ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ 94 ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΤ.ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΠΟ TA ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

    Πανελλήνιο σοκ από τη δολοφονία του 29χρονου Έλληνα οπαδού από Κροάτες χούλιγκαν ενώ «ξύπνησαν» και μνήμες από τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού. Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα, Τετάρτη 9/8, οι συλληφθέντες, ενώ συνελήφθησαν ακόμα πέντε Κροάτες.

    Συγκεκριμένα, πέντε προσαγωγές Κροατών που έγιναν από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας μετατράπηκαν σε σύλληψη, καθώς είχαν σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο να ταξιδέψουν για Ιταλία και μετά οδικώς θα έφταναν στην Κροατία.

    Από την έρευνα προέκυψε εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια που στοίχησαν τη ζωή στον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα μεταφερθούν στην ΓΑΔΑ. Επίσης σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 19χρονου Κροάτη, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

    Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας:

    Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών, υπηκοότητας Κροατίας, ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

    Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

    Οι ανωτέρω αλλοδαποί κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεπ, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

    Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του Μιχάλη

    Οργή και θλίψη προκαλεί η στυγερή δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκλήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8/2023) από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στυγερού δολοφόνου, στήνοντας μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε λίγη ώρα με μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα τα 94 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφεύγουν τουλάχιστον 50 «πρωταγωνιστές ή συμμετέχοντες» στα επεισόδια, και για αυτό το λόγο η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα. Έρευνες πραγματοποιούνται ακόμη σε σπίτια, ξενοδοχεία και καταλύματα AIRBNB στο λεκανοπέδιο, καταλύματα τα οποία είχαν κλείσει για να τους φιλοξενήσουν Έλληνες οπαδοί. Ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν την περασμένη Τρίτη (8/8/2023) οι τέσσερις Έλληνες εκ των 98 συλληφθέντων συνολικά για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση. Παράλληλα, λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA από όλους σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, φίλαθλου της ΑΕΚ.

    Σκληροί και αμίλητοι οι Κροάτες στη ΓΑΔΑ
    Και ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, την ώρα που οι συλληφθέντες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιδεικνύουν συμπεριφορά… κρατουμένων πολέμου. Σκληροί, αμίλητοι αλλά και καλά «διαβασμένοι» δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό στη ΓΑΔΑ. Από τους 98 συλληφθέντες για τα ακραία επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι 89 είναι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι σκληροπυρηνικοί Bad Blue Boys διέσχισαν τα μισά Βαλκάνια και βρέθηκαν στην Αθήνα για να κάνουν επίθεση στο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι συλληφθέντες δίνουν δείγματα DNA έτσι ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας, ωστόσο, στη διάρκεια των ανακρίσεων στη ΓΑΔΑ οι Κροάτες αποδεικνύονται κάτι παραπάνω από… στρατιώτες. Τα λόγια τους είναι λίγα, μετρημένα και καλά μελετημένα ενώ εμφανίζονται αρκετά σκληροί και καθόλου αγχωμένοι.

    Εξονυχιστικοί έλεγχοι
    Η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή. Γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης προσήχθη στον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα. Ο 19χρόνος Κροάτης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων η προσαγωγή έγινε σύλληψη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Επίσης, στους Ευζώνους συνελήφθησαν 7 Κροάτες που έφευγαν από την Ελλάδα. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα χτεσινά επεισόδια, αλλά στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν μαχαίρια, γι’ αυτό κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Επίσης, την περασμένη Τρίτη στους Αμπελοκήπους έγιναν συνολικά 9 προσαγωγές Κροατών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν.

    Οικονόμου: «Τραγική αποτυχία» της ΕΛ.ΑΣ.
    Για «τραγική αποτυχία» της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν πληροφορίες που δεν αξιοποιήθηκαν» και έκανε λόγο για πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα. Παράλληλα έδωσε εντολή για άμεση απομάκρυνση επτά ανώτατων αξιωματικών και διενέργεια ΕΔΕ. Δύο έγγραφα – ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι η ελληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί για την έλευση των Κροατών χούλιγκαν αλλά και για τις προθέσεις τους. Βασικό ερώτημα, το πώς κατάφεραν να διασχίσουν τη μισή χώρα και να φτάσουν στην Αθήνα. Ανεπάρκεια της αστυνομίας καταγγέλλουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εκτοξεύουν πυρά κατά της κυβέρνησης. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου. Τα συλλυπητήριά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Κροάτης πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχαλη και να καταδικάσει τα βίαια επεισόδια, ενώ και ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιώργο Γεραπετρίτη. Να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς κάθε κατεύθυνση, για τη διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης, ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    Αποκλεισμό της Ζάγκρεμπ από την UEFA ζητά η ΑΕΚ
    Την άμεση και βαρύτατη τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την UEFA απαιτεί η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία τον αποκλεισμό της κροατικής ομάδας, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για την δολοφονική επίθεση οπαδών της, το βράδυ της Δευτέρας (7/8/2023) στην Νέα Φιλαδέλφεια.

    Φόβοι για τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ
    Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οργανωμένοι χούλιγκανς οπαδοί της Μαρσέιγ,της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, σε μία πρωτόγνωρη μορφή αντιποίνων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ειδικός επιχειρησιακός σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας, με διακριτική παρακολούθηση οπαδών. Έχουν μάλιστα επιστρατευθεί και διμοιρίες από την περιφέρεια. Την ίδια στιγμή, στον «Ερυθρό Σταυρό» εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τραυματίες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη…. Ενώ υπήρχε βίντεο και πινακίδες αυτοκινήτων, η Αστυνομία Θεσσαλονίκης άργησε πολύ περισσότερο να κάνει προσαγωγές και συλλήψεις…. Στην υπόθεση υπόθεση δολοφονίας Βούλγαρου οπαδού που δεν υπήρχε βίντεο μήνες….

    2. πουτάνας γιε κουλή.οπως έκανες τη χώρα.ευχομαι μπάσταρδε η επομενη μαχαίρια να είναι δική σου καριόλη

    3. και η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΧΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΑΠΟ ΤΟ PC IP ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΑΝ ΕΧΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ

    4. Αυτή την κινητοποίηση κλούβες ματ σατ εισαγγελείς ποιος μακακας θα τα πληρώσει γιατί να μην τους μπλοκάρουν και να τους στείλουν στον αγύριστο στα σύνορα

    5. Εθνικιστες φασιστες ειναι τι αλλο περιμενατε

    6. Τα αυτοαποκαλουμενα πατριωτικά κόμματα γιατί δεν καταδίκασαν τον φόνο του Έλληνα απο τους κροατες φασιστοχουλιγκανς…???

    7. Πάντα υπάρχουν τρόποι να μιλήσει κάποιος…..
      Ο ΜΙΚΕ έδωσε ένα απλό παράδειγμα…………

    8. Άχρηστοι κυβερνώντες ανίκανη αστυνομία κ αδιαφοροςλαός =εκρηκτικό μείγμα

    9. Αλβανοι σκοτωσαν τον Αλκη, Κροατες τον Μιχαλη, ολης της γης οι “περιουσιοι” λαοι μαζευτηκαν εδω. Μαθανε οτι γαμ… μαζευητηκαν και οι γυφτοι.

    10. Η … ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΌΜΑ;

    11. Γαμηστε τους μεχρι θανατου τα μουνια γαμω την κωλοφαρα τους !!!!

      1. Οι Κροάτες είναι καθολικοί και από τα παλιά χρόνια τα πρωτοπαλίκαρα του Πάπα.
        Επίσης εγκληματίες όπως και οι Ουκρανοί.

        1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΡΗ……. Κ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ???
          ΓΚΕΓΚΕ ???
          ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ???
          ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ !!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ!! ΟΧΙ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ !!!!

      2. αν ειχες εστω και λιγο μυαλο θα εκανες τον κοπο να γκουγκλαρεις την λεξη “κροατια” και θα μαθαινες οτι ειναι καθολικοι. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ.
        ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ Α Λ Α Κ Α Σ .

      3. Δεν είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί οι Κροάτες ανιστόρητο πλάσμα.

    12. Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΑΝΕΝΕΛΑ

    13. ζήτω ο αντινατιβισμός. Ναζήδες, τζιχαντιστές, οθωμανοί, νεοταξίτες, γυφτοσκοπιανοί, σκατοαλβανοί, παιδεραστές, σατανιστές, ΚΑΛΟΙ. Έλληνες, ΚΑΚΟΙ

    14. Κωλοφαρα! Σφαξιμο στο γονατο να ξεβρωμιζουνε σιγα σιγα και τα Βαλκανια απο τα ναζιστοειδη καθηκια!

    15. Να προσλάβουμε άλλους 60.000 μπάτσους, οι 60.000 που έχουμε τώρα δεν επαρκούν.
      Αυτοί φτάνουν μόνον για να κόβουν κλήσεις, να το παίζουν γκόμενοι και καουμπόηδες, ή οι ψυχανώμαλοι ματατζήδες να διαλύουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις.
      Α και να χαλβαδιάζουν με τις μπατσίνες.

    16. Αν σκότωναν λαθρομετανάστη θα τους είχαν εκτελέσει στα 5 μετρα.

    17. Συσωμη ολη η αντιπολιτευση ολα τα κομματα να
      εξαναγκασουν σε παρετηση την κηβερνηση ΝΔ μαζι με τον πρωθυπουργο του ολεθρου και καταποντοισμου της χωρας . Και μαζι μ αυτους ολα τα προδοτικα ανθελληνικα κομματα.
      Μια κηβερνηση ανικανη και καταστροφικη .
      Για να σωθει οτι απεμεινε απ αυτο το εθνος.
      Αν παραμεινουν στην κηβερνηση θα το ξεριζοσουν εκ θεμελιων
      Ολα αυτα που γραφουμε μαλλον ειναι φωνη βοοντως εν τη ερημω
      και αυτοι θα παραμεινουν ακλωνιτοι στις θεσεις τους μεσω στο σαπιο , βοθροειδες και φονικο κατεστημενο

    18. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΜΠ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

    19. Εντυποση και σκέφτηκα ότι με όλο αυτό το μίσος από Κωσταντινουπολη και από βουλή Ελλήνων το ξαφνικό εδώ και 2 χρόνια κλπ εάν ένας Έλληνας η Ελληνίδα γνωρίσει μια Ρωσίδα η Ρώσο περνει άδεια να παντρευτούν η όχι κλπ καλά δεν το συζητάω Ρώσος δεν του δίνουν ιθαγένεια εδώ και παιδιά να έχει άδεια παραμονής έχουμε τα παιδιά του περνούν όχι αυτός γέμισαν την Ελλάδα με Αλβανούς και ταυτόχρονα ελληνικές ιθαγένειας κλπ και η Ρώσοι σε μικτό γάμο περνούν ακόμη άδεια παραμονής μετά 35 χρόνια τα παιδιά τους πήγαν στρατό παντρεύτηκαν έκαναν εγγόνια ακόμη άδεια παραμονής και ας έχουν παντρευτεί Ελληνίδα με την λογική να μιλήσουμε των Ρώσο δεν των πείραζε κανένας Ελλάδα έχει γάμο και παιδιά κλπ το θέμα δεν θα μπορούσε να πάρει σύνταξη αν δεν την έβγαζε αλλά ρε παιδιά οκ δηλαδή περνεις Ρώσο θρησκευτικό γάμο κλπ και δεν του δίνουν ιθαγένεια έστω μετά 15 χρόνια γάμου κλπ τη είναι αυτά τα θέματα τα παιδιά έχουν ελληνική δεν έχουν ζητήσει τη ρωσική κλπ

    20. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ??
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ???? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! ΕΜΕΙΣ!!!
      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ.
      ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Κ Η ΙΔΙΑ!!!
      ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ!!! Κ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
      ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

      1. Σωστός φίλε μου!!!!!!!
        Πες τα γιατί όλες αυτές τις ημέρες μας τα επριξαν με τον Μιχάλη ( στον τίτλο του άρθρου τον γράφουν με Η Μηχάλης ).
        Ο αποθανών δεν ήταν περαστικός, κανονική συμμετοχή είχε στον τσαμπουκά. Και Κροάτες ( που προσωπικά δεν συμπαθώ καθώλου) έχουν μαχαιρωθεί που σημαίνει ότι και οι τραμπούκοι αναρχοαπλυτοι χούλιγκαν της ΑΕΚ πήγαν και αυτοί στο ραντεβουδάκι με μαχαίρια κλπ και ο Μιχαλάκης ήταν ένα απ’ αυτούς.
        Και κάτι για τους υπόλοιπους αναγνώστες
        ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ
        Το καθεστώς ΤΗΝ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΊ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΊ ΠΊΣΤΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που δεν έχουν ουτε ιερό ούτε όσιο.

        1. και η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΧΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΑΠΟ ΤΟ PC IP ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΑΝ ΕΧΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ

        2. ΔΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΑΤΖΗΣ….. …… .. …. …
          ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ????
          ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…..

      2. Καλό το σχόλιο ρε Rukuna ,αλλά στο τέλος το ”φασιστοπροδότες ” δεν κολλάει …Νομίζω…

    21. Εντυποση και σκέφτηκα ότι με όλο αυτό το μίσος από Κωσταντινουπολη και από βουλή Ελλήνων το ξαφνικό εδώ και 2 χρόνια κλπ εάν ένας Έλληνας η Ελληνίδα γνωρίσει μια Ρωσίδα η Ρώσο περνει άδεια να παντρευτούν η όχι κλπ καλά δεν το συζητάω Ρώσος δεν του δίνουν ιθαγένεια εδώ και παιδιά να έχει άδεια παραμονής έχουμε τα παιδιά του περνούν όχι αυτός γέμισαν την Ελλάδα με Αλβανούς και ταυτόχρονα ελληνικές ιθαγένειας κλπ και η Ρώσοι σε μικτό γάμο περνούν ακόμη άδεια παραμονής μετά 35 χρόνια τα παιδιά τους πήγαν στρατό παντρεύτηκαν έκαναν εγγόνια ακόμη άδεια παραμονής και ας έχουν παντρευτεί Ελληνίδα

    22. έχει γίνει φανερό ότι στα επεισόδια πρωτοστατούσαν χούλιγκανς γνωστής αθηναΐκής ομάδας που ο πρόεδρός της έδωσε την εταιρική θωρακισμένη μερσεντέ σε εκτελεστή της μαφίας για να κυκλοφορεί με ασφάλεια. Στον ίδιο πρόεδρο η δήμαρχος αθηναίων χαρίζει ιδιωτικό γήπεδο δίπλα στο τζαμί που έχτισε στον Βοτανικό για τους επιβήτορές της. Η δολοφονία έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και η ΠΑΕ του φαλακρού μαφιόζου είναι υπόλογη, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, και προβλέπεται ποινή υποβιβασμού. Η νομολογία που δημιούργησε η δίκη για τον φόνο Καμπανού οδηγεί στην προφυλάκιση και παραπομπή για συνέργεια ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, Ελλήνων και Κροατών. Μαντέψτε πού θα πάει τη δουλειά η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη

    23. Μη θέλουν να ξεκινήσει από εμάς ο τρίτος παγκόσμιος. Νομίζω ότι η αφορμή του πρώτου παγκόσμιου ήταν η δολοφονία ενός αυστροούγκρου πρίγκηπα σπό ένα σέρβο. Αν ισχύει αυτό τότε ο μπάσταρδος είναι συννενοημένος με τον κροάτη ομολογό του.

    24. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ.

    25. του κωλου τα 9μερα. ΑΚΌΜΗ Κ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΡΕΡΟΥΣ Κ. ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….
      ταχα στον εισαγγελέα… μαλακιζονται… ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ;;;
      είμαι βέβαιος ότι εκεί μέσα τους κλείνουν το μάτι κ. αυτά γίνονται ντε καλά για το κύρος του γουρλοματη υπουργού; της ΕΛΑΣ; του πιθηκολαου που μπανιαριζεται… λίγη σιλανς

    Comments are closed.