ΣΤΟ 97% ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ: ΕΧΑΣΕ 400.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΔ! – ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΔΗ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! – ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    97-64

     

    Μεγάλη νίκη της δεξιάς στην Ελλάδα! Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ο έγκλειστος πολιτικός Ηλίας Κασιδιάρης! Έπεσε σε ψήφους η ΝΔ! 400.000 συμπατριώτες μας έβαλαν μυαλό!

    Τα αποτελέσματα κατά το Υπουργείο Εσωτερικών

    ΝΔ: 40,56
    ΣΥΡΙΖΑ: 17,83
    ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: 11,86
    ΚΚΕ: 7,67
    Σπαρτιάτες: 4,68
    Ελληνική Λύση: 4,45
    ΝΙΚΗ: 3,7
    Πλεύση Ελευθερίας: 3,17

    Σε επίπεδο εδρών τα ποσοστά «μεταφράζονται» ως εξής:

    Νέα Δημοκρατία 158
    ΣΥΡΙΖΑ 47
    ΠΑΣΟΚ 32
    ΚΚΕ 20
    Σπαρτιάτες 13
    Ελληνική Λύση 12
    Κόμμα Νίκη 10
    Πλεύση Ελευθερίας: 8

     

    Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πέτυχε τον στόχο της αυτοδυναμίας, εκλέγοντας 158 βουλευτές στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, αλλά τα ποσοστά της «ψαλιδίστηκαν» σε πολλές περιφέρειες της χώρας, ειδικά στη Μακεδονία.
    Θα έχει ενδιαφέρον, δε, εάν με το 100% της ενσωμάτωσης, οι ψήφοι που θα έχει λάβει το πρώτο κόμμα να είναι λιγότερες από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όταν και 2,4 εκατ. Έλληνες ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία.

    Που έχασε ποσοστά η Νέα Δημοκρατία:

    Β’ Δυτικής Αττικής 39,53% από 41,90%
    Αιτωλοακαρνανίας 38,84% από 39,48%
    Γρεβενών 39,80% από 44,31%
    Δωδεκανήσου 47,02% από 49,93%
    Έβρου 44,30% από 43,31%
    Καρδίτσας 43,26% από 46,38%
    Καστοριάς 44,62% από 46,84%
    Κεφαλληνίας 38,13% από 36,67%
    Κοζάνης 36,94% από 38,63%
    Λακωνίας 47,69% από 49,78%
    Ξάνθης 30,24% από 35,89%
    Πέλλας 38,54% από 41,05%
    Πιερίας 38,83% από 41,09%
    Τρικάλων 41,44% από 45,01%
    Φλώρινας 34,47% από 38,12%

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Εάν ο Κασιδιάρης ήταν έξω και συμμετείχε κανονικά στην προεκλογική εκστρατεία, με δικό του κόμμα, τώρα θα μιλάγαμε για νέες εκλογές τον Αύγουστο….

    2. Μετά την αδυναμία των πατριωτικών-αντισυστημικων δυναμεων να σχηματισουν έναν συνασπισμό ,στόχος ηταν να μπούνε στην βουλή όσά περισσότερα κόμματα του χώρου είναι εφικτό.Ο στόχος μας επετεύχθει.Νεος μας στόχος πρέπει να είναι η ένωση του χώρου προκειμένου να αναδειχθούμε στην επόμενη βουλή αξιωματική αντιπολίτευση.Η πάλαι ποτέ αριστερά δεν μπορει να υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο διότι είναι συστημική.Για το καλό του έθνους σας παρακαλούμε.ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

    3. Βασικά δεν έχασε, τα 400.000 λιγότερα γίδια (ή δέντρα-πεθαμένοι της κυρα-νοθειτσας…) ωφείλονται στο ότι η συμμετοχή χθες ήταν ~20% μικρότερη. Αν η συμμετοχή ήταν όπως αυτή του μαϊου, και πολλαπλασιάστε τους ψήφους της ΝΔ Χ 1.2 θα δείτε ότι βγαίνουν τα ίδια, ίσως και λίγο παραπάνω…

    4. Μη χαίρεστε.Το κκε άρχισε και ανεβαίνει επικίνδυνα

    5. Τωρα θα δειτε το πραγματικό πρόσωπο του Μητσοτακη της Νέας Δημοκρατίας ας προσέχατε.

    6. Με 16% κυβερνάς την χώρα, το σύστημα δεν σπάει με τιποτα

    7. Και τι έγινε που έχασε η νδ 400000 ψηφους;;; το θέμα είναι ότι ξαναβγήκε παλι θα τον φαμε στην μαπα για αλλά 4 χρόνια εγω και ολοι αυτοι που δεν ψηφισαμε νδ τι φταιμε;;;
      Για όσους ψηφισαν νδ εύχομαι αυριο να μην εχουν να φανε

    8. Το θέμα ήταν να “τρουπωσουμε”..!! Τώρα που “τρουπωσαμε”… θα σας ταράξουμε στη “νομιμότητα”..γιατί μέχρι κι ο αέρας που αναπνέετε είναι προϊόν “παρανομίας” !!! Τώρα θα παίξουμε μπαλιτσα…. face to face κορίτσια !!! “Αδερφές” και “Παλικάρια”..θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια..!
      Κι έρχεται κι ο Κασι.. όλους να σας “κεράσει”..!!!
      Οσονουπο … κορίτσια θα κάνουμε “μπανάνα”..!!!
      Ερχόμαστε κοπριτες ΝεοΔημοκρατες ..θα περάσουμε τέσσερα χρόνια..”αξέχαστα” !!!
      This is Sparta !!! Aου Αου Αου.. σας βλέπω να τη κάνετε για τη Χονολουλού !!!

    9. Σε απόλυτους αριθμούς όντως είχε τεράστιες απώλειες η ΝΔ. Αυτά για τον Στέφανο που βρίζει όσους απέχουμε… Η αποχή ευνοεί τα μικρά κόμματα. Άρα δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν. Καλή παρακμή και κατάρρευση στο ψευτορωμαίικο.

    10. Ηρθε η ωρα να πονεσει το κοπροσκυλο ο Ραγιας.

      Απολαυση θα ειναι.

    11. Τον ήπιατε πάλι κομμούνια μου, έέέ;
      Να σας βλέπω να ψυχοραγείτε κάθε μέρα και κυρίως εκείνη η κομμούνα η Μαρία.
      Μη χαθούμε, έέέ;

    12. Απο χτες κιολας τριβουν τα χερια τους τα εστιατορια τρογλες,τα εργοστασια του κωλου,οι εργολαβοι με τα κωλοφορτηγα τους,στην Γερμανια,ελατε κοροϊδα,πριν κλεισει τα συνορα ο μουλος,και δεν πατε ουτε στην Μαλακασα για βρουβες απο τον αλλο μηνα,και μην ξεχασω,το Αιγαιο αποχαιρετιστετο,οπως ο Αιγεας τοτε,ακομα ειναι οι δρομοι ελευθεροι ραγιαδοπροβατα….

    13. Είναι πραγματικά απορίας άξιον, το γιατί διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Ποιοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο ψευτο πολιτικό σύστημα;;;; Οι αριθμοί άλλα δείχνουν. Ο ραγιάς δεν αλλάζει. Τα 3% και τα 4% δείχνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που γράφετε στο άρθρο σας. Τα οριακά ποσοστά που πήραν κάποιοι κομματικοί μηχανισμοί δείχνουν πως, ο άθλιος Κούλης και η παρέα του πήραν εντολή από τα Νεοέλληνα γκρέμλινγκ να διαλύσει την Ελλάδα με την βούλα.!!!
      Θα σας πρότεινα, να περιμένετε λίγο πριν πανηγυρίσετε……😉

      1. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
        ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ……

      2. καθε μικρο κομμα που μπηκε στη βουλη εκοψε 4 εδρες απ το Κουλη……..

    14. Ο ερντογαν του εστειλε τα συγχαρητήρια;;; Αργει!!!! Τωρα που το αιγαιο ειναι και δικο του…. με σιγουρια και συνεκμεταλευση και με δικαιωματα επι του προτεκτορατου του.

    15. Σε γλεντησε με μια τηλεκάρτα και πισω απο τα σιδερα…..Που να βγει κιόλας…..

      1. Αχ κορόιδα. Που να ήξερες ότι θα πάνε στο εκλογοδικείο και θα φάνε σουτ από τη βουλή. Αχ κορόιδο. Που να ήξερες ότι ο Στίγκας επί Σαμαρά είχε ψηφίσει και εκείνος την φυλάκιση του Κασιδιάρη. Τελικά οι δήθεν πατριώτες ψηφοφόροι δεν φημίζονται και τόσο για το IQ τους.

    16. Κύριε Χίο, συγχαρητήρια. Το ποσοστό 8 με 10 τα εκατό είναι δικό σου. Δούλεψε Στέφανε, μόνο η αρχή σας φάνηκε. Μην κάνεις υπολογισμούς , ούτε προσθέσεις. Ο λαός κρίνει. Θα ξημερώσει. Καλή λευτεριά.

    17. Δεν καταλαβαίνω ούτε τον Κασιδιάρη , ούτε κανέναν που πανηγυρίζει! Ο ίδιος θα κυβερνήσει και θα μας γ****ει!

      1. Γιατί να μη πανηγυρίζουν ρε φίλε; Λεφτά θα βγάλουν, έχει γερή κονόμα η Βουλή. Δηλαδή τι περιμένεις να κάνει ο Κασιδιάρης άμα βγει από τη φυλακή, να πιάσει δουλειά να κολλήσει κανά ένσημο; Να ξαναμπεί στη Βουλή περιμένει, να βγάλει και βουλευτική σύνταξη. Και υπάρχουν αρκετά κορόιδα να του το εξασφαλίσουν αυτό… Κι ας σας γ****ει ο Κούλης στο μεσοδιάστημα….

    Comments are closed.