ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ” – ΔΥΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ

    Κοινοποίηση:
    peripoliko43563

    Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη πλατεία Βάθης, στο κεντρο της Αθήνας. Στο ασφαλές κέντρο της Αθήνας του κ. Μπακογιάννη!

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες από την Αλγερία, που έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, μεταφέρθηκαν με οικεία μέσα χθες το βράδυ στις 9 στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

    Ο ένας έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στον αγκώνα. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν στις αρχές οι δύο άντρες καθώς περπατούσαν στη πλατεία Βάθης άγνωστος τους πυροβόλησε από μπαλκόνι.

    Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για το περιστατικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΔΙΑΛΕΞΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…..

    2. Καθιστε να δειτε στην Ιρλανδια τι θα γινει. Νυχτα θα φυγουν απο εκει .

    3. Σίγουρα σε κάποιον Έλληνα θα τα ρίξουν πάλι, χωρίς να μας λένε αν πχ αυτοί οι αλγερινοί πήγαν για να τον ληστέψουν και να τον εκτελέσουν αλλά βρήκαν τον μάστορα τους…

    4. Βράδυ στη Βάθη, Ομόνοια και γύρω στενά ΔΕΝ κυκλοφορεί κανείς Έλληνας αν δεν είναι ή πρεζάκιας ή παραβατικός, και φυσικά και όσοι είναι με αυτοκίνητο και διασχίζουν το Κέντρο. Υ.Γ. Δεν σας κάνει εντύπωση πως πάνε και αγοράζουν σαν τρελοί οι Εβραίοι εκεί που δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε πια εσείς ούτε νύχτα ούτε μέρα; Καταλάβατε τώρα γιατί γκετοποιήθηκε η περιοχή του Κέντρου; Κάντε λίγο υπομονή και θα γίνει Παρίσι σε λίγο….

    5. θα φταίει ο “Έλληνας Φύρερ” Μιχαλολιάκος, φταίει ο “ναζισμός”!!!!! απαγόρευσαν τον Αγώνα διότι στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης γινόντουσαν όλα αυτά και άλλες χειρότερες ανωμαλίες οπότε αν το διάβαζες θα συνειδητοποιούσες ότι είχε δίκιο ο “τρελός” με το μουστάκι, τώρα θα φάτε στην μάπα την κοπριά των νικητών του του Β’ ΠΠ που έβαλαν τους προγόνους σας να σκοτωθούν σε έναν πόλεμο που δεν ήθελε κανείς και τώρα πληρώνετε με το αίμα σας τις βίλλες και τα κότερα των φυτευτών γόνων του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας….

    6. Δηλαδη η αλλοδαπη εγκληματικότητα απασχολει αστυνομια ασθενοφορα νοσηλεια εξοδα αρκετα για το τιποτα διωξτε τους επιτελους μην σας παρει κανενας διαολος

    7. Εισαγόμενη εγκληματικότητα, να τσακιστούν να πάνε στην πατρίδα τους, μαζέψαμε όλους τους εγκληματίες του τρίτου κόσμου.

    8. Καλοι μου ανθρωποι να φορατε κρανος και αλεξισφαιρο γιλεκο οταν κανετε τη βολτουλα σας στην… πολυπολιτισμικη οαση των Αθηνων!

    9. τα αρχαία κειμήλια των αρχαιοκάπηλων Έλγιν και Μητσοτάκη, να επιστραφούν άμεσα στο Ελληνικό δημόσιο. Ισόβια !!!στους εγκληματίες αρχαιοκάπηλους κωλόφαρα έλγιν και μητσοτάκη.

    10. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΕΣ!!!!
      ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!!!!
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!!

    Comments are closed.