ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ – ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Επί ξυρού ακμής κινούνται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό, περιμένοντας τα αντίποινα του Ιράν και των συμμάχων του για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια. Μάλιστα η Τεχεράνη ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας ότι θα αναλάβει δράση στο πλαίσιο της νόμιμης αυτοάμυνας. Ο αραβικός κόσμος είναι καζάνι που βράζει, ενώ ο Ερντογάν έκανε το μνημόσυνο του ηγέτη της Χαμάς στην Αγία Σοφία.

    Η ανησυχία γίνεται όλο και πιο έντονη για τα αντίποινα του Ιράν και οι αντικρουόμενες πληροφορίες ενισχύονται.

    Δεν αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να συμβεί ανά πάσα στιγμή αυτό το χτύπημα.

    Υπάρχουν πληροφορίες επίσης, ότι η Χεζμπολάχ μετακινεί τον προσωπικό της αλλά και στρατιωτικά εφόδια από τη Βηρυτό για να μην πληγεί σε περίπτωση που υπάρχει χτύπημα από το Ισραήλ.

    Συμφωνα παράλληλα με αραβική εφημερίδα που είναι στο Λονδίνο, δύο μέλη του πολιτικού γραφείου του της Χαμάς σκοτώθηκαν μαζί με άλλα τρία στελέχη, ανώτερα στελέχη της Χαμάς, σε τούνελ στην περιοχή της πόλης της Γάζας.

    ΟΙ ΗΠΑ καλούν «όλες τις πλευρές» στη Μ. Ανατολή να προχωρήσουν σε αποκλιμάκωση

    Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν κάλεσε «όλες τις πλευρές» στη Μέση Ανατολή να προχωρήσουν σε αποκλιμάκωση καθώς και να καταλήξουν «επειγόντως» σε κατάπαυση πυρός στη Γάζα, εν μέσω φόβων για ανάφλεξη ύστερα από τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, που σκοτώθηκε στην Τεχεράνη σε πλήγμα που αποδίδεται στο Ισραήλ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Το Ιραν ποιους εχει απο πισω ;;;; Γιατι δεν το λετε αυτο;;;

    2. φορέσουν τις σαγιονάρες θα ανέβουν στα διπλοκάμπινα με τα πολυβόλα στην καρότσα φωνάζοντας Θα σαν παλαβοί αλαχου Σαμάρ ,θα ρίξουν κάνα πύραυλο μπας και καταφέρουν να τρυπήσουν την αεράμυνα και μετά απλά θα γίνουν στάχτη από την αεροπορία . Απλά τα πράματα οι Εβραίοι έχουν και το Αμέρικα με δορυφορική υποστήριξη ,οι φορείς όπλων δεν θα προλάβουν να βγουν από τις θέσεις . Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι οι δυτικές χώρες να θρηνούν άοπλους λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων από τα δειλά φανατικά μουσλιμια .

    3. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ

    4. ΒΑΡΑΤΕ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    5. κάντε κέφι.Στειλαμε τον Αυτιά στην ευρωβουλή.Θα κάνει διάβημα και θα τους βάλει όλους στην θέση τους

    6. Πάνε τα μουσλίνια, θα τα λιώσουν…..Αμήν και πότε…

    7. Tιποτα δεν τελειωνει στις 12 Αυγουστου , ερχονται Παγκοσμιες Αλλαγες ( αλλο αυτο ) . Γενικα πολλοι νομιζουν διαφορα αλλα θα δουν αλλα σε λιγο καιρο . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα .

    8. Τίποτα δεν θα καταφέρει το Ιράν, το οποίο έχει αναστατώσει τον κόσμο με τις τρομοκρατικές του οργανώσεις. Ερχεται η ώρα να πληρώσει για όλα αυτά. Το Ισραήλ δεν είναι μόνο. Εχει από πίσω την Αμερική, την Αγγλία και την Γαλλία. Που πας ρε φουκαριάρικο Ιράν ξυπόλυτο στα αγκάθια; Οσο για την Τουρκία όταν θα φτάσει η ώρα θα κρύβεται, όπως κάνει πάντα στην ιστορία της. Νομίζει ότι Ισραήλ και λοιποί είναι Καραμπάχ , Λιβύη ή Κύπρος. Ε! ρε κατακαημένε Ερτογάν για κάνε το λάθος να τολμήσεις. Δεν θα το κάνεις όμως γιατί είσαι χέστης. Θα προσπαθήσεις απλά να κάνεις τον διαμεσολαβητή. Σε πήραμε χαμπάρι.

    Comments are closed.