ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ – ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

    Κοινοποίηση:
    aspropirgosl100_2

    Νέα διαμαρτυρία από τους κατοίκους του Ασπροπύργου για το lockdown, περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο.

    Δυνάμεις της αστυνομίας χρειάστηκε να παρέμβουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ασπρόπυργο, για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που εφαρμόζονται στην περιοχή.

    Επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι η Αστυνομία στον Ασπρόπυργο, όταν περίπου 50 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

    Η συγκέντρωση έγινε και πάλι ως διαμαρτυρία για τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί στη ευρύτερη περιοχή, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

    Στο σημείο έσπευσαν ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. της ΔΡΑΣΗ αλλά και μια διμοιρία ΜΑΤ, που βρίσκονται στην περιοχή για τον έλεγχο της μετακίνησης των κατοίκων εκτός των ορίων του Δήμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χρονια πολλα να πουμε…και μερα που ειναι σημερα δεν αφηνουνε τους ανθρωπους ησυχους ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει.
      Επιτελους κλειστε τα συνορα και να δειτε για ποτε μειωνονται τα κρουσματα μεσα σε τρεις εβδομαδες δεν θα ειχαμε ουτε ενα κρουσμα…χωρις κλεισιμο συνορων δεν τελειωνει η πανδημια οσα εμβολια και να βγουν…κλεινεις τα μαγαζια εσυ! πανε σε μια χωρα του εξωτερικου εκει που ειναι ελευθερα και τους αφηνεις εκτεθειμενους! και καταστρεφεις την εσωτερικη οικονομια σου.

    2. ΙΣΧΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΣΕΛΦΙ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ? Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ? ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ?

    3. Ρωσοπόντιοι και Γύφτοι έχουν αυτόνομο κράτος στον Ασπρόπυργο. Πηγαίνετε αν θέλετε να κάνετε ρεπορτάζ για το τι τραβάνε οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής τόσα χρόνια.

    4. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ 6 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ SURVIVOR.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      1. Πες τα….Ενω εσύ πήγες με την στολή βιολογικού – χημικού πολεμου και το άρμα έτοιμος για μάχη 😂😂😂

    Comments are closed.