(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΣΕ 25 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (LIVE ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, επ' ευκαιρία του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση. Την ξεπέταξε σε 25 λεπτά. Τόσο κράτησε η συνάντησή τους! Νωρίτερα γράφαμε:

    Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και να σπάσει πλάκα μαζί της.

    Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, επ' ευκαιρία του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

    Μετά το τέλος της συνάντησης με την θεία, ο ίδιος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το τετ-α-τετ με τον άλλο ανεπαρκή πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Πηγή φωτό: eurokinissi

    Θαυμάστε εδώ υποταγή!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εεεετσι μαλακισμένα κομμούνια… Να περνάτε τα σχόλια, να σας βγαίνουν από το στόμα και μετά να τα βγάζετε. Γι’ αυτά ζούμε εμείς οι ακροδεξιοί.

    2. Έβαλαν το μαλακομπούκωμα να υποδεχθεί τον αττίλα ,ουστ μωρή λινάτσα και ουστ σε όλες τις λινάτσες της βουλής αυτό σας αξίζει γαμίση και στρατιωτικό περίπατο ισχύει για όλους μηδενός εξαιρουμένου εντός της βουλής και έξωθεν αυτής.

    3. Τόσο πολύ;Με τέτοια γκόμενα σου φευγουνε αμέσως!!!

    4. Ο/Η γρήγορα γεωτρήσεις στην Ανατ Μεσόγειο γιατί η Ευρώπη βιάζεται να πάρει φυσικό αέριο λέει:

      ήρθε ο Ερντογάν για να μοιράσει το Αιγαίο και να αρχίσουν γρήγορα οι γεωτρήσεις γιατί οι Ευρωπαίοι βιάζονται να πάρουν φυσικό αέριο μιας και ο αγωγός με την Ρωσία ανατινάχτηκε από δύναμη. Επίσης το Ισραήλ βιάζεται να διώξει τους Παλαιστινιους για να πάρει την ΑΟΖ της Γάζας

    5. ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΜΩΡΗ ΣΑΛΟΥΠΑ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ!!!!!!

    6. Ένα μαζεμένο στην πολυθρόνα, κουλουριασμένο θα έλεγα, ανθρωπάκι, απέναντι στον ευθυτενή ηγέτη Ερντογάν. Από τα δέκα εκ Έλληνες, διάλεξαν τον χειρότερο για να μας εκπροσωπεί. Ίσως λόγω ανεμογεννητριών και οσφυοκαμψία στους ολιγάρχες.

    7. Προσκύνησε η σαβουρα χανούμισσα στον σουλτάνο της!!!
      ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    8. Πρέπει να παραδεχτούμε πως η Κατίγκω στάθηκε στο ύψος της, ούτε μέχρι τα αρχίδια του μπάρμπα έφθασε.

    9. Θυμηθηκα τον τυπο στην λαικη που το παιζει gay και τον ρωτανε τι θα εκανες αν συναντουσες τον ερντογαν και απαντα “ενα επιδορπιο κλαρινο για αρχη”

    10. Στα τσακίδια να οδεύσει δεν ευχηθήκαμε! Με το καλό…

    11. Οι Έλληνες πολιτικοί είναι άχρηστοι!!!
      Άπαντες….
      Δεν μπορεί ο λαός να πεινάει….Και αυτοί να έχουν από 20 σπίτια ο καθένας κατά μέσο όρο….

    12. Έτσι, με κλειστά τα μπουτάκια και τοίχο-τοίχο, για να δείξουμε ότι ξέρουμε τη θέση μας απέναντι στον χασάπακλα, ηλίθια!

    Comments are closed.