ΣΤΗ ΣΙΝΑΛΟΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ – ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    6056016

    Κρατήρας άνοιξε από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κτίριο όπου στεγάζονται καταστήματα και γραφεία, στο κέντρο του Πειραιά.

    Το σημείο ακόμη και ώρες μετά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ υπάρχουν εκτεταμένες υλικές ζημιές. Σημειώνεται πως έχουν εντοπιστεί μεταλλικά αντικείμενα, αλλά και γυαλιά από τζαμαρίες, προσόψεις καταστημάτων σε απόσταση αρκετών δεκάδων μέτρων, ενώ το ωστικό κύμα έφτασε έχει προκαλέσει ζημιές σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων σε σπίτια και καταστήματα.

    Ένας άστεγος ο οποίος την ώρα της έκρηξης βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

    Υπενθυμίζεται πως περίπου στη 01:15 τα ξημερώματα στην οδό Φίλωνος σημειώθηκε η σφοδρότατη έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή. Άγνωστοι προσέγγισαν την είσοδο κτιρίου στο οποίο στεγάζονται διάφορες επιχειρήσεις, καταστήματα λιανεμπορίου, ναυτιλιακή εταιρεία, ασφαλιστική εταιρεία, δικηγορικά γραφεία και άλλες επιχειρήσεις.

    Τοποθέτησαν ισχυρότατη βόμβα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένο πιθανότατα σε κάποιο μεταλλικό δοχείο, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης και βραδύκαυστο φιτίλι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να πυροδοτηθεί οργανισμό ο μηχανισμός.

    Στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) περισυνέλεξαν υπολείμματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες.

    6055979 6055984

    Ισχυρή έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Φίλωνος, στο κέντρο του Πειραιά, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές το κτήριο και τα παρακείμενα καταστήματα σε ακτίνα περίπου 300 μέτρων, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023. Από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
    Ισχυρή έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Φίλωνος, στο κέντρο του Πειραιά.
    (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

    6055995 6056020

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η ατιμωρησία είναι το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, αρχίζοντας από τους 300 έχοντες Ασυλία και τους παρατρεχάμενους όπως Τραπεζικούς, Ιατρούς κτλ.
      Το γεγονός, ότι στην Ελλάδα έχει εισβάλει λαθραία, κάθε καρυδιάς καρύδι και η Αστυνομία δεν γνωρίζει ούτε τα πραγματικά τους ονόματα, και τους αποκαλεί “παράτυπους μετανάστες” διότι έτσι διέταξε η Ursula, δεν είναι Κράτος.

    2. Εκρηξη;Κουλη παρακάλα να μην ενεργοποιηθεί καμία τρομοκρατική οργάνωση με επαγγελματίες διότι θα σας κρεμάσουν και τους 300 προδότες.

      1. απο ποτε η κυβερνηση φοβαται τρομοκρατες? ή στο χωμα ή στη φυλακη θα καταληξουν, οπως κι αλλοι

    3. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άσε και βλέπουμε. Ενστερνισθήκαμε τις ανεδαφικές μαλακίες της αριστερίλας με αποτέλεσμα να καταντήσουμε το λουλούδι της καλέργαινας. Η ατιμωρησία στο φέρτε με αποτέλεσμα ο καθένας να κάνει ότι του καυλώσει. Έχοντας δε ως παράδειγμα και τα άνθη του ευαγούς ιδρύματος της ιστορικής πλατείας το γλυκό έδεσε. Αλλά φευ κατά τη σάλα και τα έπιπλα.

    4. Εκει είναι όλες ναυτιλιακές και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι η μοιρασιά δεν έγινε σωστά.
      Με Γεωργιανούς και Αλβανούς δεν παίζεις όμως .
      Σύντομα θα ακολουθήσει λογικά και το ξεκαθάρισμα .

    5. 41% , ευχομαι να πατε ολοι αδιαβαστοι μαζι με τα κωλοπαιδα σας

    6. Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
      ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

      ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.

      1. Η Θανατικη Ποινη θα ερθει απο αυτους που τα κανουν ;; χαχαχα λες να καταδικασουν σε Θανατο τους …. εαυτους τους ;;;; Εγω προτεινω Θανατικη Ποινη για 41% Προδοτες .

      2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ…. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ????? ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ?……. ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ, Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    Comments are closed.