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι στηρίζει την τρομοκρατία, ισχυριζόμενος πως «επί 7-8 μήνες, υπάρχει μια υποδομή μεταφοράς προσωπικού στον καταυλισμό του Λαυρίου, εκπαίδευσής του εκεί και, εν συνεχεία, μεταφοράς του πίσω στο ΡΚΚ και σε άλλες οργανώσεις μέσω του Ιράκ. Αυτό δεν συνέβαινε πριν από 7-8 μήνες».

    Όπως αναφέρει δημοσιογράφος ο Τούρκος πρόεδρος υποστηρίζει πως η Άγκυρα έχει στην κατοχή της και ονόματα.

    «Έχουμε τα ονόματα. Μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, κοινοποιήσαμε αυτά τα ονόματα στην Ελλάδα. Είπαμε ‘‘αυτά τα ονόματα έχουν περάσει στη δική σας πλευρά, και εδώ εκπαιδεύονται για το ΡΚΚ, τα ονόματα είναι τα εξής’’.

    Υπάρχει κινητικότητα επί αυτού. Είναι και κάτι άλλο. Όταν η τρομοκρατική οργάνωση παραμένει ανενεργή στην ύπαιθρο, σχεδιάζουν την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων στην πόλη. Προσπάθησαν να το κάνουν ορισμένες φορές, στέλνοντας τους από τη Συρία μέσω της γραμμής Nusaybin, μέσω της γραμμής Kızıltepe. Αυτές οι γραμμές έχουν μπλοκαριστεί. Όταν μπλοκαρίστηκαν, άρχισαν να δίνουν εντολές από την Ελλάδα.

    Έχει δύο σκέλη. Κάνουν δύο κινήσεις: εκπαίδευση και μεταφορά ανδρών και διασφάλιση της κινητικότητας της τρομοκρατικής οργάνωσης εντός της πόλης μέσω του καταυλισμού του Λαυρίου. Αναφέραμε αυτές τις δύο κινήσεις στην Ελλάδα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Αντίδραση Θεοδωρικάκου: «Πρόκειται για ωμή προπαγάνδα»

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν τόνισε:

    «Είναι λυπηρό που η Τουρκία επαναλαμβάνει τον συκοφαντικό ισχυρισμό χωρίς να διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη ,ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει σε βάρος της τρομοκράτες. Και δεν διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη γιατί όλα αυτά είναι μυθεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Είναι ωμή προπαγάνδα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τι σχέση έχει ο Πούτιν με τόν Ελευθεριο Βενιζέλο η Benny Shelom, που εξαιτίας του χάθηκε ο πόλεμος στην Μικρά Ασία.Και δεν έφτανε αυτό το 1929 πρότεινε τον σφαγέα τον Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ για το Νόμπελ Ειρήνης. Ξυπνάτε μας κυβερνούν Ελληνόφωνες και Γραικύλοι.

    2. Η γνωστή τακτική των βρομερων Τούρκων. Κατηγορούν τους άλλους για αυτά που κάνουν οι ίδιοι. Αυτό θα έπρεπε να μας αφυπνίσει βέβαια γιατί έμμεσα μας ενημερώνει για τις κινήσεις του.

    3. το μελλον του ,ετσι λεει το φλυντζανι,θα ειναι αυτο του Σανταμ και του Γκενταφη. ΕΠΙΣΗΣ η χωρα του θα εχει την ιδια καταλειξη.

    4. Ο Ταγιπ παλι καταστρατηγει το….. διεθνες δικαιο του Δενδια! Εδωσε και τα γκαζια του Αιγαιου υποθηκη για κανα δανεικο φραγκο παραπανω και καμμια μιζουλα υπερ Μαξιμου ΑΕ! Πρασινη αναπτυξη χωρις δενδρο ακαυτο για δειγμα!

    5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ RAFALE ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΘΡΥΨΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΟΥΛΕ.

    6. ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ή ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ((όχι τον φαναφαρόνο παχύδερμο που έφαγε τα λεφτά των επενδυτών των Ελληνικών ομολόγων για να μην ξεχνάμε), ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (όχι τους μετέπειτα καραγκιόζηδες) ?

    7. o τουρκος κανει τα παντα για την πατριδα του. και ας την καταστρεψει. δικια του ειναι και εδω και τοσα χρονια διαδιδεται οτι η τουρκια καταρεει………….. και ακομη στεκεται. εσεις ελληναραδες πατριωτες???? κοιτατε τον κουλη που πεταει χαρταετο….. και εις ανωτερα

      1. Εμείς κοιτάμε Κούλα πως τρώει λεφτά με Άδωνη κλπ λαμόγια.

    8. θα περιμένουμε την δήλωση Δενδια για να νιώσουμε πάλι ασφαλείς αχαχα άχρηστοι και ανίκανοι

    9. ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ…..

      1. Γιατί μήπως φοβήθηκε ποτέ του τον πούτιν;
        Και αεροπλανο του κατεριψε και πάλι στα νερά του τον έφερε τι να λεμε τώρα.
        Ενας αμόρφωτος ειναι αλλα εχει θαρρος και αντιστέκεται και μαγκια του.
        Βέβαια καπου τοχει χασει κι αυτός αλλα ποιός να βρεθεί απεναντί του και να τον αποστομώσει;
        Εμείς εχουμε μονο κοτουλες που κακαρίζουν

    Comments are closed.