ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ – ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ – ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_7-7-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:
    ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Διαταραχή άγχους και νέες κρίσεις πανικού —Άφαντος από τη Βουλή . Η μοιραία κατάληξη ενός προδότη. Τον στοιχειώνει η καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών —- Όσα δεν γράφτηκαν ποτέ για τον Σόρος, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και την εξευτελιστική συνάντηση με τον Κλίντον

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Διαθήκη Σίλβιο Μπερλουσκόνι – 100 εκατομμύρια ευρώ στην τελευταία μπέμπα της ζωής του
    Πολίτες ζώντας συνέχεια με επιδόματα πείνας
    Πώς θα πάρετε σύνταξη με οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μερκελοπαιδο περαστικα σου! Προδοσια της Μακεδονιας, Βαρουφακειος τσαμπουκας επαναδιαπραγματευσης του χρεους με τα γνωστα επακολουθα, κοκκινο χαλι στη λουγκρα Μητσοτακη να αποτελειωσει το Εθνος! Αμ δε μη φατε εχουμε σανο προδοτες! Διαβαστε και λιγο ιστορια λαμογια! Η Κουλαρα συντομα θα σου κανει παρεα σε ιδρυμα ψυχοπαθων ανιατων!

    2. “”” Η μοιραία κατάληξη ενός προδότη. “”” και δεν ειναι ο μονος….. περιπου 9,5 μμυρια διποδα ζωα ειναι προδοτες στον μ@λ@κ@πιτουρα κολλησατε???? 🎭🎭🎭 ολοι σας ειστε πΟρδοτες!!!!

    3. Στο Διάβολο να πάει κι ακόμη παραπέρα ο άεργος κοπρίτης. Σύντομα να ακολουθήσουν και οι άλλοι. Προς το παρόν μια χαρά τα παίρνει τα φραγκάκια του από τον ελληνικό λαό.

    4. Τη θηλειά ρε πούστη! Και η πουτάνα σου να ψάχνει στα σκουπίδια να φάει, ή τσατσά στα μπουρδέλα. Γιατί για πουτάνα δεν κάνει η παλιόγρια. Εσείς δεν λυπηθήκατε να αφήσετε αθώους να σαπίσουν στη φυλακή. Και τι συμφώνησε με τον Ρότσλιδ στο Παρίσι, που η πουτάνα του ήθελε να πάει τα διαβολογαμήσια τους στη Ντίσνεύλαντ.

    5. Mόνο στο “εσπρέσσο”….”πρώτο θέμα”!
      Κρίμα……(που έγραφε και ο μπάνος χθες)

    6. Αμα νοιάζονταν για το καλό της χωρας δεν θα εκανε αυτα τα τραγικά οπως ξεπούλημα ονόματος λαθρομετανάστευση (ο Κούλης το συνεχίζει) ποινές χάδι σε εγκληματίες βαρυποινιτες, αγνοήσει αποτελέσματος δημοψηφίσματος..κτλ

    7. Ίσως κατάλαβε επιτέλους ότι ο λαός δεν αξίζει να σωθεί.
      Δεν είναι η γάγγραινα οι πολιτικοι αλλα ο διεφθαρμενος λαός και τα παρασιτικά ΜΜΕ..
      Opote σου λέει στα παpàrια μου όλοι σας από που και αν τα παίρνετε

    8. Ο Τσίπρας από 14 ετών μέλος της ΚΝΕ.
      Το 1991 έφυγε μαζί με τους μεγάλους Ανδρουλάκη, Αλαβάνο, Λαφαζάνη,Τριγάζη κλπ για συνεχίσουν ως Συνασπισμός μαζί με το κόμμα του Κύρκου.
      Τούτο δε για να μην ακούει ο κόσμος κομμουνιστικό και τρομάζει.

    Comments are closed.