ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ… ΠΗΓΕ ΑΚΛΑΦΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

    Κοινοποίηση:
    2668231

    Μια ωραία πεταλούδα… Στα θετικά,λέει, της ήττας θέλησε να εστιάσει η Κατερίνα Νοτοπούλου που για πρώτη φοράδιεκδίκησε την ψήφο των πολιτών και ομολογουμένως δεν πήγε και πολύ καλά.

    Συγκεκριμένα, για την Νοτοπούλου, που οι προσδοκίες ήταν πολλές από τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ που την επέλεξαν, η τελική κατάταξή της στην τέταρτη θέση, εκτός φυσικά του β’ γύρου και με ποσοστό μόλις 13,52%, δεν θεωρείται επιτυχία

    Διαβάστε την συνέχεια στο patkiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι αριστεροί είναι open mind….. Και gay parade και swingers και dp και threesome… Για αυτό τους πάω….

    2. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΥΤΟ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΖΙΝ ΣΤΑ BULGARI KAI PRADA H ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ

    3. 13% Μακεδόνων ψήφισε Νοτοπούλου???
      Είστε άξιοι της μοίρας σας!

    4. Όλα τα κου-ΜΟΥΝΙΑ, αρσενικά και θηλυκά, μικρά και μεγάλα, όψιμα και πρώιμα εχουν την ίδια λογική μάλλον τρέλα. Πως να καταστρέψουν την Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν να θεωρούνται αυτά τα σιχαμερά μορφώματα Έλληνες και Ελληνίδες. Ο κάθε γνήσιος Έλληνας πρέπει να προσέχει πολύ ποιον η ποια ψηφίζει και να μην ξεγελιέται με τα ψέματα τους γιατί αυτά τα ψοφίμια μόνο ψέματα λένε η μιλάνε η κλανουν είναι ένα και το ίδιο.

    5. Πιάσε την σφουγγαρίστρα και σκάσε μυτόγκα που μου ήθελες και εξουσία με το iq ραδικιού.

    6. Το ”έπαιρνα” άνετα το Κατερινάκι

    7. Πολύ ασχοληθήκαμε με το απόλυτο μηδέν. Ας πάει και αυτή να πιάσει καμία δουλειά στον ιδιωτικό τομέα (αν την πάρουνε . Από μυαλό …Yok )

    Comments are closed.