Την χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία έδωσε -άγνωστο γιατί- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μέτρα «μίνι» lockdown που ανακοίνωσε σήμερα για τους εμβολιασμένους από 60 ετών και άνω (περί τα 3 εκατ.) σταδιακά από τις 13 Δεκεμβρίου, αν δεν κάνουν την τρίτη δόση και στους ανεμβολίαστους συνολικά (περί τα 3,5 εκατ. άνθρωποι) από την ερχόμενη Δευτέρα.
Συνολικά η ήδη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία, από την εστίαση που καταστρέφεται συνολικά μέχρι το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια κλπ. θα στερηθούν σταδιακά μέχρι και 6,5 εκατ. πολίτες-καταναλωτές από τις 13 Δεκεμβρίου.
Στόχος της κυβέρνησης να «ξεστοκάρουν» τα εμβόλια, βασικά της Pfizer/BioNTech, υποτίθεται για να δημιουργηθεί «τείχος ανοσίας» όταν όλοι ξέρουν ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν, ίσως και πιο συχνά από τους ανεμβολίαστους
Μόνο στα super market και στα φαρμακεία και στα ΜΜΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση οι ανεμβολίαστοι, βάσει των όσων διέταξε ο Κ.Μητσοτάκης.
Την ίδια ώρα, οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα του λιανεμπορίου και τα κομμωτήρια, να πάνε στη δουλειά τους και να καθίσουν σε ανοιχτούς χώρους εστίασης με την υποχρέωση επίδειξης αρνητικού τεστ.
Για τους εμβολιασμένους, αυτές οι δραστηριότητες απαιτούν την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.
Τέλος, απαγορεύεται πλήρως η πρόσβαση σε ανεμβολίαστους πολίτες σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα και κινηματογράφους, μουσεία, εκθέσεις και συνέδρια, αλλά και γυμναστήρια και γήπεδα.
Η ζημιά υπολογίζεται σε άνω των δύο δισ. ευρώ ανά μήνα για όλες αυτές τις επιχειρήσεις, γιατί φυσικά είναι ανόητο να πιστέψει κανείς ότι δύο ή τρία εκατομμύρια εμβολιασμένοι θα προσέλθουν για την τρίτη δόση, όταν η πλειοψηφία βάσει των ερευνών, «κάνει τον σταυρό της» που γλίτωσε από το μονοδοσικό ή τις δύο δόσεις των εμβολίων, π.χ. της Astra/Zeneca, το εμβόλιο της οποίας απαγόρευσε η κυβέρνηση ως επικίνδυνο, αφού είχαν εμβολιαστεί 1,8 εκατ. Έλληνες!
Πλην βέβαια της κοινωνικής αναταραχής που θα δημιουργηθεί.
Το να γλίτωναν οι εμβολιασμένοι από τον Covid-19, θα μπορούσε να δικαιολογήσει, μέχρις ενός βαθμού, τα απολυταρχικά μέτρα στέρησης των ελευθεριών των πολιτών. Όμως αυτό δεν συμβαίνει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει…
Αποχη απο εστιαση σινεμα θεατρα γηπεδα γυμναστηρια να βαλουνε μυαλο.Γυμναστικη στο σπιτι και στα παρκα αδερφια.Το μπολι στον πατο σας σιχαμενοι ανθελληνες.Κουλα πεφτεις!!!!Οπως μας τιμωρειτε και μας εκβιαζετε εσεις ετσι σας τιμωρουμε κι εμεις οι ελευθεροι αμπολιαστοι Ελληνες.
Δεν πηγαινα Ποτε εστιαση σινεμα θεατρα γηπεδα γυμναστηρια , με το ζορι για καφε . ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΤΟΣΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ … ΚΑΦΕΣ 2 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20 ΛΕΠΤΑ……….. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΠΙΤΙ ΠΑΓΚΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΚΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΙΟΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!! ΜΑΚΕΛΙΟ ΧΙΟ ΣΕ ΨΗΒΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΟΤΟ!!!
ΥΓ. Δινω δωρεαν blessing AIon
Αν δεν ξεκουνήσουμε από το καναπέ μας και να αρκούμαστε να βγάζουμε την πίκρα μας από το πληκτρολόγιο, πολύ φοβάμαι συνέλληνες δεν θα καταφέρουμε τίποτα.☹
Λουλη και σια της επιτροπης! Παραδεχτειτε οτι σας δουλεψαν χοντρα και ο Μπουρλα και ο Γκειτς! Τα μπολια ητανε φουμαρα τελικα κρατωντας την ανοσια για κανα διμηνο! Στον πανικο σας πια δεν ξερετε τι να κανετε! Η ΕΕ δεν ξερει πια τι να πρωτοσυμμαζεψει νεκρους, ασθενεις, διαλυμενες οικονομιες?.
Προτεινω να επικεντρωθειτε στις φαρμεκευτικες αγωγες για να γλυτωσετε οτι σωζεται! Οι μπολιασμενοι καταντησανε οι χειρωτεροι με το πνευμα ελευθεριας που τους δωσατε! Οι ανεμβολιαστοι βαστανε πισινη επειδη φοβουνται για την υγεια τους! Ξυπνατε καμμια φορα! Στραβα αρμενιζετε που να μπολιασετε ολο το πληθυσμο!
βαρεθηκαμε να τον βριζουμε απλα αυτος ειναι απο την ΚΟΛΑΣΗ σταλμενος οπως κ τα αφεντικα του.σε ενα δεν ειπε ψεμα..θα καταπατησω τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ..λιγοι το καταλαβαν…αλλα επρεπει να πει επισης θα εξαφανισω τους ελληνες…ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ..ΨΥΧΑΚΙΑ-ΑΝΩΜΑΛΕ-ΒΟΘΡΕ δεν μπορω παλι τον στολιζω
θα σε Γ@Μ@Σ@@Ν οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ …
κουλη χρυσε
O μίστερ Μπίν ήρθε να μας ξεβλαχέψει. Δεν θα ερχότανε καθόλου στο Ελάντα αλλά του βρήκε εκείνη τη δουλίτσα ο Σημίτης στην Εθνική Τράπεζα και τον συνέφερε γιατί ήταν καλή ευκαιρία.
Δεν έχουν καταλάβει ότι ο ιδιωτικός τομέας πεθαίνει δεν μιλάμε για μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν κόμιστρα προμήθειες εφορίες πολυεθνικές ακόμα και ελληνικών συμφερόντων εξωτερικό και περνούν δις από την πανδημία μιλάμε για επιχειρήσεις μέχρι 50 άτομα ότι ποιο χειρότερο μπορεί να συμβεί οι μεγάλες τα κοράκια έχουν πέσει να της σβήσουν και έχουν και εφορία Ελλάδα
Γιατί πεισματικά δεν εμβολιαστεί τους λάθρο οι οποίοι εκτός του ότι σχεδόν στο σύνολό τους δεν φέρουν ταυτοποιητικα έγγραφα ,επιπλέον δεν έχουν και υγειονομικά πιστοποιητικά για τυχόν εμβολιασμούς στις χώρες από όπου προήλθαν η ακόμα και αν είναι φορείς σοβαρών ασθενειών αγνώστων και ίσως και επικίνδυνων για την δημόσια υγεία των Ελλήνων…
Ο σημερινός προκρούστης με το αναθεματισμένο σαδιστικο χαμόγελο