ΣΤΗ “ΜΠΟΥΖΟΥ” ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο “ΓΝΩΣΤΟΣ- ΑΓΝΩΣΤΟΣ” ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ, Δ. ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ

    Κοινοποίηση:
    202011221018204209

    Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσού για τα γενεθλιά του, εν μέσω lockdown το βράδυ της Παρασκευής.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

    “Βερβεσός Δημήτριος, Δικηγόρος, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου 1964 μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 και ασκούμενος από το 1988. Κατάγεται από τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.
    Γιος του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Βερβεσού, αποφοίτησε το 1982 από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή, εισήχθη την περίοδο 1982-1983 στη Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1988.
    Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 1988-1990 στην Πολεμική Αεροπορία.
    Από το 1990, οπότε και ενεγράφη στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έως σήμερα, εργάζεται ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1998. Το 1993 εξελέγη σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2002 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και επανεξελέγη το 2005 στην ίδια θέση. Το 2008 εξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣΑ. Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα (Αναπληρωτή) Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Νομικών / ΕΤΑΑ και το 2017 γ’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ / ΕΤΑΑ την οποία κατείχε μέχρι 31.12.2016. Εξελέγη από τους Κοινωνικούς Εταίρους αντιπροσώπου των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ στο ΔΣ αυτού ως αναπληρωματικό μέλος.
    Από άποψη ειδίκευσης ασχολείται  με το εργατικό δίκαιο, μέλος της ΕΔΕΚΑ (Εταιρείας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης) αλλά και της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων.
    Από το 2011 κατ’ εκλογήν των Κοινωνικών Εταίρων είναι Διαιτητής – Μέλος του Σώματος Διαιτητών του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ).
    Έχουν δημοσιευθεί πλειάδα αποφάσεων επί δικών, στις οποίες συμμετείχε ως Δικηγόρος, σε διάφορα κλαδικά νομικά περιοδικά καθώς επίσης άρθρα του σε εφημερίδες και λοιπά μέσα ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έχει υπάρξει εισηγητής σε ημερίδες και συνέδρια σχετιζόμενα με το Εργατικό Δίκαιο.
    Επίσης, έχει συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει εκπροσωπήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE).
    Είναι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων και ομιλεί την αγγλική γλώσσα.”

    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

    Υπενθυμίζεται από το κορωνοπάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ προκλήθηκε σάλος ειδικά μετά τα βίντεο που δείχνουν παρισταμένους να διασκεδάζουν φωνάζοντας συνθήματα.

    Μάλιστα στα βίντεο ακούγεται  και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!».

    Εχθές ο κ. Βερβεσός είχε δώσει απάντηση για το πάρτι γενεθλίων . Οπως φαίνεται από τα βίντεο και από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντες του πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν πάνω από δέκα άτομα.

    Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βερβεσός αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

    Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν.

    Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορωνοϊό.

    Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων την διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου».

    dsa-3
    dsa-4

    Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας»«covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.
    Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης  Βερβεσός.

    dsa-0
    dsa-1
    dsa-2

    Όπως ήταν αναμενόμενο λίγο αργότερα οι φωτογραφίες κατέβηκαν από τα social media.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο ΚΑΠΕΛΛΟΦΟΡΟΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Β.Β ???

    2. Στο κοριτσάκι 17 χρόνων που έκανε πάρτι γενεθλίων στη Θεσσαλονίκη πήγε αμέσως η αστυνομία και έριξε 3000 ευρώ πρόστιμο. Στον πρόεδρο Βερβεσο, θα ρίξει;;;;

    3. ΧΆΡΧΑΛΑ .
      ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ.

      .
      ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ.

      .
      ΕΣΎ ΚΆΤΣΕ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ.

    4. Ο κύριος γνωρίζει ως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου ότι δε θα του κάνει κανείς τίποτα και απλά προκαλεί την προσοχή!! Την έχει ανάγκη φαίνεται για να καλύψει την εσωτερική του κενότητα!!

    5. Όλα τα λαμόγια μαζεμένα με τις ανάλογες Τζούλιες στην παρέα.

    6. Αυτός με το τσιγάρο στο στόμα το ανέβασε και μετά το κατέβασε…. θα αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που το έκανε αχαχχααχ
      Είμαι σίγουρη ότι δεν κοιμήθηκε τώρα εδώ και δυο μέρες ξινό του βγήκε το τσιγάρο και το ποτό ../

      1. μπα αφού δεν θα γίνει τίποτε. Στο ελλαδιστάν δεν βάζουμε ποτέ πρόστιμα σε επώνυμους γιατί μπορεί να πλακώσουν στα χαστούκια τον αστυνομικό

        1. Όσο να’ναι ένα μπινελίκι το άκουσε… επίσης είδες υφάκι που έχει ο τύπος; Εγώ είμαι και άλλος κανένας, σπούδασα νομική κάνω ζωάρα και δεν με αγγίζει κανένας… όπως τον βλέπω από τους τύπους που αν το ρούχο δεν είναι επώνυμο δεν το φοραμε και συχνάζουμε μόνο σε ιν μαγαζιά με γκόμενες θεαρες αχαχαχ
          Τέλος πάντων κάτι τέτοιους εγώ τους βλέπω και γελάω …
          Το θέμα είναι ότι μαθεύτηκε και από τουδε και στο εξής τα πάρτι τους θα τα κάνουν σε πιο πριβέ μέρη …

    7. αυτοί που διοργάνωσαν την συγκέντρωση έξω από το εφετείο εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης συγκεντρώσεων ;;;

      Τόσο κακό για το πάρτυ; Πόσο υποκρισία πια;;;;;;;;;;;;;;;;;

    8. Εμείς ΦΤΑΙΜΕ …Εμείς και ΜΟΝΟΝ εμείς…
      47 χρόνια δεν έχουμε αφήσει “κατιμά” απο τον απόπατο της Κοινωνίας που να μην τον/την έχουμε ψηφίσει, στις στημένες βοϊδοεκλογές των τοκογλύφων, στις αριστεροδεξιές συνδικΑΛΗ(σ)ΤΗΚΕΣ συμμορίες που κατέστρεψαν Οικονομία, Παιδεία τα πάντα…

      Εμείς ΦΤΑΙΜΕ

    9. Επιτρεπετε το καπνισμα σε γραφείο??

      1. απο ποτε απαγορευεται το καπνισμα σε ιδιωτικο χωρο?

    10. Καθεστωτικα λαμογια, δικαστές μμε κόμματα βουλευτές όλοι τους μια συμμορία. Πριν λίγο τα κ@ριολια του σύριζα τα έβαλαν με την Παναγιά και τις ένοπλες δυνάμεις!! Ο χοντροβούβαλος και μοσχος σιτευτος, ο Φίλης αυτή την φορά. Ρατσιστικό παραλήρημα σύριζα εναντίον θρησκείας και ενόπλων δυνάμεων. Καιρός να τους ρίξουμε ένα διαδικτυακό γ@μησι και να τους ξεφτιλίσουμε και αυτούς. Φίλη γ@μιολη κοιλαρα, την π@υτσα όταν προδιδατε πατρίδα και λαό στις πρεσπες την ξεχάσατε? Αφού είσαι τόσο μ@λακας, αρχίζει πάρτυ εναντίον του κόμματος σου στο διαδίκτυο. Κάτσε να δεις τι θα γίνει!!! Οι μ@λακιες πληρώνονται βόιδι. Χαλάρωσε και άδραξε τους καρπούς για αυτά που είπες τώρα.

    11. Μεγαλυτερα καθαρματα απο δικαστες και δικηγορους δεν εχει

    12. Καλά εκείνη με τα υπερμεγέθη φυσικά μπαλκόνια για να σκουπίζει τα τραπέζια την έχουν;;;;;

    13. Ελάτε ρε παιδιά αυτοί έχουν το καρπούζι έχουν και το πεπόνι. Κώλος και βρακί είναι μεταξύ τους.
      Το πολύ – πολύ για τα μάτια να του βάλουν κανένα προστιματάκι το οποίο με κάποιο νομικίστικο κόλπο θα το σβήσουν. Αυτά είναι για βλέπουν τα πρόβατα ότι δήθεν ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη κ.λ.π.
      Αλίμονο από μας που αν πιάσουν χωρίς μάσκα ή βεβαίωση γιατί ξεχάσαμε δεν το γλυτώνουμε το 300άρι.

    14. who is the ρουφιάνος ωέω? μάλλον αυτός με την καπαρντίνα

      1. Ο ιδιος ο εορταζων ανεβασε τ βιντεο δτο φβ

    15. Αυτοί έκαναν ότι έκαναν,ήθελαν να το διαφημίσουν κιόλας να το δουν όλοι. Δηλαδή ντιπ για ντιπ.

    16. αυτος ο “ντον καπαρτινακιας” με το τσιγαρο στο στομα, και το μουσακι με τις δεκατεσσερις τριχες ολες ολες ποιος ειναι;;;; εχει ενα υφος λες και ειναι ο μπεζος της amazon…. ξερει κανεις ποιος @φραγκος ειναι;;;;;

    17. Λαμογια,χαραμοφαηδες,τεμπεληδες,κοπρητες δικηγορισκοι.

    18. Χαλαρώστε λίγο, το πιο επικίνδυνο και αντιαισθητικό είναι που καπνίζει ο άλλος πάνω στα μούτρα των άλλων

      1. Αυτό είδες και κατάλαβες μόνο εσύ φίλε όλα τα άλλα καλά? Για κοίτα προσεκτικά και άκου στο βίντεο τι έγινε εκεί .το τσιγάρο είδες μόνο.

    19. είναι αλήθεια οτι δεν βάλανε ακάμα πρόστημο σε αυτόν και στους άλλους φωστήρες του δικονομικού δικαίου στο Ελλαδιστάν;;;
      με το τσιγάρο στο στόμα νομίζει ότι είναι ο Υβ Μοντάν
      και οι άλλοι όλο χαρά είναι….πινακοθήκη ηλιθίων

    Comments are closed.