ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 33ΧΡΟΝΗ @ΝΩΜΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ – ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ..

    Κοινοποίηση:
    200622083444_markella-33xroni

    Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη.

    Κατά την απολογία της η 33χρονη αρνήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος της δεκάχρονης Μαρκέλλας, επιμένοντας ότι πήρε το παιδί για να το φροντίσει.

    «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την Μαρκέλλα σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα», φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας η 33χρονη, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο δικηγόρος της στο Facebook.

     Η κατηγορούμενη φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως δε θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί και θα τη γύριζε στην οικογένειά της. Ωστόσο, θόλωσε όταν είδε ότι η υπόθεση πήρε τόση δημοσιότητα και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κατάσταση.
     Στο ερώτημα γιατί έσπασε το κινητό και τον υπολογιστή της, η 33χρονη απάντησε ότι πανικοβλήθηκε, φοβήθηκε ότι θα εντοπισθεί από την αστυνομία και γι’ αυτό το έκανε.

    Η 33χρονη έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας στις 10:40, με τους αστυνομικούς να τη φυγαδεύουν και να τη βάζουν στο κτίριο από την πίσω πόρτα.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, η 33χρονη δε αποδέχεται τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος της δεκάχρονης.

    «Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

    Μάλιστα ο κ. Νουλέζας επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια για τους ισχυρισμούς του ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της κατηγορούμενης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Τυχερη ειναι που δεν επαθε κατι χειροτερο το μικρο απο τα ναρκωτικα .. Στη φυλακη ,θα κατσει μερικα χρονια ,θα γλυψει μερικά μουν@κια και σε 5-6 χρόνια θα βγει .

    2. Ωραία με την ανώμαλη τελειώσαμε….
      πάμε τώρα να πιάσουμε «δουλειά» με τους υπόλοιπους…. οι κοινωνικές υπηρεσίες, αστυνομία κτλ κτλ να κάνουν ενδελεχείς ελέγχους σε όλους !!!

    3. Εκτός των άλλων, τέτοιος γλίτσης σαν αυτό τον δικηγόρο δεν έχει ματαφανεί.

    4. Αλλη ανωμαλαρα απο εδω περα…..Αλλα ειναι τυχερη η σκροφα που δεν της εμεινε στα χερια η μικρη με αυτα που την ποτισε…Θα μας δωσει καμια απαντηση σοβαρη γιατι βουτηξε την μικρη απο το δρομο την μαστουρωσε και μετα την εβαψε ??? Τι θελει να μας πει τωρα αυτη οτι την πηρε για να παιξουν τις κουμπαρες?? Αυτη δεν ειπε οτι της εκατσε λουκουμι μολις η μικρη δεχτηκε να παει μαζι της…αυτη δεν ειπε οτι εχει ιδιαιτερα σεξουαλικα γουστα??? Αλλα ειναι τυχερα ολα αυτα τα αποβρασματα γιατι βλεπεις ζουμε στην εποχη που η καθε μορφης ανωμαλια εχει αποκτησει “στομα” και μιλαει για τα δηθεν δικαιωματα και ιδιαιτεροτητες που εχει….Και αρχιζουν και βγαινουν ολοι αυτοι απο τα λαγουμια τους και τις βρωμοδουλειες που τις εκαναν στα κρυφα και στα σκοτεινα, τωρα τις κανουν μερα μεσημερι μες στα μουτρα μας…Γιατι φυσικα ξερουν οτι υπαρχει ατιμωρησια… και οχι μονο …αλλα θα βρουν και συμπαραστατες….συμπαραστατες στα ανωμαλα βιτσια τους…Ωραια εποχη …απο ολα εχει ο μπαξες απο λεσβιες παιδοφιλες , μεχρι αντρες που κανουν αλλαγη φυλου …οχι γιατι ηθελαν να γινουν γυναικες που να πηγαινουν με αντρες …αλλα γιατι ηθελαν να πηγαινουν με γυναικες σαν γυναικες…. Και ολοι αυτοι ενω ολοι τους λεγαμε καποτε με το ονομα που τους αξιζει …δηλαδη ανωμαλαρες του κερατα…τωρα πλεον ονομαζονται ατομα που απλα εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες …ιδιαιτεροτητες μαλιστα που μας επιβαλλουν με το ζορι να της σεβομαστε!!!

    5. Εντάξει,εγώ την πιστεύω! ΓΙΑΤΙ άπλωσε χέρι σε ξένο παιδί; ΓΙΑΤΙ πήρε με τέτοιο τρόπο ένα ξένο παιδι?
      ΓΙΑΤΙ βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο παιδί;
      Ένα γερό βρωμοξυλο στην Ασφάλεια και φυλακή για 10 χρόνια.

    6. Η Ακρίτα (αυτή τελικά πρέπει να το ποτίζει το γκαζόν άλλων γυναικών) κ η Στεφανίδου να πάνε επισκεπτήριο αφού τη συμπονούν. Όχι μόνο παπαριές στο fb για να κάνουν ντόρο…

    7. Όσο και να δικαστεί πόσο θα κάτσει; Ένα παιδί το τραυμάτισε ψυχικά και το στιγμάτισε η άθλια.

    Comments are closed.